Zadar potop
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Zadar potop
Longy ima jako visok nivo inteligencije
. Pokucat na vrata svim direktorima građevinskih i ostalih firmi na području Kaštela
Predložiti ideju cijena nula kuna
Uvijet
Zaposli meštra
I onda on mene ko manovala i svi happy
. Pokucat na vrata svim direktorima građevinskih i ostalih firmi na području Kaštela
Predložiti ideju cijena nula kuna
Uvijet
Zaposli meštra
I onda on mene ko manovala i svi happy
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aben wrote:ne govorin da ni,jasambrend wrote:aben wrote:Totenkopf wrote:orion wrote: elementarna nepogoda kakvu vidis jednom u životu...
ali relja svake godine poplimo, branimir isto, sićun se kako je osandesetih obavezno jedan stojadin na okuki kod spomenika mornorima, danas je sve isto samo ča se auti ne gasu tako lako.
vodovod i odvodnju tribo privatizirati.
Je, Relja je legendarna...kvarat ure pljuska i poplava nemila odmah...ima jos takvih mikrolokacija u gradu, ali ovaj monstrum je poplavija cilu zupaniju od Tribnja do Draga...pa ja sam se pet sati izvlačija iz mista da bi dosa do grada...na kraju prosa zmirecki preko neke bujice koja je isla priko mosta vječno presusenog potoka...u Marini Dalmacija zapeja na izlazu, jedva se izvuka...najvise zamjerki imam na sluzbu za obavješcivanje, jebeni HAK se oglasija tek u dva i po sata popodne, policije nigdi, signalizacije o zatvorenim cestama nigdi...predamnom se okrenuja kombi policije i da bi debili barem stali parstometara dalje i zaustavljali promet, nego ekipa svojim putem u picku materinu, a deseci automobila zaglavljeni dok novi nadiru...kaos...taj dio je podbacio, infrastruktura najmanje...
darth_vader-
2014-04-17
Ova mačka skroz poludila
Trči vamo tamo
Pijem pivo i promatram je
Mislim se koliko ovo kvadrata ima oko mene kad ona ovako leti
Baš ću izmirit sada
Fino sam se opijo
Trči vamo tamo
Pijem pivo i promatram je
Mislim se koliko ovo kvadrata ima oko mene kad ona ovako leti
Baš ću izmirit sada
Fino sam se opijo
2014-04-11
ajmeRayMabus wrote:11 puta 11
121 kvadrat i to bez vrta i dvora i kuće do
Izgleda da nemam 150 kvadrata ovdje nego oko tristotinjak
Vidim ja da ona šlajfa oko mene
2014-04-11
ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
2014-04-11
Imam dvije kuhinje u kući
To šta radimo je kuhinja na prvom katu
To šta radimo je kuhinja na prvom katu
2014-04-11
sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Guest- Guest
pa mačkupismejker wrote:uRayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
sto imas u prizemlju?
Evo mi je u krilu
2014-04-11
Malo smrdi
Kakila u vrtu
Ostavio sam otvorena vrata
Stavim komad plastike tako da može izaći vani
Sad mi u krilu Liže šape dok ja pijem Pipo
Kakila u vrtu
Ostavio sam otvorena vrata
Stavim komad plastike tako da može izaći vani
Sad mi u krilu Liže šape dok ja pijem Pipo
2014-04-11
ladim dvolitrenku ceskog u dubokom..bar jedno pola sata treba cekati,zaboravio staviti hladiti..
Guest- Guest
nedovršenu kuću jednokatnicu s ulazom prostor za wc i dvije sobe treba ključ za uć unutra, dvor, vrtalpismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Onda idu vrata pa skale za gore ali odma tu je ogromna površina sređena pa dva wc jedna kuhinja i konoba sređena ko restoran i vrata iza i tamo mi je parking za dva auta gdje je moj Citroën četiri
Pedeset metara od mora strogi centar kaštel Lukšić
Last edited by RayMabus on 11/9/2017, 23:36; edited 1 time in total
2014-04-11
[quote="Pinochet
slike skoro iste kao sa Floride.. totalna katastrofa..
zanima me par pitanja
1)kako to Ameri par tjedana znaju šta će ih lupiti, točno kolika će biti razina vode u ccentimetar, a Čardak nemože doslovno znati hoće li sutra biti sunce ili će potopiti cijeli grad?
[/quote]
Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.
zanima me par pitanja
1)kako to Ameri par tjedana znaju šta će ih lupiti, točno kolika će biti razina vode u ccentimetar, a Čardak nemože doslovno znati hoće li sutra biti sunce ili će potopiti cijeli grad?
[/quote]
Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa imaš terasu Pa gore kuhinja pa dnevni boravak pa kat iznad dvije sobe velike pa iznad visoko potkrovljeRayMabus wrote:nedovršenu kuću jednokatnicu s ulazom prostor za wc i dvije sobe treba ključ za uć unutra, dvor, vrtalpismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Onda idu vrata pa skale za gore ali odma tu je ogromna površina sređena pa dva wc jedna kuhinja i konoba sređena ko restoran i vrata iza i tamo mi je parking za dva auta gdje je moj Citroën četiri
Pa dva apartmana sto metara kvadratnih pesto metara od toga s dva parkinga
Pa sedam tisuća kvadrata zemlje kilometar od kuće
Stanovi u Splitu
Kuća na selu vikendica na Braću
Hrpa zemlje na Braću
2014-04-11
Oglasavs se kao Ženik???...RayMabus wrote:pa imaš terasu Pa gore kuhinja pa dnevni boravak pa kat iznad dvije sobe velike pa iznad visoko potkrovljeRayMabus wrote:nedovršenu kuću jednokatnicu s ulazom prostor za wc i dvije sobe treba ključ za uć unutra, dvor, vrtalpismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Stanovi u Splitu
Hrpa zemlje na Braću
Guest- Guest
plus još sedam tisuća kvadrata tri kilometra poviše kuće i nekih sedam stotina dva kilometra od kućeRayMabus wrote:pa imaš terasu Pa gore kuhinja pa dnevni boravak pa kat iznad dvije sobe velike pa iznad visoko potkrovljeRayMabus wrote:nedovršenu kuću jednokatnicu s ulazom prostor za wc i dvije sobe treba ključ za uć unutra, dvor, vrtalpismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Stanovi u Splitu
Hrpa zemlje na Braću
Nema pojma što imam
Vidiš da ne znam ni koliko kvadrata imam u prizemlju
Sad sam izmjeriti metrom
Oko tristotinjak
2014-04-11
Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je. [/quote]kaja wrote:[quote="Pinochet
zanima me par pitanja
Moras ih razumiti...u zadnje vrijeme Čardak-bojna trpi jake udarce i izdaje iz svojih redova...malo su defokusirani...
Guest- Guest
to je teško pitanjepismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Puno me pitaš
Ne znam ni ja točno što sve imam
To maloprije je bio samo u grubo osnovni pregled mojih nekretnina
2014-04-11
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» Potop u ZG
» Potop i na Kvarneru
» Potop populističke desnice u Češkoj
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi