Potop i na Kvarneru
Page 1 of 1
Potop i na Kvarneru
http://net.hr/danas/hrvatska/opet-problemi-zbog-jake-kise-vozi-se-otezano-i-usporeno-na-brojnim-cestama-poplavljen-centar-crikvenice/
http://vijesti.hrt.hr/405491/obilne-kise-na-kvarneru-otezan-promet
http://vijesti.hrt.hr/405491/obilne-kise-na-kvarneru-otezan-promet
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Potop i na Kvarneru
Što se ovo događa?
Polarna zima,tropske vrućine i sada amazonske kiše.
Vrijeme je totalno pošandrcalo. Na istoku zemlje vidim temperature još drže iznad 30!!!
Jeli ovo normalno?
Ovo nije normalna jesen. Po prognozama padat će obilno do srijede.
Polarna zima,tropske vrućine i sada amazonske kiše.
Vrijeme je totalno pošandrcalo. Na istoku zemlje vidim temperature još drže iznad 30!!!
Jeli ovo normalno?
Ovo nije normalna jesen. Po prognozama padat će obilno do srijede.
2014-04-22
Ja sam korito od šahte izvadio, nema više poplave u ulici
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ko je kriv?adz,kitarovicka,Ustase(ercegovci)....
2015-10-28
To Bog i Gospa kažnjavaju ovaj grešni puk koji na izborima redovito glasa kontra državotvornih stranaka.max123 wrote:ko je kriv?adz,kitarovcka,Ustase(ercegovci)....
2014-04-22
zajebi te zidove.il adz,il dotepenci iz ercegovine(Ustase)il plavusa.nabrojeni su uvik krivi,i kad jesu i kad nisu...jastreb wrote:To Bog i Gospa kažnjavaju ovaj grešni puk koji na izborima redovito glasa kontra državotvornih stranaka.max123 wrote:ko je kriv?adz,kitarovcka,Ustase(ercegovci)....
2015-10-28
Tako kaže tetka Metilda,a ja joj vjerujem.max123 wrote:zajebi te zidove.il adz,il dotepenci iz ercegovine(Ustase)il plavusa.nabrojeni su uvik krivi,i kad jesu i kad nisu...jastreb wrote:To Bog i Gospa kažnjavaju ovaj grešni puk koji na izborima redovito glasa kontra državotvornih stranaka.max123 wrote:ko je kriv?adz,kitarovcka,Ustase(ercegovci)....
2014-04-22
nemoj mi se vadit na zemljakinju.titinoj kiflici nitko i nista nevalja.a problem ja bas u vama koji u njoj zivite.raznorazni plenkovici,kitarovicke,milanovici,racani i slicna guba je ponikla iz te i takve kiflice.trebate stavit prst na tintaru i priznat si da ste SVI vi zajedno em ljencine,em lopovcine,em neradnici...jastreb wrote:Tako kaže tetka Metilda,a ja joj vjerujem.max123 wrote:
zajebi te zidove.il adz,il dotepenci iz ercegovine(Ustase)il plavusa.nabrojeni su uvik krivi,i kad jesu i kad nisu...
2015-10-28
Similar topics
» Istri i Kvarneru je dobro , Dalmaciji jako loše
» DOBRI REZULTATI: Turistička zajednica: lani je na Kvarneru ostvareno 15,2 milijuna turističkih noćenja
» Potop u ZG
» Zadar potop
» Potop populističke desnice u Češkoj
» DOBRI REZULTATI: Turistička zajednica: lani je na Kvarneru ostvareno 15,2 milijuna turističkih noćenja
» Potop u ZG
» Zadar potop
» Potop populističke desnice u Češkoj
Page 1 of 1