Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
Često se to događa u diplomaciji...Jebote , kod vas Vučić mora sve, pa čak i otvorit čevabdžinicu u Nišu.Stanojko wrote:Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Prevedi to, ne znam turski...Stanojko wrote:Radis specijalnu fugnu?Eroo wrote:Nisam imao tu potrebu, da zarađujem kao udbaš...Bavio sam se poslom, kojeg nitko nije znao bolje od mene,Eva_ wrote:Udbašima je bilo plaćeno, a ja sam svako svoje spavanje na tlu Rusije sama platila.
pa me tako nije ni mogao nitko kontrolirati...Uvijek sam bio slobodan čovjek, upravo iz tih razloga.
Samo usput, slično mi se događalo i u Italiji...u manjem dijelu i u Austriji. Misliš li i dalje da zato što sam bio udbaš?
2016-07-22
Eh, nekad su poruke slali tatarinom, sada salju sisatu plavusu...Eroo wrote:Često se to događa u diplomaciji...Jebote , kod vas Vučić mora sve, pa čak i otvorit čevabdžinicu u Nišu.Stanojko wrote:Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
Znas, znas, vraze mali...Eroo wrote:Prevedi to, ne znam turski...Stanojko wrote:Radis specijalnu fugnu?Eroo wrote:Nisam imao tu potrebu, da zarađujem kao udbaš...Bavio sam se poslom, kojeg nitko nije znao bolje od mene,Eva_ wrote:Udbašima je bilo plaćeno, a ja sam svako svoje spavanje na tlu Rusije sama platila.
pa me tako nije ni mogao nitko kontrolirati...Uvijek sam bio slobodan čovjek, upravo iz tih razloga.
Samo usput, slično mi se događalo i u Italiji...u manjem dijelu i u Austriji. Misliš li i dalje da zato što sam bio udbaš?
To kod vas, možda i dimnim signalima, šta znam...Ovdje je sve uglavnom po načelu : "znaš ili ne znaš", nema trećeg.Stanojko wrote:Eh, nekad su poruke slali tatarinom, sada salju sisatu plavusu...Eroo wrote:Često se to događa u diplomaciji...Jebote , kod vas Vučić mora sve, pa čak i otvorit čevabdžinicu u Nišu.Stanojko wrote:Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
PS: Opet te nisam razumio, pa sad neka netko kaže da govorimo isti jezik...
2016-07-22
Ne zajebavaj. Mora da si doktor za fugnu...
2017-08-05
Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
plus su sad zasrali sa muljazom oko neisplate love rusima od agrokora
moze dobit samo packe tamo
Packe će ona prikazati ao veliki uspijeh i čak će e likati pred tarabom na Crvenom trgu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..o yehudi si ti ziv... ..neki paor je rekao da te vidio na putu u siriju...Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
Packe će ona prikazati ao veliki uspijeh i čak će e likati pred tarabom na Crvenom trgu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kod nas se to kaže fuga. Inače čiste se vrlo jednostavnom solnom kiselinom.Stanojko wrote:Ne zajebavaj. Mora da si doktor za fugnu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Talking headStanojko wrote:Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
imas pravo,
da mu dozvolis da te izriba,
samo da nama ne isporuci avione.
al ima da ide* kad god mu se priribaŠ
Guest- Guest
logicno je da pita...ako je oruzje da bi se prijetilo susjedimo nekim skrivenim namjerama...onda jbg treba znati na cemu smo..jer oruzje nikako se ne moze nazivati da je to za mir..oruzje je uvijek prijetnja...i to koli zeli znati...jbg bolje otvoreno razgovarati a ne tapsati se po ramenu sa figama iza leđa...kako rece trump jednom..
2015-09-08
...plenkovic:'dolazak mirovnih snaga un-a ne znaci da i integraciju u ostali dio teritorija pod ukrajinskom vlascu to smo osjetili na svojoj kozi gdje su mirovne snage un-a bile cetri godine i u vrijeme toga nijedan pedalj okupiranog teritorija nije bio integriran u ostatak hrvatske niti se provodili hrvatski zakoni a jos manje gospodarstvo bilo u hrvatskom sustavu.Mi mislimo da mirna reintegracija podunavlja je najbolji nacin reintegracije dijela ukrajine koji nije pod nadzorom ukrajinske vlasti naravno mirnim putemi pregovorima'
2015-09-08
Vidjet ćeš dočeka, sačekaj...Ne ide ona u Moskvu tek tako.Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
Pojma nemam zašto Srbi misle da su Moskvi uopće važni? Nemaju ništa(više) što bi Moskvu zanimalo.
Uzeli su im svu energetiku, uključujuć naftna i plinska polja, samo na račun toga što su im nešto
lijepo obećali. KGK ne ide u Moskvu prosjačit, a ponajmanje po nekakvu maketu S-400.
Last edited by Eroo on 11/9/2017, 14:19; edited 1 time in total
2016-07-22
a vasi helikopteri su miroljubivi
oni vam sluze da bi paradirali
nikako jacu vatrenu moc
i ne samo helikopteri
nikako jacu vatrenu moc
i ne samo helikopteri
Guest- Guest
O Srbiji? Imaju oni preče teme. Na primer Agrokor.
..tu se slazem sa plenkovicem..vrlo rijetko su unove mirovne snage donjele mir i prospiret a jos manje integraciju...one zapravo zacementiraju status que...bar smo se mi imali tome prilike osobno uvjeriti...ne volim plenkija ali tu se slazem sa njim...vuksadinare wrote:...plenkovic:'dolazak mirovnih snaga un-a ne znaci da i integraciju u ostali dio teritorija pod ukrajinskom vlascu to smo osjetili na svojoj kozi gdje su mirovne snage un-a bile cetri godine i u vrijeme toga nijedan pedalj okupiranog teritorija nije bio integriran u ostatak hrvatske niti se provodili hrvatski zakoni a jos manje gospodarstvo bilo u hrvatskom sustavu.Mi mislimo da mirna reintegracija podunavlja je najbolji nacin reintegracije dijela ukrajine koji nije pod nadzorom ukrajinske vlasti naravno mirnim putemi pregovorima'
2015-09-08
hrvatska noga nije krocila na teritorij srbije devedesetih za razliku od suprotnog primjera..tko se jednom opece i na hladno psue..druga stavr vi ste izveli sa rusima nekoliko vojnih vjezbi tik uz samu granicu sa hravtskom..i to ne obrambenih nego napadnih..pizzon wrote:a vasi helikopteri su miroljubivi
nikako jacu vatrenu moc
i ne samo helikopteri
2015-09-08
Ne misliš valjda da bi mogli nad Beogradom paradirat? S kojim povodom?pizzon wrote:a vasi helikopteri su miroljubivi
nikako jacu vatrenu moc
i ne samo helikopteri
NATO je ozbiljna alijansa i ne bavi se tako neozbiljnim razmišljanjima.
2016-07-22
To je stvarno nebitna epizoda u režiji tipova a la Vulin. Sve strogo za domaću upotrebu (srpsku i još poneke).vuksadinare wrote:hrvatska noga nije krocila na teritorij srbije devedesetih za razliku od suprotnog primjera..tko se jednom opece i na hladno psue..druga stavr vi ste izveli sa rusima nekoliko vojnih vjezbi tik uz samu granicu sa hravtskom..i to ne obrambenih nego napadnih..pizzon wrote:a vasi helikopteri su miroljubivi
nikako jacu vatrenu moc
i ne samo helikopteri
Pogledaj kako to izgleda u Siriji. I Asad je pokušao nekoliko puta navuć Ruse na tanak led. Meni bilo smiješno.
Evo im (Asadovim preko Rusa) zadnje američke poruke: - Ne prelazite Eufrat!
Eno ih ispred Eufrata, samo pratite hoće li ga i pokušati prijeći...Neće, to kažem unaprijed.
Rusija je ozbiljna država i ima odgovornost...najprije do vlastite države, a onda i do svijeta u globalu.
2016-07-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
Page 4 of 6