Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
Leviathan2 wrote:bah
ide riti puta kazat, al ajde, bar ce vidjet moskvu uzivo
Ovaj put ce se vratiti zadihana,rumenih obraza,friska i puna dojmova o Putinu,Rusiji i naciji kao takvoj.
Uopamti ovaj redoslijed Levi...
Guest- Guest
Da se privuce ostalima...Kinezima i slicno...nema love na Zapadu, pa zensko ko zensko, odmah ide da trazi dalje...jastreb wrote:O čemu će razgovarati sa Vučićem? O Rumunjskoj?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nikad više love nije bilo na zapadu i nikad manje dobrih projekata.Serbinho-3 wrote:Da se privuce ostalima...Kinezima i slicno...nema love na Zapadu, pa zensko ko zensko, odmah ide da trazi dalje...jastreb wrote:O čemu će razgovarati sa Vučićem? O Rumunjskoj?
Atraktivne države dobiju novac bez da ga traže. Korupcija i domaći šerifi su smetnja...
Manje pratite što rade u susjedstvu, a više domaću avliju...
Probaj saznat zašto vam , na primjer, pričaju (Politika neki dan) da kupujete 9 helikoptera
a naručili ste(kupili) samo 3 ito light policijsku verziju?
Ako ne znate kako saznati, pitajte, zar vam je to problem?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Love na Zapadu nema a za manjak projekata se slazem, barem tu Srbija moze da se pohvali.
Dovedu Arape da investiraju, pitaju u sta da ulazu, nasi ne znaju, iako svi sve znaju sve, dok ne dodje do konkretne price.
Otuda Grci gledaju ka Kini, jer KINA izvuče lovu ako im pokažeš projekat da ima smisla, dok ovi sa Zapada samo svoje guraju.
Dovedu Arape da investiraju, pitaju u sta da ulazu, nasi ne znaju, iako svi sve znaju sve, dok ne dodje do konkretne price.
Otuda Grci gledaju ka Kini, jer KINA izvuče lovu ako im pokažeš projekat da ima smisla, dok ovi sa Zapada samo svoje guraju.
2014-08-25
Kinezi su kod nas izgradili mostove, put, urade pre roka i odu.
Ozbiljni ljudi, nista prica, samo rad i rezultati.
Ozbiljni ljudi, nista prica, samo rad i rezultati.
2014-08-25
80% love u Srbiju dolazi sa zapada. Sve ostalo vam je usitno.Serbinho-3 wrote:Love na Zapadu nema a za manjak projekata se slazem, barem tu Srbija moze da se pohvali.
2016-07-22
Agenda samo jedna, Agrokor i kaj će Rusija dobit za kompenzaciju štete.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
Dobro, Putin voli čuti dobar vic, to je isto istina. Dat će joj mikrofon.
2017-03-21
Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
2016-07-22
Treba ukinuti instituciju predsjednika/predsjednice.
Ili ukinuti ovlasti premijera.
Ne moze jedan ovo, drugi ono. Politika Vlade i politika Predsjednice nije uskladjena, pa se cude ko pura dreku kad nas susjedi blokiraju. A kako nece, kad ispadamo smijesni i nedosljedni, a od ulaska u EU ni ne znamo vise koji su nam nacionalni interesi.
Ili ukinuti ovlasti premijera.
Ne moze jedan ovo, drugi ono. Politika Vlade i politika Predsjednice nije uskladjena, pa se cude ko pura dreku kad nas susjedi blokiraju. A kako nece, kad ispadamo smijesni i nedosljedni, a od ulaska u EU ni ne znamo vise koji su nam nacionalni interesi.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Uz S-400, možemo se sve dogovoriti...Rusi su praktičniji više nego što misliš.Eva_ wrote:Agenda samo jedna, Agrokor i kaj će Rusija dobit za kompenzaciju štete.
Meni je bilo sve plaćeno u hotelu (u Moskvi) ni dan danas ne znam tko je sve to platio.
Na recepciji su mi na odlasku samo rekli da je sve već plaćeno.Kratko, bez ikakvog objašnjenja.
2016-07-22
Udbašima je bilo plaćeno, a ja sam svako svoje spavanje na tlu Rusije sama platila.
2017-03-21
Nisam imao tu potrebu, da zarađujem kao udbaš...Bavio sam se poslom, kojeg nitko nije znao bolje od mene,Eva_ wrote:Udbašima je bilo plaćeno, a ja sam svako svoje spavanje na tlu Rusije sama platila.
pa me tako nije ni mogao nitko kontrolirati...Uvijek sam bio slobodan čovjek, upravo iz tih razloga.
Samo usput, slično mi se događalo i u Italiji...u manjem dijelu i u Austriji. Misliš li i dalje da zato što sam bio udbaš?
Last edited by Eroo on 11/9/2017, 10:26; edited 1 time in total
2016-07-22
Ne, to je zbog frizure.
2017-03-21
Pa kaj sam se ja na Boga kamenjem bacala, da mene nitko ne časti, da mi ni sve gratis?
2017-03-21
Na frizuri si mogla jedino ti proći bez plaćanja...Prošla bi i obrijana.Eva_ wrote:Ne, to je zbog frizure.
2016-07-22
Radis specijalnu fugnu?Eroo wrote:Nisam imao tu potrebu, da zarađujem kao udbaš...Bavio sam se poslom, kojeg nitko nije znao bolje od mene,Eva_ wrote:Udbašima je bilo plaćeno, a ja sam svako svoje spavanje na tlu Rusije sama platila.
pa me tako nije ni mogao nitko kontrolirati...Uvijek sam bio slobodan čovjek, upravo iz tih razloga.
Samo usput, slično mi se događalo i u Italiji...u manjem dijelu i u Austriji. Misliš li i dalje da zato što sam bio udbaš?
Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
Često se to događa u diplomaciji...Jebote , kod vas Vučić mora sve, pa čak i otvorit čevabdžinicu u Nišu.Stanojko wrote:Pa ona ispade kurir jebote...Eroo wrote:Njeno, ili preneseno, sasvim svejedno...za tebe/vas je njeno.Stanojko wrote:Nem`o tako. Putina jako zanima njeno vidjenje geopoliticke situacije u svetu...
2016-07-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
Page 3 of 6