Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
pa 1991.g. da, nakon svega ne RH-a, ali ako su ti svi neprijatelji onda se sam moraš zapitati kakvu diplomaciju imaškaja wrote:A ne, prijatelji su nam. Mađarska najviše, i Njemacka naravno.epikur37 wrote:kaja wrote:Pa zapravo i jesu. Iz nekog svog interesa ali jesu. U toj usranoj Europi nitko nama nije saveznik..epikur37 wrote:kaja wrote:Odluke Madarske su nju iznenadile?
Pa Mađarska nas ne jebe pol posto , doživljavali su nas jedino kad je lova išla njima, ko kmetove .
Jebeš Mađare i Europu, na našoj strani su amerikanci :)
Europa i njene zemlje su nam u stvari neprijatelji, moramo se tvrdo držati našeg moćnog američkog prijatelja.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa da nije Njemačke Perković bi sada bio povjerenik za medije pri saborskom odboru, ali no kratka pamet je hrvatska vrlinakaja wrote:Ma Njemacka nam je ipak najveći prijatelj.epikur37 wrote:kaja wrote:A ne, prijatelji su nam. Mađarska najviše, i Njemacka naravno.epikur37 wrote:kaja wrote:
Pa zapravo i jesu. Iz nekog svog interesa ali jesu. U toj usranoj Europi nitko nama nije saveznik..
Europa i njene zemlje su nam u stvari neprijatelji, moramo se tvrdo držati našeg moćnog američkog prijatelja.
Da ne govorimo o Britaniji, tradicionalno prosrpskoj Francuskoj....
Nama i šiptarima je jedini spas uz američku ambasadu.
Hehehe
Kermit-
2014-04-17
Na mađarskoj televiziji otvoreno pričaju da u biti hrvatska nema politiku nego se sve vodi iz konzulata SAD-a tako da i nema svrhe s njima pričati nego izravno sa konzulom...Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
plus su sad zasrali sa muljazom oko neisplate love rusima od agrokora
moze dobit samo packe tamo
Kermit-
2014-04-17
Hrvatska sluša McCaina on je tu glavno zadužen a Buzin provodi tehnički dio, a kada se zna da je Amerikancima jedini cilj naštetiti EU te da u biti nemaju više nekih većih interesa to više od svega govori koliko je idiotska ova državaepikur37 wrote:prckov wrote:ti izgleda ne prlagodavas stavove promjenama situacije, nego se drzis starih formiranih stavova iz prijasnjih politickih kontekstaepikur37 wrote:Eroo wrote:Tako je. I tak bude.epikur37 wrote:
Ako bude nek bude....svatko bira što će odigrati :)
Mislim da nam je kriva karta baciti sve na SAD, to čak ni Šiptari ne rade.
Napose zato što živimo u Europi i Europa će određivati kako će se karte ponovo složiti na nnjenom terenu.
Živiti u Europi i za račun amera biti posvađan sa svima...trula kobila, vazal za jednokratnu uporabu.
Kermit-
2014-04-17
Istina, nešto se debelo kuha, a RH-a je ostala sama sem konzulata u Buzinu tj. gubernatoraEva_ wrote:Agenda samo jedna, Agrokor i kaj će Rusija dobit za kompenzaciju štete.
Kermit-
2014-04-17
navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
Samo ti misli šta god hoćeš.asilovski wrote:Istina, nešto se debelo kuha, a RH-a je ostala sama sem konzulata u Buzinu tj. gubernatoraEva_ wrote:Agenda samo jedna, Agrokor i kaj će Rusija dobit za kompenzaciju štete.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kad imaš para nisi bolestan u 90% slučajevaLeviathan2 wrote:navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
Kermit-
2014-04-17
neka neka, mogu oni njega operirat al samo da mu produze agoniju, navodno rak gusteraceasilovski wrote:Kad imaš para nisi bolestan u 90% slučajevaLeviathan2 wrote:navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
tu bas operacije ne pomazu
Hanžeković živ i zdrav...Leviathan2 wrote:neka neka, mogu oni njega operirat al samo da mu produze agoniju, navodno rak gusteraceasilovski wrote:Kad imaš para nisi bolestan u 90% slučajevaLeviathan2 wrote:navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
Kermit-
2014-04-17
ziv da :Dasilovski wrote:Hanžeković živ i zdrav...Leviathan2 wrote:neka neka, mogu oni njega operirat al samo da mu produze agoniju, navodno rak gusteraceasilovski wrote:Kad imaš para nisi bolestan u 90% slučajevaLeviathan2 wrote:navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
nu, ja znam likove koji su zivjeli jos par godina nakon operacije, a onda kvrc
Hrvatska,a samim time i njena Uspravnica i onaj Kretenković su danas sprdnja u svijetu,pa ma što gosn Ero o tome mislio.asilovski wrote:Na mađarskoj televiziji otvoreno pričaju da u biti hrvatska nema politiku nego se sve vodi iz konzulata SAD-a tako da i nema svrhe s njima pričati nego izravno sa konzulom...Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
Ovo je daleko najgore vrhovništvo koje smo imali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nažalost da, a Karamarko je uklonjen upravo da ovi degenerici i izdajice dođu na vlast, čak sam i ja povjerovao u propagandu protiv Karamrletajastreb wrote:Hrvatska,a samim time i njena Uspravnica i onaj Kretenković su danas sprdnja u svijetu,pa ma što gosn Ero o tome mislio.asilovski wrote:Na mađarskoj televiziji otvoreno pričaju da u biti hrvatska nema politiku nego se sve vodi iz konzulata SAD-a tako da i nema svrhe s njima pričati nego izravno sa konzulom...Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
Ovo je daleko najgore vrhovništvo koje smo imali.
Kermit-
2014-04-17
dakle,malo preciznije..ako je rak GLAVE gusterace,onda mos zilaviti par godina,ali zavrsis opet kao Steve Jobs,pare ne pomazu..ako je neki drugi dio gushterache,onda ne znam..Leviathan2 wrote:ziv da :Dasilovski wrote:Hanžeković živ i zdrav...Leviathan2 wrote:neka neka, mogu oni njega operirat al samo da mu produze agoniju, navodno rak gusteraceasilovski wrote:Kad imaš para nisi bolestan u 90% slučajevaLeviathan2 wrote:navodno mekejn ima raka, eto, ima kozmicke pravde bar malo
nu, ja znam likove koji su zivjeli jos par godina nakon operacije, a onda kvrc
Guest- Guest
Ma,Karamarko je ustaša.asilovski wrote:
Nažalost da, a Karamarko je uklonjen upravo da ovi degenerici i izdajice dođu na vlast, čak sam i ja povjerovao u propagandu protiv Karamrleta
2014-04-22
Nekako mi previse djeluje uvezan u kontakte sa balkanskim mafijama...jastreb wrote:Ma,Karamarko je ustaša.asilovski wrote:
Nažalost da, a Karamarko je uklonjen upravo da ovi degenerici i izdajice dođu na vlast, čak sam i ja povjerovao u propagandu protiv Karamrleta
Guest- Guest
Od njega počinje ustaški revival. On je otvorio Pandorinu kutiju i lansirao razne Hasanbegoviće,Glogoške i Markićke. Onda su opet odnekuda iskrsli razni Skeje, Esihovke,Ljeljaci,Bujanci,Turci...pismejker wrote:Nekako mi previse djeluje uvezan u kontakte sa balkanskim mafijama...jastreb wrote:Ma,Karamarko je ustaša.asilovski wrote:
A uz svekoliki blagoslov SC-a.
2014-04-22
Pa da...jastreb wrote:Od njega počinje ustaški revival. On je otvorio Pandorinu kutiju i lansirao razne Hasanbegoviće,Glogoške i Markićke. Onda su opet odnekuda iskrsli razni Skeje, Esihovke,Ljeljaci,Bujanci,Turci...pismejker wrote:Nekako mi previse djeluje uvezan u kontakte sa balkanskim mafijama...jastreb wrote:Ma,Karamarko je ustaša.asilovski wrote:
A uz svekoliki blagoslov SC-a.
Guest- Guest
e sad ga seres na kubik...asilovski wrote:Na mađarskoj televiziji otvoreno pričaju da u biti hrvatska nema politiku nego se sve vodi iz konzulata SAD-a tako da i nema svrhe s njima pričati nego izravno sa konzulom...Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pravi saveznici sve rade u dogovoru, nego kako...asilovski wrote:Na mađarskoj televiziji otvoreno pričaju da u biti hrvatska nema politiku nego se sve vodi iz konzulata SAD-a tako da i nema svrhe s njima pričati nego izravno sa konzulom...Leviathan2 wrote:bah, ne znam samo kak je ugnjavila da je putin primi, mislim, hrvatska je rusima nebitna i cak nepozeljna jer je cisto americka pudlica i tu za ruse nema kruha
Nevjerdostojni partneri kad-tad padnu na nos.
Zajebeš saveznika koji je razlog da nećeš i novog jahača?
Ostavi nas više te avarske i tatarske filozofije, jebate. Ne gnjavi!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ovo vise ni pizon ne razumijejastreb wrote:Ide u Rusiju da bi pričala o rusko-srpskoj suradnji???
Da li je ovo moguće? Da nije nekakva greška?
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
» Umjesto u NY Kolinda ide kod Putina
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
Page 6 of 6