Sirija
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Sirija
Vidio. Nad vodom ima jedan prolaz, cca 35- 40 m visine. Bakiru je za turske brodove premalo 56 m.Leviathan2 wrote:ja sam jos uvijek misljenja da se trebalo napravit brza cesta kroz bosnu, al jedu govna bakir i ekipaEroo wrote:Leviathan2 wrote:https://www.almasdarnews.com/article/video-russian-forces-build-huge-tank-carrying-bridge-across-euphrates-just-two-days/
Ja sam ovako nešto predlagao za Pelješki.
jesi vidio most sto put sto rade rusi za krim?
jebacki posao
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma ja bi mu jebo mater, hrvatska moze napravit blok bosanske granice za transport roba, da visis kako bi bakiru bilo ok i 30 metaraEroo wrote:Vidio. Nad vodom ima jedan prolaz, cca 35- 40 m visine. Bakiru je za turske brodove premalo 56 m.Leviathan2 wrote:ja sam jos uvijek misljenja da se trebalo napravit brza cesta kroz bosnu, al jedu govna bakir i ekipaEroo wrote:Leviathan2 wrote:https://www.almasdarnews.com/article/video-russian-forces-build-huge-tank-carrying-bridge-across-euphrates-just-two-days/
Ja sam ovako nešto predlagao za Pelješki.
jesi vidio most sto put sto rade rusi za krim?
jebacki posao
Chris Tomson
26/09/2017
DAMASCUS, SYRIA (7:15 P.M.) – With stage three of the ‘Big Dawn’ offensive unfolding before the world audience, the Syrian Arab Army (SAA) captured a group of ISIS fighters alive in eastern Syria on Tuesday morning.
The ISIS insurgents, depicted below, surrendered themselves to the SAA near the town of Khusham, east of the Euphrates River in Deir Ezzor, after they were discovered hiding inside an isolated building that was surrounded by an SAA forward unit.
Photos of the incident:
Chris Tomson | AMN
Chris Tomson | AMN
Chris Tomson | AMN
With the tables turned and Islamic State forces suddenly besieged inside the provincial capital of Deir Ezzor, more and more jihadist belligerents have begun to turn themselves in to security forces instead of facing certain death.
Once the SAA fully liberates Deir Ezzor city, government forces are expect to thrust south and eastwards in the governorate to retake the border with Iraq.
By
Chris Tomson
26/09/2017
DAMASCUS, SYRIA (7:15 P.M.) – With stage three of the ‘Big Dawn’ offensive unfolding before the world audience, the Syrian Arab Army (SAA) captured a group of ISIS fighters alive in eastern Syria on Tuesday morning.
The ISIS insurgents, depicted below, surrendered themselves to the SAA near the town of Khusham, east of the Euphrates River in Deir Ezzor, after they were discovered hiding inside an isolated building that was surrounded by an SAA forward unit.
Photos of the incident:
Chris Tomson | AMN
Chris Tomson | AMN
Chris Tomson | AMN
With the tables turned and Islamic State forces suddenly besieged inside the provincial capital of Deir Ezzor, more and more jihadist belligerents have begun to turn themselves in to security forces instead of facing certain death.
Once the SAA fully liberates Deir Ezzor city, government forces are expect to thrust south and eastwards in the governorate to retake the border with Iraq.
2016-07-22
@Levi,
Dogodilo se upravo ono što sam i predvidio: totalno zaustavljanje konačnog oslobođenja
Sirije od ISIL-a. ISIL-ovci su čak prešli u ofanzivu i oslobađaju već izgubljene teritorije i gradove.
Potpuno su prekinili cestovnu vezu sa Deir ez'Zorom.
Prelazak Eufrata je bila velika pogreška...jebala ih nafta. Čudim se i Rusima...
Dogodilo se upravo ono što sam i predvidio: totalno zaustavljanje konačnog oslobođenja
Sirije od ISIL-a. ISIL-ovci su čak prešli u ofanzivu i oslobađaju već izgubljene teritorije i gradove.
Potpuno su prekinili cestovnu vezu sa Deir ez'Zorom.
Prelazak Eufrata je bila velika pogreška...jebala ih nafta. Čudim se i Rusima...
2016-07-22
Pa neće valjda napasti braću iz sdf :)
Dobro... nek ih je na hrpi, kab 500 će se pobrinuti za ostalo...
Dobro... nek ih je na hrpi, kab 500 će se pobrinuti za ostalo...
Prelzak Eufrata je bila u vojnom smislu potpuni promašaj.
Sve je bilo podređeno tome cilju i sad imaju ovo što gledamo.
Na taj način su dozvolili prekonsolidaciju ISILa, koji je već bio u rasulu.
Ginu im ljudi kojih itako imaju premalo za teritorij Sirije.
Sve je bilo podređeno tome cilju i sad imaju ovo što gledamo.
Na taj način su dozvolili prekonsolidaciju ISILa, koji je već bio u rasulu.
Ginu im ljudi kojih itako imaju premalo za teritorij Sirije.
2016-07-22
Br'te Ero. Prvo informacije o nekom velikom napadu su prenapuhane,a jučer su pričali o zarobljenim rusima dok nisu svi prebrojeni i na broju. Nemaju glavosječe više kapaciteta za nešto veliko. Mogu presjeći komunikaciju na dan, dva i to platiti visoko, više nego što bi prekid komunikacije koštao drugu stranu.
A kad se spominje prelazak eufrata podsjetio bi na prvi prelazak zračnim desantom u svrhu zaustavljanja napredovanja saa kontra isila...
A kad se spominje prelazak eufrata podsjetio bi na prvi prelazak zračnim desantom u svrhu zaustavljanja napredovanja saa kontra isila...
Čemu ako to može i dobro radi SDF? Ne vidiš u čemu je fora?mutava baštarda wrote:
Ne razuijem Ruse. Evo sve, ali kako su mogli dozvoliti gubitak generala i 2 pukovnika, jebate?
2016-07-22
nisu ni presjekli komunikaciju nego su je samo ugrozili, dosli su u zonu iz koje mogu gadjati artiljerijom i minobacacima, uzeli su neka dva sela i to je koliko znam jucer vracen s opcim masakrom isilovacamutava baštarda wrote:Br'te Ero. Prvo informacije o nekom velikom napadu su prenapuhane,a jučer su pričali o zarobljenim rusima dok nisu svi prebrojeni i na broju. Nemaju glavosječe više kapaciteta za nešto veliko. Mogu presjeći komunikaciju na dan, dva i to platiti visoko, više nego što bi prekid komunikacije koštao drugu stranu.
sad isil trguje s amerima ko naciji za drugog rata, za slobodnu bjezaniju kroz kurdski teritorij, onaj kraj iznad deir zoura je odjedared postao bez isisovaca, ostalo par malih grupa da ometaju prebacivanje na drugu obaluPinochet wrote:Zadnji trzaji isil, kao njemacka ofenziva u belgiji zima 1944
s druge strane sdf ide ko kroz puter, bez otpora, trguje se, mi vama prepustimo naftna polja a vi nama sacuvate guzicu, svi ovi isilovci koji sretnu saa ce ili biti pobijeni ili nece vise sunca vidjet za svog zivotam s druge strane iracki pmu cak ih ne ostavlja zive iako se predaju, ispita i metak u glavu
Ne razuijem Ruse. Evo sve, ali kako su mogli dozvoliti gubitak generala i 2 pukovnika, jebate?
ne razumijes,
smijem se kladit da je tu i americka igra
ameri igraju dole ober podlom sa svim stranama
Ali, mislim, ono... generala i dva pukovnika izgubiti, ejjj...Šta rade na prvoj liniji bojišnice?Leviathan2 wrote::DEroo wrote:Čemu ako to može i dobro radi SDF? Ne vidiš u čemu je fora?mutava baštarda wrote:
ne razumijes,
Ma kakvi Ameri i kakve trice...
S dva pametna telefona (1 na liniji i 1 daleko u pozadini) se sve vidi i vodi, zar nije tako?
2016-07-22
i nisu bili na prvoj liniji, bili su dovoljno daleko u ispostavljenoj bazi koju isis nikako nije mogao locirat bez pomoci ameraEroo wrote:Ali, mislim, ono... generala i dva pukovnika izgubiti, ejjj...Šta rade na prvoj liniji bojišnice?Leviathan2 wrote::DEroo wrote:Čemu ako to može i dobro radi SDF? Ne vidiš u čemu je fora?mutava baštarda wrote:
ne razumijes,
Ma kakvi Ameri i kakve trice...
S dva pametna telefona (1 na liniji i 1 daleko u pozadini) se sve vidi i vodi, zar nije tako?
ero, imam info s bojista
damir je u deir zouru,
shaitat pleme samo zahvaljujuci rusima nije krenulo na sdf, a ako krene shaitat pleme znas da ce se rasplamsat, medjutim shaitat ima sam dovoljno oruzja pa cak i nekoliko tenkova, dobili su sve od rusa pa i strele, oni ce biti glavna sila u deir zouru za kontrolu situacije a nabrijani su da kurde istjeraju iz pokrajine deir zour i po cjenu krvi, s njima se ne pregovara,
veli damir da ih jedva drze pod kontrolom
a moto im je , il u smrt ili pobijedit
ludo pleme i jedno od najmocnijih u siriji i jedno od najbrojnijih, pola tigrovih jedinica je iz shaitata, ima ih nekoliko brigada,
na podrucju uz eufrat nece ostat niti jedan isilovac niti njihov clan familije i to je isilovcima jasno i to im je zakletva
2017-04-17
kaze damir da ce za dva tjedna deir zour biti isil free, ono sto drze u gradu ce biti sravnatoMy Brother Billo wrote:taj "kontranapad" isila je kao kad su uzeli onu cementaru u alepu i neki blok a pretrpjeli gubitke katastrofa i ubrzali pad grada
2017-04-17
drze jedan dio gradaMy Brother Billo wrote:pa sta drze u gradu ako grad nikad nije ni pao u njihove ruke a okolica je valjda ociscena
Još iz naših ratova devedesetih sam naučio to da sve informacije uzimam sa krajnjom rezervom i sumnjom.Leviathan2 wrote:nisu ni presjekli komunikaciju nego su je samo ugrozili, dosli su u zonu iz koje mogu gadjati artiljerijom i minobacacima, uzeli su neka dva sela i to je koliko znam jucer vracen s opcim masakrom isilovacamutava baštarda wrote:Br'te Ero. Prvo informacije o nekom velikom napadu su prenapuhane,a jučer su pričali o zarobljenim rusima dok nisu svi prebrojeni i na broju. Nemaju glavosječe više kapaciteta za nešto veliko. Mogu presjeći komunikaciju na dan, dva i to platiti visoko, više nego što bi prekid komunikacije koštao drugu stranu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50