Sirija
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Sirija
Nema video materijala koji bi to potvrdio.Leviathan2 wrote:vec prosli tjedan su specnazi i isis hunteri presli rjeku te zacrtali ciljeve za bombardiranje
sad je presla pjesadija i oklop
ide se blokirat americke vazale a usput su vazna i naftna polja,
citam poziv shaitat plemena na borbu protiv kurda jer kurdi nemaju sto trazit u deir zouru
Postoji samo snimak bombardiranja trajekata i trajektne luke u Deir ez'Zoru (s obje strane Eufrata).
I ništa više od toga.
Ovo mi je razumljivo, jer je Deir ez'Zor u sličnoj situaciji kao Raqqa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
imas gore video koji sam postavioEroo wrote:Nema video materijala koji bi to potvrdio.Leviathan2 wrote:vec prosli tjedan su specnazi i isis hunteri presli rjeku te zacrtali ciljeve za bombardiranje
citam poziv shaitat plemena na borbu protiv kurda jer kurdi nemaju sto trazit u deir zouru
Postoji samo snimak bombardiranja trajekata i trajektne luke u Deir ez'Zoru (s obje strane Eufrata).
I ništa više od toga.
School in Christian town of Bartella named after Iran's Ayatollah Khomeini
http://www.kurdistan24.net/en/news/7a58aa6f-5d30-4b8a-84d6-fbfe63161891
http://www.kurdistan24.net/en/news/7a58aa6f-5d30-4b8a-84d6-fbfe63161891
2016-07-22
Koincidira sa prelaskom jednog (od 2) rukava Eufrata na onaj otok ispred Deir ez'Zor.Leviathan2 wrote:imas gore video koji sam postavioEroo wrote:Nema video materijala koji bi to potvrdio.Leviathan2 wrote:vec prosli tjedan su specnazi i isis hunteri presli rjeku te zacrtali ciljeve za bombardiranje
I ništa više od toga.
I dalje za mene snimak djeluje neuvjerljivo. Velike sile se ne razgovaraju na način "vuci-potegni".
Ako je druga strana Eufrata potrebna za konačno oslobođenje Deir ez'Zora to ne bi trebao biti problem ni za Amere.
"Oslobađanje" crpilišta nafte na sjeveru, umjesto Mayadina i ostalog istočno uz Eufrat, bi bila velika greška.
PS: Iranu se neće dozvoliti spajanje Teherana i Damaska. Puno ih je kojima se to ne bi svidilo.
2016-07-22
ero, presli su, i sakr otok je ociscen
na kraju krajeva, putin je sam rekao da sirijska komanda odlucuje kud se ide a rusi samo savjetuju
na kraju krajeva, koji kurac imaju ameri radit neke granice po siriji
na kraju krajeva, putin je sam rekao da sirijska komanda odlucuje kud se ide a rusi samo savjetuju
U međuvremenu, kurdi su u par dana stigli do Zora i sad kao da su stali. Uzme li se u obzir da je onaj ruski napad na njih rezultirao "samo" s ranjenima moglo bi se iščitati da je to bilo upozorenje koje su ovi ozbiljno shvatili.
U međuvremenu, kurdi su u par dana stigli do Zora i sad kao da su stali. Uzme li se u obzir da je onaj ruski napad na njih rezultirao "samo" s ranjenima moglo bi se iščitati da je to bilo upozorenje koje su ovi ozbiljno shvatili.
saqr nije očišćen jošLeviathan2 wrote:ero, presli su, i sakr otok je ociscen
dabrov_brk- Posts : 78
2014-04-14
sakr je ociscen kompletan, info kasne po dva tri dana dok ne dobiju sluzbenu potvrdu isto kao i prelazak eufratadabrov_brk wrote:saqr nije očišćen jošLeviathan2 wrote:ero, presli su, i sakr otok je ociscen
ovo je info od damira koji je vec napustio sakr i sad je na lijevoj strani eufrata, prebacuju se najzesce tigrove snage tamo, cak su prebaceni i protuzracni sistemi za svaki slucaj da ih ne poklope ameri
2017-04-17
veli damir da je sirijska vojska ovaj put jebeno nabrijana i na sdf koji se malo previse kurci,My Brother Billo wrote:ameri na aparatima,kako to da se njih nista nije pitalo,ako neko hoce prdnuti u siriji ili bilo gdje trebalo bi prvo traziti njihovu dozvolu a ovi...
rusi su dovukli par pantzira i jos neke protuzracne igracke ako ameri pocnu srati, a kadirovci su isto prisutni negdje preko 1000 njih al se kriju ko zmija noge
u stvari oni i idu gdje je najtvrdje a prati ih iskljucivo rusko topnistvo i raketna podrska, ak si vidio da je i solncepek tamo a ima na videima onda znaj da je sa kadirovim specnazom, ne jebu likovi, pale sve
a olncepek ilit tos nemaju sirijci, iskljucivo abho ruski
Šta radi Asad s nevjestama i isilovim potomcima?
2016-07-22
poguši ih plinom :DEroo wrote:https://www.almasdarnews.com/article/time-leave-iraq-deport-500-isis-brides/
Guest- Guest
nista, vjerojatno to vojska utamani vecinom, ak i neko prezivi bolje ce mu biti da su ga ubiliEroo wrote:https://www.almasdarnews.com/article/time-leave-iraq-deport-500-isis-brides/
ima dosta zarobljavanja isilovaca ali uglavnom sluzbeno rjetki bivaju zarobljeni, zatuku ih na mjestu, mislim da i isilovke ne prolaze drugacije, zato bjeze i predaju se kurdima jel kurdi su kao humaniji, samo ako su stranci medju njima inace ih i kurdi utamane
zatim je bilo zalijevanje sto iz aviona sto artiljerijom, mrtvih isilovaca ko drva a nisu zauzeli nista, tek na jednom mjestu pomjerili prvu liniju neki kilometar
Leviathan2 wrote:pih, to su mogli i dresiranim sokolom napravit i sokol bi im ostao ziv, ovako su spizdili nekoliko desetaka tisuca dolarapismejker wrote:spižđen dron od Hezbolahovaca sa Patriot 2 sustavom..
bitno je Mrcinu srusiti...mda..
Guest- Guest
Eroo wrote:Nema video materijala koji bi to potvrdio.Leviathan2 wrote:vec prosli tjedan su specnazi i isis hunteri presli rjeku te zacrtali ciljeve za bombardiranje
I ništa više od toga.
Ne pratim baš redovito.
zašto Kurdi još nisu zauzeli Rakka ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jer je to ISILov glavni grad, nešto kao Nazi Berlin, plus grad je u okruženju, plus ovi se ne predaju, ono .. biti će tu još borbe..
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50