Sirija
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Sirija
AlfaOmega wrote:Low IQ arapi ne mogu. Zato ćifuti i podržavaju anti-assad kozojebe. Iranci pak, koji su nekaj sasvim drugo, itekak mogu.
http://www.newsweek.com/israeli-defense-minister-i-prefer-isis-iran-our-borders-417726
Ali da se razumimo, Iran ne bu moga ugroziti ćifute dok ne uspostavi kopneni koridor do Bejruta. Zato je ova akcija čišćenja ISIL-a od najveće važnosti. Jer bez koridora nemoguće je da stotinu tisuća boraca iz Iraka i Irana stigne u Siriju i Libanon. Onak su ljude doturali isključivo zrakoplovima. Sad to bu išlo brže.
naravno,otkrio si toplu vodu..Israelci su otprilike o tom problemu mislili jos tamo 60tih godina..i..koridora naravno nece biti..a i da bude,opet ne bi bio..
Guest- Guest
60tih godina nisu mogli misliti jerbo je tad na vlasti u Iranu bija njihov čovjek koji je koristija bogatstvo Irana za dobrobit njegove i njemu bliskih obitelji. Zato ga Iranci i jesu odjebali 1979.
I da, bit će koridor, jerbo je ISIL (cionoamerički propali projekat) pred slomom. A cionoamerički plan B, aka šiptari, dolazi na meni odmah posli.
I da, bit će koridor, jerbo je ISIL (cionoamerički propali projekat) pred slomom. A cionoamerički plan B, aka šiptari, dolazi na meni odmah posli.
uffff...i prije...poznam Irance,prenabrijani su i presamouvjereni,a nis ne mogu..dok su Israelci kojih 10 klasa iznad,i znaju svoje kapacitete i mogucnosti..onaj tk oje samouvjeren obicno na kraju popusi..AlfaOmega wrote:60tih godina nisu mogli misliti jerbo je tad na vlasti u Iranu bija njihov čovjek koji je koristija bogatstvo Irana za dobrobit njegove i njemu bliskih obitelji. Zato ga Iranci i jesu odjebali 1979.
Puno toga sto si rekao da ce biti,je samo tvoje vlazenje..nis drugo,tak ose na kraj uispostavilo..nis od toga nece biti,jel ti jasno..to su samo tvoje zelje,kao i zelje takvih..no i ostat ce samo zelje..a ti vici Alahh ovbo i ono, i Abu ovbo i ono,i mos i preko razglasa,nis se nece promijeniti..
Čudo pravo kak opodilazis osobnim zeljama i strastima,na stetu logike..kao..jos ti samo pamfletifale..da mahaš...
Guest- Guest
koji cjeli svjet,Kserks_ wrote:Iranci su ukurcu jer ih cijeli svijet tehnološki blokira..od 1979
pa vecina zemalja ne blokira ih, niti cak s rezolucijom UN, a sad kad su kao postigli dogovor o zauztavljanju neklearnograzvoja namirili su sve sto im treba
Ma imaju oni unutarnjih problema mali milijun..zemlja puca po savovima,pa ratna retorika ko svagdje drugdje..nes se zemlja obogatila naftom,ali vodje ne zele da narod bas i bolje zivi,pa se narod poceo buniti,a vlast opet,stegla i vjersku policiju poslala na narod...
znam ih nekoliko u Svabiji,istinski mi se ljudi svidjaju ovako,nacin razmisljanja,realni problemi.,,
Ovaj tutlek Alfić ,ono,Gori Poturica od Turcina..smijali bi mu se ovi iranci,kak ose vlazi na gazenje Israela...norm,alni iranci niti ne misle o Israelu..fajtaju se svakodnevno za obicni zivot..
znam ih nekoliko u Svabiji,istinski mi se ljudi svidjaju ovako,nacin razmisljanja,realni problemi.,,
Ovaj tutlek Alfić ,ono,Gori Poturica od Turcina..smijali bi mu se ovi iranci,kak ose vlazi na gazenje Israela...norm,alni iranci niti ne misle o Israelu..fajtaju se svakodnevno za obicni zivot..
Guest- Guest
Ameri uvjetuju firmama mi ili oni..pogodi koga ce izabrat.Leviathan2 wrote:koji cjeli svjet,Kserks_ wrote:Iranci su ukurcu jer ih cijeli svijet tehnološki blokira..od 1979
pa vecina zemalja ne blokira ih, niti cak s rezolucijom UN, a sad kad su kao postigli dogovor o zauztavljanju neklearnograzvoja namirili su sve sto im treba
Guest- Guest
ima masa zatucanih posvuda,ali je u biti vecina svjesna svega realnoga..kako prezivjeti ,to im je najbitnije..Kserks_ wrote:Sveto nije Teheran Iran, zatucani su oni masu..hode im po selima pune glave..
Guest- Guest
Mladi od 40 po gradovima su ko Europljani...samo su manjina...pismejker wrote:ima masa zatucanih posvuda,ali je u biti vecina svjesna svega realnoga..kako prezivjeti ,to im je najbitnije..Kserks_ wrote:Sveto nije Teheran Iran, zatucani su oni masu..hode im po selima pune glave..
Guest- Guest
Istina..Kserks_ wrote:Mladi od 40 po gradovima su ko Europljani...samo su manjina...pismejker wrote:ima masa zatucanih posvuda,ali je u biti vecina svjesna svega realnoga..kako prezivjeti ,to im je najbitnije..Kserks_ wrote:Sveto nije Teheran Iran, zatucani su oni masu..hode im po selima pune glave..
Guest- Guest
ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
vise je problem izraelu hezbolah koji im je trn u peti nego iran,
inace izrael jako grijesi sto su se spandjali sa saudima, to im je zesci zajeb al jos veci je za saude
uglavnom, dole je zona bliskog istoka jedino dobra za istovarit nekoliko tovara neutronki da se napravi mjesta za nove generacije
inace izrael jako grijesi sto su se spandjali sa saudima, to im je zesci zajeb al jos veci je za saude
uglavnom, dole je zona bliskog istoka jedino dobra za istovarit nekoliko tovara neutronki da se napravi mjesta za nove generacije
tebi je amerika i europa cjeli svjet,Kserks_ wrote:Ameri uvjetuju firmama mi ili oni..pogodi koga ce izabrat.Leviathan2 wrote:koji cjeli svjet,Kserks_ wrote:Iranci su ukurcu jer ih cijeli svijet tehnološki blokira..od 1979
jebe se kineskim il indijskim firmama za amere i njihovo uvjetovanje, pa i turci rade s njima indijci, rusi, cak i talijani ispod zhita
to sto ti zoves "spandjati" israelci zovu,imati neprijatelja sto blize,na oku..ne kujisti neke stvari..Leviathan2 wrote:ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
Guest- Guest
svetac, mos to zvat kak oces, ja zovem spandjati,pismejker wrote:to sto ti zoves "spandjati" israelci zovu,imati neprijatelja sto blize,na oku..ne kujisti neke stvari..Leviathan2 wrote:ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
Ali kad malo pogledamo Anglosaksonci i Zidovi stoje sa strane, a nahuškali su šijite i sunite bliskog istoka jedne na druge...Sirija, Irak, Egipat, Turska, Iran, ksa, Jemen, Libija, Afganistan, Pakistan....svi ratuju jedni protiv drugih ili među sobom...a ovi malo potpiruju po potrebi, slabe ih sve i prodaju doslovno stotine milijardi dolara oružja..
Guest- Guest
a mos ti to tak ozvati kako os,to nije to.. uostalom to je malo zesce stivo za objasniti..Leviathan2 wrote:svetac, mos to zvat kak oces, ja zovem spandjati,pismejker wrote:to sto ti zoves "spandjati" israelci zovu,imati neprijatelja sto blize,na oku..ne kujisti neke stvari..Leviathan2 wrote:ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
Guest- Guest
Itekako im se jebe..jer ce prije izabrat zapadno tržište,nego iransko..zakon velikih brojeva...Leviathan2 wrote:tebi je amerika i europa cjeli svjet,Kserks_ wrote:Ameri uvjetuju firmama mi ili oni..pogodi koga ce izabrat.Leviathan2 wrote:koji cjeli svjet,Kserks_ wrote:Iranci su ukurcu jer ih cijeli svijet tehnološki blokira..od 1979
jebe se kineskim il indijskim firmama za amere i njihovo uvjetovanje, pa i turci rade s njima indijci, rusi, cak i talijani ispod zhita
Guest- Guest
ehm nemoj mi sad o stivu :Dpismejker wrote:a mos ti to tak ozvati kako os,to nije to.. uostalom to je malo zesce stivo za objasniti..Leviathan2 wrote:svetac, mos to zvat kak oces, ja zovem spandjati,pismejker wrote:to sto ti zoves "spandjati" israelci zovu,imati neprijatelja sto blize,na oku..ne kujisti neke stvari..Leviathan2 wrote:ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
ja kazem da se izrael zajebo vec u nekoliko koraka,
al tema nije izrael neg sirija
no..jednostavno receno,dostupno samo onima koji malo koriste mozak..svakako win-win za sve koji ne smekaju kozojebe bas..drzave zahvatjene ratom poduze nece se ojacati i biti na nivou na kojem su bile,izrusene unistenih ekonomija..evo i Turska trpi radi rata,svi involvirani direktno pokazuju u biti svoje teznje i taktike i strateske namjere..Israel samo prati i tu i tamo klepi po glavi,nego zaigrano čeljade,koje pogleda na krivu stranu..Kserks_ wrote:Ali kad malo pogledamo Anglosaksonci i Zidovi stoje sa strane, a nahuškali su šijite i sunite bliskog istoka jedne na druge...Sirija, Irak, Egipat, Turska, Iran, ksa, Jemen, Libija, Afganistan, Pakistan....svi ratuju jedni protiv drugih ili među sobom...a ovi malo potpiruju po potrebi, slabe ih sve i prodaju doslovno stotine milijardi dolara oružja..
Guest- Guest
nije..hoces reci da si ti promisljeniji nego Israel kao drzave i njigovi mozgovi??Malo je reci,prenategnuta teorija..Leviathan2 wrote:ehm nemoj mi sad o stivu :Dpismejker wrote:a mos ti to tak ozvati kako os,to nije to.. uostalom to je malo zesce stivo za objasniti..Leviathan2 wrote:svetac, mos to zvat kak oces, ja zovem spandjati,pismejker wrote:to sto ti zoves "spandjati" israelci zovu,imati neprijatelja sto blize,na oku..ne kujisti neke stvari..Leviathan2 wrote:ma iran je prica za sebe, ova prepucavanja izrael iran su budalestine, nit jedni se nebi usudil na druge,
ja kazem da se izrael zajebo vec u nekoliko koraka,
al tema nije izrael neg sirija
sirija je prosla bas kako je trebala protji..oslabljena i rastrgana uticajima..
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50