Sirija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sirija
mjenjaju kape :D
Up to 500 Militants Defect to Syrian Gov't Forces in 2 Provinces - https://muraselon.com/en/2017/09/500-militants-defect-syrian-govt-forces-2-provinces/ …
Up to 500 Militants Defect to Syrian Gov't Forces in 2 Provinces - https://muraselon.com/en/2017/09/500-militants-defect-syrian-govt-forces-2-provinces/ …
BEIRUT, LEBANON (8:55 P.M.) – The latest offensive by jihadist militias in northern Hama Governorate against the Syrian Army as turned out to be a complete disaster for their forces resulting in hundreds of casualties and the loss of dozens of military vehicles.
jebali im majku temeljito, mrtvijeh ko drva, pretpostavka da je pobijeno preko 400 kozojeba sto na frontlajn sto u pozadini gdje su rusi przili avionima
jebali im majku temeljito, mrtvijeh ko drva, pretpostavka da je pobijeno preko 400 kozojeba sto na frontlajn sto u pozadini gdje su rusi przili avionima
Leviathan2 wrote:nebipismejker wrote:tja,uz Ruse,sirijce,svih profila,Amere..ISIS su cisto gerila,sa lakim naoruzanjem..tesko to servisirati u nabrojanom drustvu...AlfaOmega wrote:Ni ne triba im razina tehnologije ka u Amera. Hezbollah 2006. ni ima ni približno razvijenu tehnologiju ka danas, pa je svejedno uspija pomlatiti gamad.Leviathan2 wrote:jebes iran, sam se kurceEroo wrote:Iran’s ‘father of all bombs’ sends strong signal to Israel, Gulf states
B
inace su ok narod, al brate previse se kurce s vjnom tehnologijom koja je u debelom zaostatku za izraelom i amerima
ISIS bi pojeo Siriju,pa i Linanon,zajedno sa Hezbama,da nije bilo Rusa...
Bez strane intervenije bi !
Ameri su planirali pustiti Siriju niz vodu ( kao Libiju ) a onda bi napali isis kad bi renio na Libanon ( i Izrael )................
Onda bi to preraslo u NATO intervenciju pa bi SAD zauzeo cili B. Istok
Rusi su uletili na pola puta i time izvojevali veliku stratešku prednost
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
https://www.rt.com/news/403980-syria-jihadists-idlib-russia/Leviathan2 wrote:BEIRUT, LEBANON (8:55 P.M.) – The latest offensive by jihadist militias in northern Hama Governorate against the Syrian Army as turned out to be a complete disaster for their forces resulting in hundreds of casualties and the loss of dozens of military vehicles.
850 jihadists killed as Russian warplanes help Syrian Army repel Idlib offensive – Moscow
ORI
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:mjenjaju kape :D
gdje je joda? jel jos brani onu cementaru kod Alepa?
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
http://russia-insider.com/en/military/us-secret-services-tried-nab-29-russian-troops-syria-and-got-their-butts-kicked-russian
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Deir ez'Zor u slici...prelistajte malo!
Komu sve ovo na čast?
https://www.google.com/maps/place/Deir+ez-Zur,+Syria/@35.3333333,40.15,3a,105.8y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipMcfhtnkm_9DzxKVWhleI9D1xLLJLAtUWrhVmn8!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMcfhtnkm_9DzxKVWhleI9D1xLLJLAtUWrhVmn8%3Dw203-h159-k-no!7i766!8i600!4m5!3m4!1s0x154817f4aeddb761:0x4cbc9d58e981374f!8m2!3d35.3296518!4d40.1350341?hl=en-US
Komu sve ovo na čast?
https://www.google.com/maps/place/Deir+ez-Zur,+Syria/@35.3333333,40.15,3a,105.8y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipMcfhtnkm_9DzxKVWhleI9D1xLLJLAtUWrhVmn8!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMcfhtnkm_9DzxKVWhleI9D1xLLJLAtUWrhVmn8%3Dw203-h159-k-no!7i766!8i600!4m5!3m4!1s0x154817f4aeddb761:0x4cbc9d58e981374f!8m2!3d35.3296518!4d40.1350341?hl=en-US
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
...i doveli Iran Israelu iza leđa. Je li to bio cilj, ili što?Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:nebipismejker wrote:tja,uz Ruse,sirijce,svih profila,Amere..ISIS su cisto gerila,sa lakim naoruzanjem..tesko to servisirati u nabrojanom drustvu...AlfaOmega wrote:Ni ne triba im razina tehnologije ka u Amera. Hezbollah 2006. ni ima ni približno razvijenu tehnologiju ka danas, pa je svejedno uspija pomlatiti gamad.Leviathan2 wrote:
jebes iran, sam se kurce
inace su ok narod, al brate previse se kurce s vjnom tehnologijom koja je u debelom zaostatku za izraelom i amerima
Ameri su planirali pustiti Siriju niz vodu ( kao Libiju ) a onda bi napali isis kad bi renio na Libanon ( i Izrael )................
2016-07-22
ero, opet ti americku propagandu,
mislim ne kuzim te bas najbolje
nisi dudek koji pusi price, ako nista imas zivotnog iskustva na pretek
il u stvari nisi uistinu do sad vidio pokvarenost ne samo amera nego cjeloukupnog takozvanog zapadnog svijeta, s amerima na celu
unistavanje malih naroda, bilo kakvi izgovori da ih se svede u kameno doba samo da bi ih se lakse kontroliralo jel ameri i ostatak su tehnoloski svjetlosnim godinama,
to se jednostavno zove ugnjetavanje,
i onda kad neko kaze da su rusi i kinezi u odnosu na amere svjetlo u tami ti skaces ko uboden
ameri jesu tehnoloski i gospodarski napredniji, a kako su to postali, otimanjem od drugih i sabijanjem drugih u zemlju
mislis li da ce to dovijeka trajat
nekad su i meni ameri bili uzor nekih sloboda jer u stvari nisam nikad ni gledao iza zastora
jedared kad sam pogledao iza zastora vidio sam da su pokvareniji i od najgorih tiranskih rezima
ja se svesrdno nadam da ce nestat u ognju skupa sa englezima
il u stvari nisi uistinu do sad vidio pokvarenost ne samo amera nego cjeloukupnog takozvanog zapadnog svijeta, s amerima na celu
unistavanje malih naroda, bilo kakvi izgovori da ih se svede u kameno doba samo da bi ih se lakse kontroliralo jel ameri i ostatak su tehnoloski svjetlosnim godinama,
i onda kad neko kaze da su rusi i kinezi u odnosu na amere svjetlo u tami ti skaces ko uboden
ameri jesu tehnoloski i gospodarski napredniji, a kako su to postali, otimanjem od drugih i sabijanjem drugih u zemlju
nekad su i meni ameri bili uzor nekih sloboda jer u stvari nisam nikad ni gledao iza zastora
jedared kad sam pogledao iza zastora vidio sam da su pokvareniji i od najgorih tiranskih rezima
BEIRUT, LEBANON (3:10 P.M.) – The Russian Ministry of Defense has issued a formal warning to the US military regarding the behavior of their forces in the Deir Ezzor Governorate.
“Russia unequivocally told the commanders of US forces in Al Udeid Airbase (Qatar) that it will not tolerate any shelling from the areas where the SDF are stationed,” the Spokesperson of the Russian Ministry of Defense, Major General Igor Konashenkov, stated this morning, adding that the attacks put at risk Russian military advisers embedded with Syrian government troops.
“Fire from positions in regions [controlled by the SDF] will be suppressed by all means necessary,” he stressed
“Russia unequivocally told the commanders of US forces in Al Udeid Airbase (Qatar) that it will not tolerate any shelling from the areas where the SDF are stationed,” the Spokesperson of the Russian Ministry of Defense, Major General Igor Konashenkov, stated this morning, adding that the attacks put at risk Russian military advisers embedded with Syrian government troops.
“Fire from positions in regions [controlled by the SDF] will be suppressed by all means necessary,” he stressed
Last edited by Leviathan2 on 21/9/2017, 15:46; edited 1 time in total
aupicku materinu, kak ga natjera ovako
lijeva strana aufrata, zavrsnica isis napada
jebali im majku opako specnazi
lijeva strana aufrata, zavrsnica isis napada
jebali im majku opako specnazi
Znam samo to da će se Israel naći u problemima i da će ih po ne znam koji put morat spašavat Ameri.
Živi bili pa vidili...
Inače, treći je na vidiku...i Treći, akobogda.
2016-07-22
To je bio fijasko jenkija. Cilj Amera je bio da otjeraju Iran i Hezbollah što dalje od ćifuta i zamjene ih retardiranim protivnicima koji bi se ugl. tukli međusobno i ne bi ni imali vrimena napadati ćifute.Eroo wrote:...i doveli Iran Israelu iza leđa. Je li to bio cilj, ili što?Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:nebipismejker wrote:tja,uz Ruse,sirijce,svih profila,Amere..ISIS su cisto gerila,sa lakim naoruzanjem..tesko to servisirati u nabrojanom drustvu...AlfaOmega wrote:
Ni ne triba im razina tehnologije ka u Amera. Hezbollah 2006. ni ima ni približno razvijenu tehnologiju ka danas, pa je svejedno uspija pomlatiti gamad.
Cilj im je dakako propa zahvaljujući Rusiji koja je stala na stranu Hezbollaha i Irana, i samim tim dovela ćifute u još goru poziciju, jerbo Hezbollah nikad nije bija jači. A i snaga SAA je opet u uzlaznoj putanji. A Iran već uvelike gradi raketna postrojenja u zemlji, i uskoro će na ćifute biti nanišanjeno 100 tisuća najsofisticiranijih raketa.
mislis radi sirijeEroo wrote:Ne spominji mi Engleze, jer upravo nešto jedem...Leviathan2 wrote:ero, opet ti americku propagandu,
Znam samo to da će se Israel naći u problemima i da će ih po ne znam koji put morat spašavat Ameri.
Živi bili pa vidili...
Inače, treći je na vidiku...i Treći, akobogda.
naaaa, nema sanse
obrati paznju ako se pokace turci i grci
smanji malo, niti je iran toliko jak niti je izrael toliko slab, kvaka je da su na izraelskoj strani i saudi i ameri i lako otpocnu napad na iran s one strane, izrael je sini igrac koji se muljanjem bori za opstanak i to jedino zahvaljujuci mocnim pojedincima u americkoj administraciji i biznisum englezi kolo vode doleAlfaOmega wrote:To je bio fijasko jenkija. Cilj Amera je bio da otjeraju Iran i Hezbollah što dalje od ćifuta i zamjene ih retardiranim protivnicima koji bi se ugl. tukli međusobno i ne bi ni imali vrimena napadati ćifute.Eroo wrote:...i doveli Iran Israelu iza leđa. Je li to bio cilj, ili što?Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:nebipismejker wrote:
tja,uz Ruse,sirijce,svih profila,Amere..ISIS su cisto gerila,sa lakim naoruzanjem..tesko to servisirati u nabrojanom drustvu...
Cilj im je dakako propa zahvaljujući Rusiji koja je stala na stranu Hezbollaha i Irana, i samim tim dovela ćifute u još goru poziciju, jerbo Hezbollah nikad nije bija jači. A i snaga SAA je opet u uzlaznoj putanji. A Iran već uvelike gradi raketna postrojenja u zemlji, i uskoro će na ćifute biti nanišanjeno 100 tisuća najsofisticiranijih raketa.
BEIRUT, LEBANON (11:40 A.M.) – The city of Deir Ezzor will be completely liberated from ISIS terrorists within the next week despite blatant Kurdish cooperation with the jihadist group’s forces further to the east, according the Russian Ministry of Defence in a statement released today.
Speaking on behalf of the Russian MoD, Major General Igor Konashenkov said that whilst the Syrian Arab Army’s elite Tiger Forces continue to secure the western bank of the Euphrates River, the city of Deir Ezzor will be “liberated completely” from ISIS “over the next week.”
Speaking on behalf of the Russian MoD, Major General Igor Konashenkov said that whilst the Syrian Arab Army’s elite Tiger Forces continue to secure the western bank of the Euphrates River, the city of Deir Ezzor will be “liberated completely” from ISIS “over the next week.”
lol, kozojebima dojde najebati u hami kao godisna tradicija