STRAHOVITO UPOZORENJE IZ BRISELA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: STRAHOVITO UPOZORENJE IZ BRISELA
neće kinaRayMabus wrote:I misliš da će ti Kina pomoć
brat kim će da nam oslobodi
kosovo
svi drugi su nam uterali kurac
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Kina nema ni nafte ni plina ko ni Srbija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbi i njihova geostrategija
Počme veliki rat kineski standard padne milijardu i pol ljudi nemaju naftu ni plin
Koja Srbija bre
Počme veliki rat kineski standard padne milijardu i pol ljudi nemaju naftu ni plin
Koja Srbija bre
2014-04-11
Kina ima milijardu i pol stanovnika tako nešto
Nema nafte ni plina ko ni Srbija
Počme rat kineski standard pada vlada mora tu populaciju kontrolirati
Boli ih kurac za Zaječar
Stupid Serbs
Nema nafte ni plina ko ni Srbija
Počme rat kineski standard pada vlada mora tu populaciju kontrolirati
Boli ih kurac za Zaječar
Stupid Serbs
2014-04-11
čardak efendija wrote:neće kinaRayMabus wrote:I misliš da će ti Kina pomoć
kosovo
verujem da se zezas
Guest- Guest
naravno da zajebavam naše trolovepizzon wrote:čardak efendija wrote:neće kinaRayMabus wrote:I misliš da će ti Kina pomoć
kosovo
verujem da se zezas
koji navijaju za sve osim za sebe
tako su za putina za trumpa
a sada za kima
u svima vide spas osim u sebi samima
Konačno jedna pametnačardak efendija wrote:naravno da zajebavam naše trolovepizzon wrote:čardak efendija wrote:neće kinaRayMabus wrote:I misliš da će ti Kina pomoć
kosovo
verujem da se zezas
koji navijaju za sve osim za sebe
tako su za putina za trumpa
a sada za kima
u svima vide spas osim u sebi samima
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da neće ući u EU
normalno da hoce,
pre nego se osvestis
zlo je veliko u tebi
ne samo bolest
tvoje zlo proizvodi bolest
bolest je posledica
tvog unutrasnjeg zla
tvog karaktera, mrznje !
Guest- Guest
Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
Valjda da pametni ispadnu a ne zna se tko je veći kreten .
Da nema EU birokracije sjedili bi doma s termaforom na nogama i mijenjali programe ...
Da nema EU birokracije sjedili bi doma s termaforom na nogama i mijenjali programe ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne Kayo..doista tako i misle..kaja wrote:Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
Guest- Guest
kad vratiš šarengradsku adupizzon wrote:RayMabus wrote:Normalno da neće ući u EU
normalno da hoce,
pre nego se osvestis
zlo je veliko u tebi
ne samo bolest
tvoje zlo proizvodi bolest
bolest je posledica
tvog unutrasnjeg zla
tvog karaktera, mrznje !
Mačka mi se igra
Dosadni ste
2014-04-11
Pomazem starim svabima,da iznesu svoje wagene iz busa,da sjednu da ustanu,gledaju me svojim blijedim plavim ocim punim zahvalnosti...ljubazni stranac isto tako plavih ociju,ih sigurno podsjeca na nekog svapskog oficira iz ww2,iz vremena njihove mladosti..volim pokazati svabima da ima nesto znatno gore,nego su europljani,a cime filaju svoju drzavu...
Guest- Guest
Tako da vi nećete u EU dok ne vratite otetog
NATO paktu
Hr je članica NATO
NATO paktu
Hr je članica NATO
2014-04-11
Nek se pogledaju u ogledalo . Mogu i ja misliti da sam kraljica ..pismejker wrote:ne Kayo..doista tako i misle..kaja wrote:Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
2015-08-15
Čamuge su vrlo nepristojni,narocito ćamugasta djeca...to lete ,zabijaju se u ljude.,.gdjegod mogu dodijelim diskretnu zausku.,pa onda pocnu AUAAAa-kati..matere Ćamugice ,me mrko pogledaju,a ja im kazem da kulturno moraju svoju djecu odgojiti...
Guest- Guest
znam te plave očipismejker wrote:Pomazem starim svabima,da iznesu svoje wagene iz busa,da sjednu da ustanu,gledaju me svojim blijedim plavim ocim punim zahvalnosti...ljubazni stranac isto tako plavih ociju,ih sigurno podsjeca na nekog svapskog oficira iz ww2,iz vremena njihove mladosti..volim pokazati svabima da ima nesto znatno gore,nego su europljani,a cime filaju svoju drzavu...
Očeva rodica je wolkddojčer prebjegla u Ameriku gdje je predavala na Berkleyu
I moj otac ima plave oči ali tako mi je jednom ona plakala
2014-04-11
Pa..Ti jesi Kraljica...uffff,valjda Noor nece ovo vidjeti...kaja wrote:Nek se pogledaju u ogledalo . Mogu i ja misliti da sam kraljica ..pismejker wrote:ne Kayo..doista tako i misle..kaja wrote:Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
salu na stranu,zapadni europljani ce uvijek imati pogleda na istocne europljane i one juznije kao na nesto manje vrijedno...
Guest- Guest
pričali smo na hrvatskomRayMabus wrote:znam te plave očipismejker wrote:Pomazem starim svabima,da iznesu svoje wagene iz busa,da sjednu da ustanu,gledaju me svojim blijedim plavim ocim punim zahvalnosti...ljubazni stranac isto tako plavih ociju,ih sigurno podsjeca na nekog svapskog oficira iz ww2,iz vremena njihove mladosti..volim pokazati svabima da ima nesto znatno gore,nego su europljani,a cime filaju svoju drzavu...
Otvorila mi je dušu
2014-04-11
Ti si full arijski tip,po svemu..RayMabus wrote:znam te plave očipismejker wrote:Pomazem starim svabima,da iznesu svoje wagene iz busa,da sjednu da ustanu,gledaju me svojim blijedim plavim ocim punim zahvalnosti...ljubazni stranac isto tako plavih ociju,ih sigurno podsjeca na nekog svapskog oficira iz ww2,iz vremena njihove mladosti..volim pokazati svabima da ima nesto znatno gore,nego su europljani,a cime filaju svoju drzavu...
Kazu umni ljudi,da su plavooki ljudi,genetski bliski,ali ipak rod medjusobno..
Guest- Guest
Hoce, pa ce napisati da sam ti na Pp rekla da to kazes i vec kojekakve urote i bolesnoce ..koje vec brije stalno.pismejker wrote:Pa..Ti jesi Kraljica...uffff,valjda Noor nece ovo vidjeti...kaja wrote:Nek se pogledaju u ogledalo . Mogu i ja misliti da sam kraljica ..pismejker wrote:ne Kayo..doista tako i misle..kaja wrote:Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
salu na stranu,zapadni europljani ce uvijek imati pogleda na istocne europljane i one juznije kao na nesto manje vrijedno...
2015-08-15
etoc,skoro 10 godina se znamo,a nismo niti jedan PP izmjenili..to je istina..kaja wrote:Hoce, pa ce napisati da sam ti na Pp rekla da to kazes i vec kojekakve urote i bolesnoce ..koje vec brije stalno.pismejker wrote:Pa..Ti jesi Kraljica...uffff,valjda Noor nece ovo vidjeti...kaja wrote:Nek se pogledaju u ogledalo . Mogu i ja misliti da sam kraljica ..pismejker wrote:ne Kayo..doista tako i misle..kaja wrote:Ovi stari perverznjaci iz EU pričaju o nama kao o divljim plemenima iz južnoameričke prašume , kao moraju paziti na nas da se ne potučemo zbog banane...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Strahovito upozorenje Veslija Klarka: Brutalni konflikti na Balkanu nisu prošlost
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» "Ja sam radikalna aktivistica... i strahovito sam glupa"
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» U 7 godina Hrvatska je ostala bez 200.000 stanovnika. Ekonomist: Strahovito propadamo
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» "Ja sam radikalna aktivistica... i strahovito sam glupa"
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» U 7 godina Hrvatska je ostala bez 200.000 stanovnika. Ekonomist: Strahovito propadamo
Page 2 of 6