Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
kod kim jong una vazi za sve, ovo je bilo samo prema srbima primenjivano. jbt, koja bolesna bagra...
Guest- Guest
laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastogBraća wrote:dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
kod kim jong una vazi za sve, ovo je bilo samo prema srbima primenjivano. jbt, koja bolesna bagra...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pitaj ga...nitko od obicnih ljudi niej potpisivao ugovor o lojalnosti...samo policajci ili tada milicajci sto je bilo logicno jer je bio prijelaz na novi sustav upravljanja policijom....neka netko pokaze taj navodni potpis o lojalnosti....Braća wrote:sta crvenkasti zna, on je hrvat...
2015-09-08
vuksadinare wrote:laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastogBraća wrote:dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:
Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.
Sledeći post će biti da je traženo samo od specijalne policije. Onda samo od njihovih starešina i na kraju da se nije ni tražilo.
2014-04-19
nitko nikoga na nista nije prisiljavao vecinom su ljudi imali vlastiti izbor...netko ej ostao netko ej otisao nitko nista nije potpisivao...pa mojoj teti je jedan srbin susjed ostavio kljuceve stana da pazi na stan i pospremi...prije toga na upit tete zasto odlazi rekao je 'nije njegova vlast'
2015-09-08
ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...dzango wrote:vuksadinare wrote:laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastogBraća wrote:dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:
Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.
Sledeći post će biti da je traženo samo od specijalne policije. Onda samo od njihovih starešina i na kraju da se nije ni tražilo.
2015-09-08
Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
Kao drugo)što mi je zapelo za oko) odkud "Nemanja" u Zadru? Kod toliko kršćanskih i hrišćanskih imena, jebate...
Kao drugo)što mi je zapelo za oko) odkud "Nemanja" u Zadru? Kod toliko kršćanskih i hrišćanskih imena, jebate...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.vuksadinare wrote:ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...dzango wrote:vuksadinare wrote:laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastogBraća wrote:dzango wrote:
Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.
2014-04-19
a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?dzango wrote:Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.vuksadinare wrote:ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...dzango wrote:vuksadinare wrote:laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastogBraća wrote:
2015-09-08
Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?Eroo wrote:Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
Šta fali Nemanji? Ako je nekada išlo u Mančesteru sa kapitenskom trakom i danas u Londonu, što ne bi išlo u jebenom Zadru?
Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.vuksadinare wrote:a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?dzango wrote:Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.vuksadinare wrote:ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...dzango wrote:vuksadinare wrote:
laž...osim u policji nigdje se nije trazilo potpisivanje lojalnosti..pitaj crvenkastog
2014-04-19
..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay baydzango wrote:Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.vuksadinare wrote:a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?dzango wrote:Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.vuksadinare wrote:ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...dzango wrote:
2015-09-08
Pandupi polažu zakletvu? Ali u kurcu. Sem u Hrvatskoj i možda Severnoj Koreji.vuksadinare wrote:..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay baydzango wrote:Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.vuksadinare wrote:a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?dzango wrote:Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.vuksadinare wrote:
ne...u policiji se jos 20.8.1990 godine kad je osnovan mup...trazilo da se svatko izjasni i hrvati i srbi i slovenci,bosanci da li zele ostati i dalje raditi u mup-u...svatko ej imao izbor..vecina srba je otisla zbog sahovnice na kapi neki se se umirovili neki potpisali lojalnost...
2014-04-19
trudis se dostici pizzona...dzango wrote:Pandupi polažu zakletvu? Ali u kurcu. Sem u Hrvatskoj i možda Severnoj Koreji.vuksadinare wrote:..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay baydzango wrote:Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.vuksadinare wrote:a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?dzango wrote:
Mora da potpiše lojalnost i moralno političku podobnost da ne bi izgubio posao? Severna Korejo, stidi se.
2015-09-08
Postigao uspjeh, ali ne i potpunu pismenost...ahBraća wrote:Braća wrote:Ti si dobio tlo, prazno i jalovo, mi smo dobili Srbiju, život i osmjeh svoje djece. Zauvijek."
šljus
2014-04-12
A ti barem druga Broza ili Staljina. U prevodu - druga Tuđmana. Jebo ti državu gde kerovi ćoškari potpisuju izjavu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti.vuksadinare wrote:trudis se dostici pizzona...dzango wrote:Pandupi polažu zakletvu? Ali u kurcu. Sem u Hrvatskoj i možda Severnoj Koreji.vuksadinare wrote:..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay baydzango wrote:Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.vuksadinare wrote:
a'k se hoces zaposliti u americkoj cia ili fbi,policiji,vojsci...sto moras potpisati?...ili u ruskoj svejedno..sto?
Kako ono beše: Mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo... O bando tifusarska.
e stari ne da mi se na gluposti odgovarati...popij nesto na moj racundzango wrote:A ti barem druga Broza ili Staljina. U prevodu - druga Tuđmana. Jebo ti državu gde kerovi ćoškari potpisuju izjavu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti.vuksadinare wrote:trudis se dostici pizzona...dzango wrote:Pandupi polažu zakletvu? Ali u kurcu. Sem u Hrvatskoj i možda Severnoj Koreji.vuksadinare wrote:..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay baydzango wrote:
Svakako ne zakletvu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti. Možda kod brata Kima, ne znam.
Kako ono beše: Mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo... O bando tifusarska.
2015-09-08
Ne da se ni meni sa vama crvenima. Ali šta ću.vuksadinare wrote:e stari ne da mi se na gluposti odgovarati...popij nesto na moj racundzango wrote:A ti barem druga Broza ili Staljina. U prevodu - druga Tuđmana. Jebo ti državu gde kerovi ćoškari potpisuju izjavu o lojalnosti i moralno političkoj podobnosti.vuksadinare wrote:trudis se dostici pizzona...dzango wrote:Pandupi polažu zakletvu? Ali u kurcu. Sem u Hrvatskoj i možda Severnoj Koreji.vuksadinare wrote:
..polazes zakletvu da ces biti vjeran drzavi odnsno vjerno joj sluziti..ko odbije bay bay
2014-04-19
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8