Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Ima Hrvat s Hrvatskom. Ili protupitanje: kakve sveze imaju Srbi s Hrvatskom?Braća wrote:Noor wrote:ništa Franjo nije dobio, samo si je vratio svojeBraća wrote:Braća wrote:Ti si dobio tlo, prazno i jalovo, mi smo dobili Srbiju, život i osmjeh svoje djece. Zauvijek."
šljus
i svi zadovoljni, i vi i mi, svak na svom.
svoje? kakve veze zagorac ima sa krajinom?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Njeka se prizna, makar i naknadno. Samo što ih nitko nije tjeral, samovoljno su otišli.
Naselili Vojvodinu s ovima i posrbili je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Ima Hrvat s Hrvatskom. Ili protupitanje: kakve sveze imaju Srbi s Hrvatskom?Braća wrote:Noor wrote:ništa Franjo nije dobio, samo si je vratio svojeBraća wrote:Braća wrote:Ti si dobio tlo, prazno i jalovo, mi smo dobili Srbiju, život i osmjeh svoje djece. Zauvijek."
šljus
kakve veze imaju hrvati sa avnojevskom hrvatskom?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Naselili Vojvodinu s ovima i posrbili je
vojvodina je odavno vecinski srpska, nema potrebe za betoniranjem...
Guest- Guest
Stvorili smo ju. Kao i ustašku. Pa tko pobiedi, mi imamo svoju ekipu.Braća wrote:Regoč wrote:Ima Hrvat s Hrvatskom. Ili protupitanje: kakve sveze imaju Srbi s Hrvatskom?Braća wrote:Noor wrote:ništa Franjo nije dobio, samo si je vratio svojeBraća wrote:
šljus
Regoč wrote:Stvorili smo ju. Kao i ustašku. Pa tko pobiedi, mi imamo svoju ekipu.Braća wrote:Regoč wrote:Ima Hrvat s Hrvatskom. Ili protupitanje: kakve sveze imaju Srbi s Hrvatskom?Braća wrote:Noor wrote:
ništa Franjo nije dobio, samo si je vratio svoje
pederski i kurvinski, naravno...
Guest- Guest
Ne znam u Srbiji svi dobro žive osim srbijanacaBraća wrote:Braća wrote:Ti si dobio tlo, prazno i jalovo, mi smo dobili Srbiju, život i osmjeh svoje djece. Zauvijek."
šljus
Kermit-
2014-04-17
laži lažiBraća wrote:RayMabus wrote:Naselili Vojvodinu s ovima i posrbili je
Tko vas nezna skupo bi vas platija
2014-04-11
srbe iz RSK i RS srbi ne smatraju srbima već dođošima i kriminalcima, zato i 2 mil. srba jedva čeka da Vas ne vidi više nikadaBraća wrote:RayMabus wrote:Naselili Vojvodinu s ovima i posrbili je
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:srbe iz RSK i RS srbi ne smatraju srbima već dođošima i kriminalcima, zato i 2 mil. srba jedva čeka da Vas ne vidi više nikadaBraća wrote:RayMabus wrote:Naselili Vojvodinu s ovima i posrbili je
pa ja sam srbin iz srbije, legendo...
Guest- Guest
The Klaw wrote:
cigan sam
al najlepšiii
nit si ciganin, nit si lep...
Guest- Guest
Sergej Milinkovic Savic kazu da je Krajisnik.
Juventus ponudio 70 miliona, Lotito im se zahvalio na nedovoljnoj ponudi.
Ima tu ljudi a Slavonija i ostatak po Swiss Made by HDZ, vidimo kako su prosli.
Juventus ponudio 70 miliona, Lotito im se zahvalio na nedovoljnoj ponudi.
Ima tu ljudi a Slavonija i ostatak po Swiss Made by HDZ, vidimo kako su prosli.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Digli pobunu dobili nogom u guzicu i završili u zemun polju
2014-04-11
radnja u kratkoRayMabus wrote:Digli pobunu dobili nogom u guzicu i završili u zemun polju
I sad se još hvale kako im je bolje u velegradu nego u vukojebinama iz kojih su ispuzali
JEBEN TE ŽIVOTE
2014-04-11
Tipična srpska pobedaRayMabus wrote:radnja u kratkoRayMabus wrote:Digli pobunu dobili nogom u guzicu i završili u zemun polju
I sad se još hvale kako im je bolje u velegradu nego u vukojebinama iz kojih su ispuzali
JEBEN TE ŽIVOTE
2014-04-11
a da, to i kažem, nekom bolje nekom ne.Braća wrote:kaja wrote:na osnovu jednoga ne može se reći da su uspjeli svi, možda je ovaj otišao u BG pa su mu se naravno otvorile mogućnosti veće nego u Kninu..
kako god, svakakvih sudbina ima, nekom bolje, nekom gore
ugl. sva prigradska naselja beograda borča, krnjača, batajnica, zemun polje; novog sada veternik, novo naselje su se razvila dolaskom proteranih srba. za razliku od ovih kosovara koji su za ogromne pare šiptarskih narko plemena prodavali svoja ognjišta, ovi ljudi su kretali od nule. dosta njih je uspelo da napravi svoje male biznise, da privređuje i stvori sebi bolji život nego u zavičaju. neki nisu bili te sreće, pa su se zatekli ili na kosovu, ili po kolektivnim centrima, ali većina se odlično snašla.
pitaj džanga kakve su pre vukojebine i pustare bile bataja, zemun polje i borča...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Proračunato i mudro!Braća wrote:Regoč wrote:Stvorili smo ju. Kao i ustašku. Pa tko pobiedi, mi imamo svoju ekipu.Braća wrote:Regoč wrote:Ima Hrvat s Hrvatskom. Ili protupitanje: kakve sveze imaju Srbi s Hrvatskom?Braća wrote:
pederski i kurvinski, naravno...
Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 3 of 8