Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Jeste bre. KOd nekoga je zloupotreba vlasti a kod nekoga zvanična državna politika. Vučić bi se sjajno uklopio u HR.ljubo1212 wrote:jeste bre, dabome..sad se to zove zloporaba vlasti, i prakticira se kod vas, dok još ni niste digli oružje,
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nemože, bio s oružjem i dizao na oružanu bunu u rh, vaš je, dobro malo i albanski, ali najviše vaš
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Šta kažu? Hoće li sad stalno da internet u majmunaru?ljubo1212 wrote:tko je tebi drmao kavez? opet si prispodobljuješ kako si timaritelj a ne majmun....lepo, lepo..
Pa šta. Bio i Tuđman, pa ništa. Sad vam je otac nacije. Valjda zato što vam je svima jebo mater. Može i Vučić sada malo da vam bude otac nacije. Što je on gori od Broza i Tuđmana?ljubo1212 wrote:nemože, bio s oružjem i dizao na oružanu bunu u rh, vaš je, dobro malo i albanski, ali najviše vaš
Last edited by dzango on 6/9/2017, 16:21; edited 1 time in total
posvađao ti obje ganglije? a oće todzango wrote:Pa šta. Bio i Tuđman, pa ništa. Sad vam je otac nacije. Valjda zato što vam je svima jebo mater. Može i Vučić sada malo da vam bude otac nacije.ljubo1212 wrote:nemože, bio s oružjem i dizao na oružanu bunu u rh, vaš je, dobro malo i albanski, ali najviše vaš
nego, jesi za bananu?
2015-08-02
Evo ti banana, jebala te banana. Mi o politici, on o banama. Reci onom čuvaru da ga jebo wi-fi. Daj banane.ljubo1212 wrote:oće majmun bananu?
hranjenje majmuna je u 17 sati, stani u red, dobacit će ti se
i ne brine se o tebi čuvar nego timaritelj, ajd polako ti ma ri telj....aj još jednom...i još (brzo će ti doći 5 sati)
i ne brine se o tebi čuvar nego timaritelj, ajd polako ti ma ri telj....aj još jednom...i još (brzo će ti doći 5 sati)
2015-08-02
Znam da znaš ko te kupa i bišti od buva i da ti je kao otac. Ja sam ga lično zadužio da te pazi i da te zove Đole.ljubo1212 wrote:hranjenje majmuna je u 17 sati, stani u red, dobacit će ti se
2014-04-19
ljubo majmune,
ne kanjaj,
samo 1% vaseg zla primenjenog nad (ndh i hr ) srbima
da uzvratimo hrvatima u srbiji,
drugacije bi kenjao,
majmune !
ne kanjaj,
drugacije bi kenjao,
majmune !
Guest- Guest
U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.dzango wrote:Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?Eroo wrote:Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
Kao drugo)što mi je zapelo za oko) odkud "Nemanja" u Zadru? Kod toliko kršćanskih i hrišćanskih imena, jebate...
Šta fali Nemanji? Ako je nekada išlo u Mančesteru sa kapitenskom trakom i danas u Londonu, što ne bi išlo u jebenom Zadru?
Drugo, ne uspoređuj mi Londonistan i Zadar, molit ću lijepo, ne ide ni to u isti koš.
Mogu ti reći da u SLO ima popriličan broj Srba, ali nisam čuoni za jednoga Nemanju.Ima lipi' izbor hrišćanskih
imena, pa se ljudi rađe za njih odluče...
Ugledajte se na naše Muslimane, oni su ovdje odreda Damir, Zlatko, Sara...Saće nam se javit i Govinda, ne boj se.
Last edited by Eroo on 6/9/2017, 16:43; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
Za izjavu je valjda šprancu izvukao iz 1946 tadašnji ministar mupa, joža boljkovac a nekadašnji šef ozne.
Kada je priveden sudu za ratne zločine potkraj rata a nakon 70 godina konspirativno je nazvan drug mićo jer krivnju prebacio na druga miću čiji identitet ne zna niko!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dođe više, ali u kurcu. Ko dođe, to je tek priča za sebe. London i Zadar i nisu za poređenje. O tome ti i pričam. Jebali te Damir, Elvis i ostali. Ne može svako da bude Nemanja.Eroo wrote:U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.dzango wrote:Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?Eroo wrote:Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
Kao drugo)što mi je zapelo za oko) odkud "Nemanja" u Zadru? Kod toliko kršćanskih i hrišćanskih imena, jebate...
Šta fali Nemanji? Ako je nekada išlo u Mančesteru sa kapitenskom trakom i danas u Londonu, što ne bi išlo u jebenom Zadru?
Drugo, ne uspoređuj mi Londonistan i Zadar, molit ću lijepo, ne ide ni to u isti koš.
Mogu ti reći da u SLO ima popriličan broj Srba, ali nisam čuoni za jednoga Nemanju.Ima lipi' izbor hrišćanskih
Ugledajte se na naše Muslimane, oni su ovdje odreda Damir, Zlatko, Sara...Saće nam se javit i Govinda, ne boj se.
I pusti me više tih nabrajanja, prvo, drugo i ostalo, kao da je 1945. a ti politički komesar. Svaki put se naježim na te relikte komunizma.
2014-04-19
Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.Braća wrote: Utapa se u priču stotina hiljada ljudi, odlazi iz Zadra u maju '91, iako je njegov otac potpisao 'Izjavu o lojalnosti Hrvatskoj državi'.
"Niko do sada nije postavio pitanje o tim glupostima i traženju potvrde o lojalnosti građana svoje države", navodi autor.
Za izjavu je valjda šprancu izvukao iz 1946 tadašnji ministar mupa, joža boljkovac a nekadašnji šef ozne.
Kada je priveden sudu za ratne zločine potkraj rata a nakon 70 godina konspirativno je nazvan drug mićo jer krivnju prebacio na druga miću čiji identitet ne zna niko!
2014-04-19
Procentualno ste si približno nerješeno...1:! ili 0:0, kako ti drago.pizzon wrote:ljubo majmune,
ne kanjaj,
drugacije bi kenjao,
majmune !
Ozbiljne povjesne knjige u ruke, možeš i srpske, i vidjet ćeš
šta je prava istina. Uostalom, vi u Srbiji skoro da i niste osjetili grozote ww2.
Kolo ste vodili uglavnom po našim teritorijama, kao i u zadnjem ratu,
u kojem niste učestvovali...
2016-07-22
More, vjerski turizam, skijališta i to sve u jednom danu; doručkuješ na jednom mjestu, ručaš na drugom i večeraš na trećem.dzango wrote:Dođe više, ali u kurcu. Ko dođe, to je tek priča za sebe. London i Zadar i nisu za poređenje. O tome ti i pričam. Jebali te Damir, Elvis i ostali. Ne može svako da bude Nemanja.Eroo wrote:U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.dzango wrote:Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?Eroo wrote:Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
I pusti me više tih nabrajanja, prvo, drugo i ostalo, kao da je 1945. a ti politički komesar. Svaki put se naježim na te relikte komunizma.
Nešto slično na tako malo prostora nemaš nigdje na svijetu...No, dobro, teško ti je ovo objasniti riječima i ukratko, odi i vidi.
I opet ti kažem, između Londonistana i Zadra, biram Zadar. Moj brat Epi će ti sve lepo objasniti...
2016-07-22
Vidim. Iz takve kospolitske i kulturne sredine je potekao takav moralni div kojem smetaju Surdulica i Vučitrn. To je Nušić najbolje objasnio.Eroo wrote:More, vjerski turizam, skijališta i to sve u jednom danu; doručkuješ na jednom mjestu, ručaš na drugom i večeraš na trećem.dzango wrote:Dođe više, ali u kurcu. Ko dođe, to je tek priča za sebe. London i Zadar i nisu za poređenje. O tome ti i pričam. Jebali te Damir, Elvis i ostali. Ne može svako da bude Nemanja.Eroo wrote:U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.dzango wrote:Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?Eroo wrote:Surdulica, Vučitrn i Zadar ne idu skupa da ga jebeš...To kao prvo.
Nešto slično na tako malo prostora nemaš nigdje na svijetu...No, dobro, teško ti je ovo objasniti riječima i ukratko, odi i vidi.
I opet ti kažem, između Londonistana i Zadra, biram Zadar. Moj brat Epi će ti sve lepo objasniti...
Svaka čast Epiju ali moja najbolja drugarica živi u Londonu. Nemam ništa ni protiv Londona, ni protiv Zadra.
Last edited by dzango on 6/9/2017, 17:04; edited 1 time in total
:)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.dzango wrote:
Šta je ovo jebote? Potvrda lojalnosti i moralno političke podobnosti? Koji je ovo zabagreli komunizam sunce ti jebem.
Ero?
2015-08-15
Tu su negde po shvatanjima.kaja wrote::)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.Regoč wrote:
Državni službenici i namještenici. Ne možeš plaćati izdajnike i pristaše neprijatelja.
Ero?
2014-04-19
Jeste se dogovorili vec di bi mu bilo bolje? :D
2014-04-12
aha, meni je nekidan skoro poslao ovakvu Izjavu:)dzango wrote:Tu su negde po shvatanjima.kaja wrote::)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:
Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.
Ero?
2015-08-15
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 6 of 8