Franjo, hvala ti što si nas proterao.
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Franjo, hvala ti što si nas proterao.
aha, meni je nekidan skoro poslao ovakvu Izjavu:)dzango wrote:Tu su negde po shvatanjima.kaja wrote::)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:Nema, mi smo najveći komunisti.dzango wrote:
Jebo vak Kim Džong Un. On je mala beba za vas. Nema većih komunista na Svetu od vas. Izjava o lojalnosti? Jebote.
Za izjavu je valjda šprancu izvukao iz 1946 tadašnji ministar mupa, joža boljkovac a nekadašnji šef ozne.
Kada je priveden sudu za ratne zločine potkraj rata a nakon 70 godina konspirativno je nazvan drug mićo jer krivnju prebacio na druga miću čiji identitet ne zna niko!
Ero?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kome?maggie13 wrote:Jeste se dogovorili vec di bi mu bilo bolje? :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Matori pervert.kaja wrote:aha, meni je nekidan skoro poslao ovakvu Izjavu:)dzango wrote:Tu su negde po shvatanjima.kaja wrote::)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:
Nema, mi smo najveći komunisti.
Za izjavu je valjda šprancu izvukao iz 1946 tadašnji ministar mupa, joža boljkovac a nekadašnji šef ozne.
Kada je priveden sudu za ratne zločine potkraj rata a nakon 70 godina konspirativno je nazvan drug mićo jer krivnju prebacio na druga miću čiji identitet ne zna niko!
Ero?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne smeta meni tvoja Surdulica i Vučrtun, dok nam ne prodajete svoje bahatosti (kulturne i ine) bez pokrića...dzango wrote:Vidim. Iz takve kospolitske i kulturne sredine je potekao takav moralni div kojem smetaju Surdulica i Vučitrn. To je Nušić najbolje objasnio.Eroo wrote:More, vjerski turizam, skijališta i to sve u jednom danu; doručkuješ na jednom mjestu, ručaš na drugom i večeraš na trećem.dzango wrote:Dođe više, ali u kurcu. Ko dođe, to je tek priča za sebe. London i Zadar i nisu za poređenje. O tome ti i pričam. Jebali te Damir, Elvis i ostali. Ne može svako da bude Nemanja.Eroo wrote:U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.dzango wrote:
Šta falii Surdulici i Vučitrnu? Uz šta ide tvoje selo u onoj prpizdini među kamenjem i kozama?
Šta fali Nemanji? Ako je nekada išlo u Mančesteru sa kapitenskom trakom i danas u Londonu, što ne bi išlo u jebenom Zadru?
Drugo, ne uspoređuj mi Londonistan i Zadar, molit ću lijepo, ne ide ni to u isti koš.
Mogu ti reći da u SLO ima popriličan broj Srba, ali nisam čuoni za jednoga Nemanju.Ima lipi' izbor hrišćanskih
imena, pa se ljudi rađe za njih odluče...
Ugledajte se na naše Muslimane, oni su ovdje odreda Damir, Zlatko, Sara...Saće nam se javit i Govinda, ne boj se.
I pusti me više tih nabrajanja, prvo, drugo i ostalo, kao da je 1945. a ti politički komesar. Svaki put se naježim na te relikte komunizma.
Nešto slično na tako malo prostora nemaš nigdje na svijetu...No, dobro, teško ti je ovo objasniti riječima i ukratko, odi i vidi.
I opet ti kažem, između Londonistana i Zadra, biram Zadar. Moj brat Epi će ti sve lepo objasniti...
Svaka čast Epiju ali moja najbolja drugarica živi u Londonu. Nemam ništa ni protiv Londona, ni protiv Zadra.
Dupe Europe, jebote.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Odgovaram i komentiram siključivo na tekst koji vidim na mom dalekovizoru.kaja wrote:aha, meni je nekidan skoro poslao ovakvu Izjavu:)dzango wrote:Tu su negde po shvatanjima.kaja wrote::)dzango wrote:Ja znam ko je Mića. Ali nije za forum. Naročito pred damama.kaja wrote:
Nema, mi smo najveći komunisti.
Ero?
Ne uvijek nego kad mi se da, svaku glupost ne komentiram...Ovo sad je izuzetak.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tamo daleko daleko od mora
tamo je selo moje
što se ne zaboravlja ....
eeemislim patetike na kvadrat .... otišli su, nisu se osudili vraćati...što drugo preostaje nego da krenu graditi novi život
tamo je selo moje
što se ne zaboravlja ....
eeemislim patetike na kvadrat .... otišli su, nisu se osudili vraćati...što drugo preostaje nego da krenu graditi novi život
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Na srpskim portalima je isto gadna cenzura , plasiraju ovakve price ali ovakve neće:
http://arhiva.portalnovosti.com/2011/05/prica-s-krajinske-strane/
http://arhiva.portalnovosti.com/2011/05/prica-s-krajinske-strane/
2015-08-15
Kroasanima ne moš ugoditi-ne valja kad ih hvališ, ne valja kad ih kudiš. Zaguljen narod...
Guest- Guest
Isto tako objavili su na nekom portalu priču o onom našem generalu kojem su potpisali Srbi predaju u Kninu , ne mogu se sjetiti imena . Cardak ga bas ne voli. I javio se neki s komentarom i opisom toga događaja jer mu je otac tada zarobljen u vojsci srpske krajine. Tu je pisao da su se predali jer nisu mogli dobiti, da ih je taj nas general sve stavio u bus i poslao u Srbiju i da im je garantirao sigurnost.
Komentar je obrisan brzinom munje. Jer njihova štapa krije Srbima iz Srbije sto se tamo desilo. Oni to ne znaju točno. A kriju da podgrijavaju mit o genicidu i drže ih zapete..
Komentar je obrisan brzinom munje. Jer njihova štapa krije Srbima iz Srbije sto se tamo desilo. Oni to ne znaju točno. A kriju da podgrijavaju mit o genicidu i drže ih zapete..
2015-08-15
Priča je s njihove strane, pokazuje da su bili u rasulu tada pa i da je odlazak iniciran s njihove strane, od strane njihovih vođa.dijagram wrote:koja prica
2015-08-15
Ovome Franjinom :@dzango wrote:Kome?maggie13 wrote:Jeste se dogovorili vec di bi mu bilo bolje? :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jos se borbe vode a,
nego kad odete u njemacku ili irsku, molim vas nemojte i tamo zapocinjat vase balkanske nesuglasice, strpat ce vas u ludaru
bas bi bilo lijepo da odete i da ne mucite vise ovu lijepu balkansku zemlju
nego kad odete u njemacku ili irsku, molim vas nemojte i tamo zapocinjat vase balkanske nesuglasice, strpat ce vas u ludaru
2015-08-15
tctctc, di ti hrabrost,kaja wrote:A bas, dobro veliš , mada ja nemam namjeru..Leviathan2 wrote:jos se borbe vode a,
nikad ne osjetis zov obzora a
eee, ebes mir i sigurnost, to je dobro kad si djete ili starac
idi vidi svijeta
idi vidi svijeta
2015-08-15
hebes turizamkaja wrote:Aha..hoću.. turistički..Leviathan2 wrote:tctctc, di ti hrabrost,kaja wrote:A bas, dobro veliš , mada ja nemam namjeru..Leviathan2 wrote:jos se borbe vode a,
idi vidi svijeta
ides i zivis, ucis jezike , upoznajes ljude,
jbte, turista zna bit i moja baba
Znam dva, to mi je dosta . Jedan super jedan malo slabije.Leviathan2 wrote:hebes turizamkaja wrote:Aha..hoću.. turistički..Leviathan2 wrote:tctctc, di ti hrabrost,kaja wrote:A bas, dobro veliš , mada ja nemam namjeru..Leviathan2 wrote:jos se borbe vode a,
idi vidi svijeta
Upoznajem kog hoću. Putujem kad hoću , vratim se kad mi dosadi .
Eto. A prije bi se uspavala nego da mi hans kaže kad da dođem na posao.
2015-08-15
meni svejedno, bitno da me plate onoliko koliko iscem, odem malo i lunjam po nekoj zemlji , usput malo sljakam i picim naprijed, jbte, kad sam ja sa zhutima po kambodzi mogao sadit paradajz i druge biljke po jezeru a to prvi put vidio u zivotu,kaja wrote:Znam dva, to mi je dosta . Jedan super jedan malo slabije.Leviathan2 wrote:hebes turizamkaja wrote:Aha..hoću.. turistički..Leviathan2 wrote:tctctc, di ti hrabrost,kaja wrote:
A bas, dobro veliš , mada ja nemam namjeru..
idi vidi svijeta
Upoznajem kog hoću. Putujem kad hoću , vratim se kad mi dosadi .
Eto. A prije bi se uspavala nego da mi hans kaže kad da dođem na posao.
jes da placa nije bila nes al sam naucio isto nes vrijednog
il na kineskom zidu portretirao turiste, ahaha, nemas pojma kak je islo, al stranci slabo dok su kinezici bili ko osice,
mogao sam tam i ostat,
Ne smetaju tebi Surdulica i Vučitrn već praziluk u dupetu. Ali dobro sad, nije ni to kraj sveta.Eroo wrote:Ne smeta meni tvoja Surdulica i Vučrtun, dok nam ne prodajete svoje bahatosti (kulturne i ine) bez pokrića...dzango wrote:Vidim. Iz takve kospolitske i kulturne sredine je potekao takav moralni div kojem smetaju Surdulica i Vučitrn. To je Nušić najbolje objasnio.Eroo wrote:More, vjerski turizam, skijališta i to sve u jednom danu; doručkuješ na jednom mjestu, ručaš na drugom i večeraš na trećem.dzango wrote:Dođe više, ali u kurcu. Ko dođe, to je tek priča za sebe. London i Zadar i nisu za poređenje. O tome ti i pričam. Jebali te Damir, Elvis i ostali. Ne može svako da bude Nemanja.Eroo wrote:
U moju "pripizdinu" dođe više stranih turista godišnje nego u tvoju Srbiju, sve sa Kosovom. To kao prvo.
Drugo, ne uspoređuj mi Londonistan i Zadar, molit ću lijepo, ne ide ni to u isti koš.
Mogu ti reći da u SLO ima popriličan broj Srba, ali nisam čuoni za jednoga Nemanju.Ima lipi' izbor hrišćanskih
imena, pa se ljudi rađe za njih odluče...
Ugledajte se na naše Muslimane, oni su ovdje odreda Damir, Zlatko, Sara...Saće nam se javit i Govinda, ne boj se.
I pusti me više tih nabrajanja, prvo, drugo i ostalo, kao da je 1945. a ti politički komesar. Svaki put se naježim na te relikte komunizma.
Nešto slično na tako malo prostora nemaš nigdje na svijetu...No, dobro, teško ti je ovo objasniti riječima i ukratko, odi i vidi.
I opet ti kažem, između Londonistana i Zadra, biram Zadar. Moj brat Epi će ti sve lepo objasniti...
Svaka čast Epiju ali moja najbolja drugarica živi u Londonu. Nemam ništa ni protiv Londona, ni protiv Zadra.
Dupe Europe, jebote.
bravo pizone,dolazis k sebipizzon wrote:ljubo majmune,
ne kanjaj,
samo 1% vaseg zla primenjenog nad (ndh i hr ) srbima
da uzvratimo hrvatima u srbiji,
drugacije bi kenjao,
majmune !
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 7 of 8