Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
sto se mene tice,istinska ljudina sa karakterom zescim..Leviathan2 wrote:mjesalica baustela i citanje poezijepismejker wrote:da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:
aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,
i sto mi fali, znam vise o mjesalici od nekog skolovanog :D
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D
ko bi iso u vojsku, taman stasavao a i curice stasavale
to samo budale mogu propustit :D
Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese...
te posjecivanje ovog foruma,
moj burni zivot je zavrsio :D
Guest- Guest
Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
ja sam se tuci naucio u plemenu, jebg, os nes moras proci obuku borilaskih vjestina izmedju 10 i 12 godine zivota, onda pocinje obuka za lovca sa napunjenih 14 a do tad si pun oziljaka od okrsaja, poslije kad se krene na obuku za lovce nema vise tucnjava, zabranjeno je ism kad su ispiti, otprilike svaka tri mjeseca bi bilo nesmrtonosna primjena naucenog, potres mozga sam dobio jedno 5 puta na tim ispitima i jedared polomitu ruku, skoro ostao bez oka kad me tip zakacio nozem,My Brother Billo wrote:Leviathan2 wrote:ma dobro, imao sam ja driblanje doma, skola i ucenje u skoli je goli kurac, samo ispiranje mozga,My Brother Billo wrote:jebiga,sta je skola?institucija za ispiranje mozga,meni se zgadila jer je mater fanaticno forsirala a nastavnici bili stoka bezrepa,mada jebiga nije lose je imati ali meni je vrijednija moja ulicna skolaLeviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
i sto mi fali, znam vise o mjesalici od nekog skolovanog :D
inace se lakse uci u dvoje ili troje maksimalno, js ako onaj koji uci zna pravo postavit interes, savladas lekciju samo tako, os fiziku , kemiju biologiju matematiku, umjetnost itd, jebeni fizicki smo imali svaki dan na njivi ili shumi a pjevanje i sviranje frule kod ovaca :D
ja neznam da sam ista drugo naucio u toj jebenoj skoli nego tuci se
ma bilo zanimljivo, iako sam ja sa kasnjenjem krenuo na obuku do polovice obuke su klinci cak bili u prednosti nad mnom, onda je prevladalo to sto sam ipak bio fizicki jaci i vec imao nekog zivotnog iskustva stecenog van plemena
ma koji karakter, trebao bih na dijetu, zajebaje me zucni kamenac, i jebes ga, nikako da kazem ne kad zeludac pocne glodjat kicmupismejker wrote:sto se mene tice,istinska ljudina sa karakterom zescim..Leviathan2 wrote:mjesalica baustela i citanje poezijepismejker wrote:da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:
ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D
Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese...
Leviathan2 wrote:ma koji karakter, trebao bih na dijetu, zajebaje me zucni kamenac, i jebes ga, nikako da kazem ne kad zeludac pocne glodjat kicmupismejker wrote:sto se mene tice,istinska ljudina sa karakterom zescim..Leviathan2 wrote:mjesalica baustela i citanje poezijepismejker wrote:da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:
pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obavezno
Pokusavam ovo vizualizirati....podsjeca me na one SF horrore..uzas..!!!
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dačić Zagrebu šalje imena 20 000 dece ubijene u Jasenovcu
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Page 4 of 4