ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne - Page 4 Empty Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne

Post by Guest Tue 5 Sep - 22:00

Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,
i sto mi fali, znam vise o mjesalici od nekog skolovanog :D
ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... king to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel? lol!
pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obavezno
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D
 ko bi iso u vojsku, taman stasavao a i curice stasavale
to samo budale mogu propustit :D
da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci?? lol!

Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese... :cleanteeth
mjesalica baustela i citanje poezije
te posjecivanje ovog foruma,
moj burni zivot je zavrsio :D
sto se mene tice,istinska ljudina sa karakterom zescim.. king

Guest
Guest

Back to top Go down

Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne - Page 4 Empty Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne

Post by Leviathan2 Tue 5 Sep - 22:10

My Brother Billo wrote:
Leviathan2 wrote:
My Brother Billo wrote:
Leviathan2 wrote:
My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju  :clown
aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,
i sto mi fali, znam vise o mjesalici od nekog skolovanog :D
jebiga,sta je skola?institucija za ispiranje mozga,meni se zgadila jer je mater fanaticno forsirala a nastavnici bili stoka bezrepa,mada jebiga nije lose je imati ali meni je vrijednija moja ulicna skola
ma dobro, imao sam ja driblanje doma, skola i ucenje u skoli je goli kurac, samo ispiranje mozga,
inace se lakse uci u dvoje ili troje maksimalno, js ako onaj koji uci zna pravo postavit interes, savladas lekciju samo tako,  os fiziku , kemiju biologiju matematiku,  umjetnost itd, jebeni fizicki smo imali svaki dan na njivi ili shumi a pjevanje i sviranje frule kod ovaca :D

ja neznam da sam ista drugo naucio u toj jebenoj skoli nego tuci se  pirat

ja sam se tuci naucio u plemenu,  jebg, os nes moras proci obuku borilaskih vjestina izmedju 10 i 12 godine zivota, onda pocinje  obuka za lovca  sa napunjenih 14   a do tad si pun oziljaka od okrsaja, poslije kad se krene na obuku za lovce  nema vise tucnjava, zabranjeno je ism kad su ispiti, otprilike svaka tri mjeseca bi bilo nesmrtonosna primjena naucenog, potres mozga sam dobio jedno 5 puta na tim ispitima i jedared polomitu ruku, skoro ostao bez oka kad me tip zakacio nozem,
ma bilo zanimljivo, iako sam ja sa kasnjenjem krenuo na obuku  do polovice obuke su klinci cak bili u prednosti nad mnom, onda je prevladalo to sto sam ipak bio fizicki jaci i vec imao nekog zivotnog iskustva stecenog van plemena

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Tue 5 Sep - 22:11

pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... king to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel? lol!
pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obavezno
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D

Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese... :cleanteeth
ma koji karakter, trebao bih na dijetu, zajebaje me zucni kamenac, i jebes ga, nikako da kazem ne kad zeludac pocne glodjat kicmu

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest Wed 6 Sep - 10:59

Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:

ma koji karakter, trebao bih na dijetu, zajebaje me zucni kamenac, i jebes ga, nikako da kazem ne kad zeludac pocne glodjat kicmu

Pokusavam ovo vizualizirati....podsjeca me na one SF horrore..uzas..!!! affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics