Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Guest- Guest
Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
Odoh malo prošetkati i popit kofi,,ajd zdravo Triny..
Guest- Guest
Re: Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
Ima valjda duhova...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa obzirom da desetljećima glasate isto, vama je očito dobro.asilovski wrote:Dobar mi je stav zagrebčana koji u biti ne vide neki veći problem u ovom egzodusu, dok je njima dobro ostali ne postoje
Brain32-
2014-04-15
A mi smo danas. Omnia mutantur. ...Elhamdulillah.Triny wrote:Mi smo oduvijek bili kapitalisti.Eroo wrote:Moja pokojna mama je jednom prilikom bila u berbi kukuruza u Slavoniji.
Zaradila kvintal ipo kukuruza za mjesec dana, a radilo se sve dane od jutra do sutra.
Jebiga, takva vrimena bila.
Pošto je sad kila kukuruza?
PS: ...a dida mi je priča da je kod seoskog kapitaliste cili dan kopa za kilu kukuruzovog brašna...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
kad nestane neprijateljaNoor wrote:čardak stoluje u zagrebu, zato je zagreb i kriv...to je, šta drugo
počne glabanje kostiju
Cacic bi to rijesio ko od sale, zna di je problem, samo da nekako,...jebga.
dijagram-
2015-08-09
e, još da i asila pomogne šefu stranke, di bi im bio kraj.dijagram wrote:Cacic bi to rijesio ko od sale, zna di je problem, samo da nekako,...jebga.
al, neće...eto šta je
Guest- Guest
naselit kozojebe, dati im socijalu i nek se mnoze po kukuruzistima
2017-04-17
to je tako sa svimaLeviathan2 wrote:naselit kozojebe, dati im socijalu i nek se mnoze po kukuruzistima
ko jebe i pravi decu
taj profitira
ostalu su osuđeni na propast
jebali vas svi ekonomski modeli
sva pamet ovoga sveta neće pomoći
nikome ko krši Božju zapoved
plodite se i množite i napučite
kuglu zemaljsku
aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
i sto mi fali, znam vise o mjesalici od nekog skolovanog :D
jebiga,sta je skola?institucija za ispiranje mozga,meni se zgadila jer je mater fanaticno forsirala a nastavnici bili stoka bezrepa,mada jebiga nije lose je imati ali meni je vrijednija moja ulicna skolaLeviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
Guest- Guest
ma dobro, imao sam ja driblanje doma, skola i ucenje u skoli je goli kurac, samo ispiranje mozga,My Brother Billo wrote:jebiga,sta je skola?institucija za ispiranje mozga,meni se zgadila jer je mater fanaticno forsirala a nastavnici bili stoka bezrepa,mada jebiga nije lose je imati ali meni je vrijednija moja ulicna skolaLeviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
inace se lakse uci u dvoje ili troje maksimalno, js ako onaj koji uci zna pravo postavit interes, savladas lekciju samo tako, os fiziku , kemiju biologiju matematiku, umjetnost itd, jebeni fizicki smo imali svaki dan na njivi ili shumi a pjevanje i sviranje frule kod ovaca :D
pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D
ko bi iso u vojsku, taman stasavao a i curice stasavale
to samo budale mogu propustit :D
Leviathan2 wrote:ma dobro, imao sam ja driblanje doma, skola i ucenje u skoli je goli kurac, samo ispiranje mozga,My Brother Billo wrote:jebiga,sta je skola?institucija za ispiranje mozga,meni se zgadila jer je mater fanaticno forsirala a nastavnici bili stoka bezrepa,mada jebiga nije lose je imati ali meni je vrijednija moja ulicna skolaLeviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
inace se lakse uci u dvoje ili troje maksimalno, js ako onaj koji uci zna pravo postavit interes, savladas lekciju samo tako, os fiziku , kemiju biologiju matematiku, umjetnost itd, jebeni fizicki smo imali svaki dan na njivi ili shumi a pjevanje i sviranje frule kod ovaca :D
ja neznam da sam ista drugo naucio u toj jebenoj skoli nego tuci se
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Noor wrote:čardak stoluje u zagrebu, zato je zagreb i kriv...to je, šta drugo
dok je čardak stolovao u zagrebu prije 90. zagreb je bio mnogo lep grad
Guest- Guest
da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
al na osnovu toga i jos nekih faktora te vezica sam bio nesposoban i za vojsku :D
Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese...
Guest- Guest
mjesalica baustela i citanje poezijepismejker wrote:da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,My Brother Billo wrote:jebeš školu,da je škola dobra i vuk bi išo u nju
Ajd ,ajd..ne moras bas toliko biti skroman....natezes ti tamo jos cure po nacionalnim restorancicima gdje te put nanese...
te posjecivanje ovog foruma,
moj burni zivot je zavrsio :D
sto se mene tice,istinska ljudina sa karakterom zescim..Leviathan2 wrote:mjesalica baustela i citanje poezijepismejker wrote:da,da...neki si Metuzalem od 90 godina,hoces reci??Leviathan2 wrote:pa stvarno imam 1 razred zavrsen i 2x drugi razred nezavrsen, i ko fol zavrsena 4 razreda, jebga, u ono doba to bilo obaveznopismejker wrote:ne pricas o strojarskom studiju,pas t iguzicu poharo,vamo patentira sva moguca i nemoguca cuda,a vamo mjesalica... to je za one tutlek i bez pameti i bez skole,da se ne osjete ugrozeni,jel?Leviathan2 wrote:
aha, zato sam ja zavrsio 1 razred, drugi sam ponavljao 2x i onda su mi upisali da sam zavrsio sve cetiri,
te posjecivanje ovog foruma,
moj burni zivot je zavrsio :D
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dačić Zagrebu šalje imena 20 000 dece ubijene u Jasenovcu
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Page 3 of 4