Godišnje 500 učitelja višak
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Godišnje 500 učitelja višak
Imam jos jedan biser, isto učiteljska privatna Zaprešić , menader za krizne situacije.
Pa nikako da netko prepozna potencijal pa je ljut
Pa nikako da netko prepozna potencijal pa je ljut
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima škola ali nema kandidata.kaja wrote:Stvarno nisam znala, pa stalno pišu da nema strukovnih ..
Trinity-
2014-04-17
Pa to bi bilo najbolje, izabereš šta hoćeš, složiš paket i platiš.kic wrote:Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
A zanimanja ? Sa mnom je bila na poslu jedna "ljuta". Zavrsila je tu neku uciteljsku privatnu, smjer menager za kulturu! Ljuta ko pas jer ne moze naći posao u struci , mada ja nikad nisam uspjela saznati sto bi bila ta struka, sto bi bilo njeno zanimanje ..
ja bi svoje dijete slao u privatnu pusti ti..
mislim aben je tu u pravu, vise razmisljamo koji cemo gadget kupit ili ormar, nego sta nam dijete uci uopce.. platis-dobijes
Trinity-
2014-04-17
Da, jer misle da ce završiti za menadžera za krizne situacije i neće morati raditi.Triny wrote:Ima škola ali nema kandidata.kaja wrote:Stvarno nisam znala, pa stalno pišu da nema strukovnih ..
Ovaj postu nosi i neke druge administrativne poslove a ljut je jer je menader.
Onda je bio u Njemačkoj jer oni cijene menađere pa je pospremao garaže par mjeseci. Sad doma sjedi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Triny wrote:Manje đaka, višak učitelja...kažu 500 godišnje.
To bi se riješilo nekim aktom pa bi se smanjio broj učenika po razredu, predlažu.
Nema linka.
ne treba link.. enančipačija.. žena je svoga tela gospodar.. može ubiti dijete kako joj ćefne.. zakonski... manje djece, manje učitelja.... kriv je hdz- naravno
Guest- Guest
Viškovi da ali samo za učitelje za koje postoji hiperprodukcija tipa učitelji hrvatskog, povijesti i sl. nebitinih predmata dok postoji očiti deficit npr. učitelja matematike, fizike, informatike i sl. pametnih predmeta.
metilda wrote:Triny wrote:Manje đaka, višak učitelja...kažu 500 godišnje.
To bi se riješilo nekim aktom pa bi se smanjio broj učenika po razredu, predlažu.
Nema linka.
ne treba link.. enančipačija.. žena je svoga tela gospodar.. može ubiti dijete kako joj ćefne.. zakonski... manje djece, manje učitelja.... kriv je hdz- naravno
kad bi HDZ uredbom svakome nametnuo obvezu 4 klinaca moglo bi se zaposlit jos 3 000 ucitelja i 5 000 svecenika
i onda bi bilo dobro
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Da fak ? Gdje ti živiš ?kaja wrote:Stvarno nisam znala, pa stalno pišu da nema strukovnih ..
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Zato što svi rade za minimalac ,bolje sjediti kući i primati socijalu koja je nešto manja,pritom si oslobođen plaćanja doprinosa.Triny wrote:Ima škola ali nema kandidata.kaja wrote:Stvarno nisam znala, pa stalno pišu da nema strukovnih ..
Što mislite zašto se u ta "prava" ne dira ? Sigurno ne zato što smo socijalna država ,već se radi o velikom izbornom tijelu koje su zajedničkim snagama stvorili čardak,partija i pseudoliberali te ih gotive redovito u predizborno vrijeme :)))
Last edited by Sexual Tyrannosaurus on 9/3/2017, 13:06; edited 1 time in total
2017-07-30
Sexual Tyrannosaurus wrote:već se radi o velikom izbornom tijelu koje su zajedničkim snagama stvorili čardak,partija i pseudoliberali te oh gotive redovito u predizborno vrijeme :)))
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ugledni-hrvatski-znanstvenik-uhljebi-zive-dulje-i-zadnji-se-smiju/991780.aspx
catabbath-
2015-08-22
Nemoj da te čuju intelektualci ff-a .odmah će na sve 4 se podići i iz petnih žila braniti socijalnu i građansku inteligenciju.catabbath wrote:Viškovi da ali samo za učitelje za koje postoji hiperprodukcija tipa učitelji hrvatskog, povijesti i sl. nebitinih predmata dok postoji očiti deficit npr. učitelja matematike, fizike, informatike i sl. pametnih predmeta.
2017-07-30
s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
A zanimanja ? Sa mnom je bila na poslu jedna "ljuta". Zavrsila je tu neku uciteljsku privatnu, smjer menager za kulturu! Ljuta ko pas jer ne moze naći posao u struci , mada ja nikad nisam uspjela saznati sto bi bila ta struka, sto bi bilo njeno zanimanje ..
mislim aben je tu u pravu, vise razmisljamo koji cemo gadget kupit ili ormar, nego sta nam dijete uci uopce.. platis-dobijes
2014-04-16
naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:
A i te privatne skole su , plati i vozi..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:
privatna skola "zemlja ravna ploca" , bas steta sto ne postoji
2014-04-12
a, ča govoriš na skulu bez kemije? ili skulu s marksizmom?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:Triny wrote:
I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.
2014-04-16
postoje vjerske skoledebotoijusto wrote:maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:Triny wrote:
I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aben wrote:a, ča govoriš na skulu bez kemije? ili skulu s marksizmom?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:
Ča je problem s marxizmom?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
deboto i jušto se veseli nasilnim planovima jer oni isključuju crikvu,epikur37 wrote:aben wrote:a, ča govoriš na skulu bez kemije? ili skulu s marksizmom?debotoijusto wrote:maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:
s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčije
ali zaburavlja da je unda tako isključeno i apsoluto sve drugo, pa čak i njegov marksizam.
2014-04-16
epikur37 wrote:
marxisti isto kao ni libertarijanci ne znaju računati, ne mogu zbrojiti 2+2
triny, yoda, aben ne volu matematiku, kao što ju ne voli provokator ili sora
oni vole sofizam
https://en.wikipedia.org/wiki/Praxeology
Guest- Guest
ovo ti je drugi pu da linkaš prakseologiju, jesi bar prečito
članak?
članak?
2014-04-16
maggie13 wrote:postoje vjerske skoledebotoijusto wrote:maggie13 wrote:naravno da ne postoje..isti je plan i programaben wrote:s tin da u hrvatskoj ne postoju privatne skule- država ne do da se uči nešto drukčijekic wrote:
jel tamo zemlja ravna ploca ili program RH ? ?
2014-04-12
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Muškarci postaju višak u francuskom društvu
» Reštali učitelja!
» samo je iskoristio visak cjepiva
» Štrajk učitelja i milicionera u Zloveniji
» Višak likvidnosti u hrvatskom bankarsku sustavu
» Reštali učitelja!
» samo je iskoristio visak cjepiva
» Štrajk učitelja i milicionera u Zloveniji