Godišnje 500 učitelja višak
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Godišnje 500 učitelja višak
Prekvalifikacija ok...ali čijim novcem?Pinochet wrote:prekvalifikacija viška učitelja u sobarice i konobare i kuhare.. posla ima na pretek... prošla su vremena kada bi svi sjedili u kancelariji i primali plaću i drkali kitu, treba netko zaraditi novac
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Na stranu oni koji taj poziv bas vole ali ovdje ima hrpa onih koji ne bi nešto radili, imaju učiteljsku školu koja nije nešto teška , da ju se završiti al ok i za nju treba učiti , i vide zimske i ljetne praznike.
Sad ce kukati kako nema posla za njih i otići vani prat tanjure.
Neće potražiti drugi posao ovdje .. neki mozda hoce...
Sad ce kukati kako nema posla za njih i otići vani prat tanjure.
Neće potražiti drugi posao ovdje .. neki mozda hoce...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
Kermit-
2014-04-17
Ma strukovne skole treba otvoriti. Tu bi našli posao odmah.asilovski wrote:Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
E sad samo.. to se nikom ne radi jer su im napunili glavu da neće raditi ako završe faks, onda upisu faks za zanimanja koja se ne traže i završe ga i onda sjede. Sad sam ljut jbg.. ne traže učitelje !
2015-08-15
Otvorene su, samo je problem što neće nitko osim propalih učenika, u njima te rijetko što nauče a najvažnije one nisu vezane za tvrtke što je onda sve nema nikakvog smislakaja wrote:Ma strukovne skole treba otvoriti. Tu bi našli posao odmah.asilovski wrote:Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
E sad samo.. to se nikom ne radi jer su im napunili glavu da neće raditi ako završe faks, onda upisu faks za zanimanja koja se ne traže i završe ga i onda sjede. Sad sam ljut jbg.. ne traže učitelje !
Kermit-
2014-04-17
kada vidim tko sve predaje i koliko se ulaže nama je još i dobrokic wrote:
vaučerizacija školstva.
Kermit-
2014-04-17
A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
A zanimanja ? Sa mnom je bila na poslu jedna "ljuta". Zavrsila je tu neku uciteljsku privatnu, smjer menager za kulturu! Ljuta ko pas jer ne moze naći posao u struci , mada ja nikad nisam uspjela saznati sto bi bila ta struka, sto bi bilo njeno zanimanje ..
2015-08-15
Nije baš tako.kaja wrote:Ma strukovne skole treba otvoriti. Tu bi našli posao odmah.asilovski wrote:Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
Oni iz strukovnih škola nemaju gdje na praksu jer su firme propale.
Trinity-
2014-04-17
Završe školu " menagera za kulturu " ?!asilovski wrote:Otvorene su, samo je problem što neće nitko osim propalih učenika, u njima te rijetko što nauče a najvažnije one nisu vezane za tvrtke što je onda sve nema nikakvog smislakaja wrote:Ma strukovne skole treba otvoriti. Tu bi našli posao odmah.asilovski wrote:Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
I ljuti su jer ne mogu naći posao..
2015-08-15
Ma imaju, mehaničari, električari i sl. traze se ko zlato..dobro nema vise toliko velikih tvornicaTriny wrote:Nije baš tako.kaja wrote:Ma strukovne skole treba otvoriti. Tu bi našli posao odmah.asilovski wrote:Treba zatvoriti klasične škole i otvoriti vojne kampove i internate kako bi imali kadar za vojne misije Buzina
Oni iz strukovnih škola nemaju gdje na praksu jer su firme propale.
2015-08-15
Kako ne u Osijeku imaš Elektro-tehnička, Obrtnička, ugostiteljska, građevinska i medicinskakaja wrote:Nema strukovnih škola.. koliko ja znam .
Kermit-
2014-04-17
Ima...frizerska, pa onda tamo u sklopu graditeljsko-tehničke imaš keramičare, zidare i još neke....kaja wrote:Nema strukovnih škola.. koliko ja znam .
Trinity-
2014-04-17
kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
A zanimanja ? Sa mnom je bila na poslu jedna "ljuta". Zavrsila je tu neku uciteljsku privatnu, smjer menager za kulturu! Ljuta ko pas jer ne moze naći posao u struci , mada ja nikad nisam uspjela saznati sto bi bila ta struka, sto bi bilo njeno zanimanje ..
ja bi svoje dijete slao u privatnu pusti ti..
I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
Trinity-
2014-04-17
Stvarno nisam znala, pa stalno pišu da nema strukovnih ..
2015-08-15
Nemojte samo za menadžera za kulturu. Jer ce joj dati da fotokopira a ona je menadžer i bude problem nastao..Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
2015-08-15
Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
mislim aben je tu u pravu, vise razmisljamo koji cemo gadget kupit ili ormar, nego sta nam dijete uci uopce.. platis-dobijes
Ne, nego nešto što će moći unovčiti.kaja wrote:Nemojte samo za menadžera za kulturu. Jer ce joj dati da fotokopira a ona je menadžer i bude problem nastao..Triny wrote:I ja bih svoje, samo da mogu. I to negdje van.kic wrote:kaja wrote:A i te privatne skole su , plati i vozi..kic wrote:
vaučerizacija školstva.
Trinity-
2014-04-17
Imam jos jedan biser, isto učiteljska privatna Zaprešić , menader za krizne situacije.
Pa nikako da netko prepozna potencijal pa je ljut
Pa nikako da netko prepozna potencijal pa je ljut
2015-08-15
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Muškarci postaju višak u francuskom društvu
» Reštali učitelja!
» samo je iskoristio visak cjepiva
» Štrajk učitelja i milicionera u Zloveniji
» Višak likvidnosti u hrvatskom bankarsku sustavu
» Reštali učitelja!