Eurobasket * 2017
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
kakav savic..radovanovic je centar koji je u sezonama 1977/78 i 1978/79 imao neprekinuti niz na utakmicama veci prossjek od 15 koseva po utakmici te vise od 10 skokova..u te dvije sezone bosna je bila prvak jugoslavije,sovojila dva kupa i postala prvak europe...Braća wrote:vuksadinare wrote:Ratko Radovanovic iliti od milja zvan 'nosonja'...najkorisniji centar ikada...nije bio atraktivan...ali car se nije nikad spusato ispod 15 koseva u prosjeku i deset skokova po utakmici a imao je i dobar prosjek asista za centra oko 3...asistenicje po utakmici...jedino problem mu ej bio brzo skupljanje osobnih...i lako se dao isprovocirati..
niko kao zoran savic.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Guest- Guest
jedno ej fizicki...a drugo je statistika...radovanovic je 1979 godien proglasen za najboljeg centar jugoslavije i europe pokraj jednog krese cosica,tkacenka i drugihBraća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
2015-09-08
..dina meneginavuksadinare wrote:jedno ej fizicki...a drugo je statistika...radovanovic je 1979 godien proglasen za najboljeg centar jugoslavije i europe pokraj jednog krese cosica,tkacenka i drugihBraća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
2015-09-08
a šta sad...zamisli da je kod mene u gradu koji Stanojko, Vujadin ili StrahinjaStanojko wrote:Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
Guest- Guest
trebas u dvije sezone drzat konstantu preko 15 koseva i deset skoova na utakmici....to osim vilta cembrleina,karim abdul jabbara i shaqa o 'neala nije nitko uspjeo napraviti...sto se tice centara...kazem radovanovic nije bio atraktivan centar...ali vrlo ucinkovit..samo ej bio tanak na zivcima..narocito kad su mu protivnicki navijaci skandirali nosonja..
2015-09-08
:D znam da jesi.dzango wrote:Hvalim se ja i češće.maggie13 wrote:opet si koristio psihoaktivne tvari...umjesto da se pohvališ za jednom tjednodzango wrote:To leti. Zimi o crveno slovo.maggie13 wrote:ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..dzango wrote:
Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.
ja govorim o podapiranju.
;O)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
To po potrebi. Ako ću da se hvalim, onda svakako bar osnovno.maggie13 wrote::D znam da jesi.dzango wrote:Hvalim se ja i češće.maggie13 wrote:opet si koristio psihoaktivne tvari...umjesto da se pohvališ za jednom tjednodzango wrote:To leti. Zimi o crveno slovo.maggie13 wrote:
ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..
ja govorim o podapiranju.
;O)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Stanojko wrote:Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Kod mene CURCINA.
crvenkasti-
2014-04-17
Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Kod mene CURCINA.
Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Kod mene CURCINA.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Kod mene CURCINA.
kad je sve c ...
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Samo jedna rec - CURCIC!Braća wrote:gledaj sta je savke radio u jugoplastici, i u reprezentaciji. fizicki najjaci centar koji je igrao na ovim prostorima, a mozda i u evropi-do pojave nikole pekovica.
Kod mene CURCINA.
Više voliš ustašu nego kurčić?
crvenkasti-
2014-04-17
To su sinonimi hrvatino!crvenkasti wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Samo jedna rec - CURCIC!
Kod mene CURCINA.
bitno da mi sada znamo šta ti volišcrvenkasti wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Samo jedna rec - CURCIC!
Kod mene CURCINA.
Guest- Guest
Stanojko wrote:To su sinonimi hrvatino!crvenkasti wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Ćurčić ustašo, ne kurčić...crvenkasti wrote:
Kod mene CURCINA.
Ne, jebote, žena vidi na istom mjestu ustašu i kurčić, jedno pored drugog.
I što ona napravi?
Podeblja ustašu, a kurčić ni ne primjeti. Umjesto da kurčić podeblja.
crvenkasti-
2014-04-17
Je li, norka, je bi ti znala podebljati kurčić, uopće?
crvenkasti-
2014-04-17
jok, tebi to ide najbolje...vidi što uradi od Ćurčićacrvenkasti wrote:Je li, norka, je bi ti znala podebljati kurčić, uopće?
Guest- Guest
a pimpek ne vidi?ili nije za pimpek spremnacrvenkasti wrote:Stanojko wrote:To su sinonimi hrvatino!crvenkasti wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:
Ćurčić ustašo, ne kurčić...
Ne, jebote, žena vidi na istom mjestu ustašu i kurčić, jedno pored drugog.
I što ona napravi?
Podeblja ustašu, a kurčić ni ne primjeti. Umjesto da kurčić podeblja.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50