Eurobasket * 2017
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
2014-04-19
Trebalo bi. Prenose sve tekme naše grupe.Braća wrote:Stanojko wrote:Jok, u 13:45 :(
jel prenose djubrari sa RTS-a?
2014-04-19
Ne znam... Kad cujem onog Sarenca prikenja mi se...o Dendi i da ne pricam... A sve to bez HD-aBraća wrote:Stanojko wrote:Jok, u 13:45 :(
Jebeš HD. Ionako imam stari TV.Stanojko wrote:Ne znam... Kad cujem onog Sarenca prikenja mi se...o Dendi i da ne pricam... A sve to bez HD-aBraća wrote:Stanojko wrote:Jok, u 13:45 :(
2014-04-19
2014-04-19
bracko, ti mnogo voliš ciganeBraća wrote:Stanojko wrote:Kad igraju rusi i letonci?Braća wrote:mutava baštarda wrote:ovi erini iz triglav osiguranja vas sponzoriraju.
vlasnik je mirko petrovic iz sapca, kupio fransizu od slovenaca...
vcrs u 8, ja mislim. nadam se pobedi letonske brace, da izbegnemo spanske cigane do eventualnog finala...
Guest- Guest
Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
2014-04-12
maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
To su kvadratići, neznalico.
crvenkasti-
2014-04-17
Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:Kako ne bi imao. Pa Srbin je.maggie13 wrote:Morat će tu Aco pokazat snagu, inače sve ode ..Nadam se da ima to u sebi.
2014-04-19
mora..sacekat ce ga u onoj sacekusi slicnoj kad je postaovio sliku sa pacovima koji cekaju sa bejzbol palicama nevinog grobara-decaka..Noor wrote:bracko, ti mnogo voliš ciganeBraća wrote:Stanojko wrote:Kad igraju rusi i letonci?Braća wrote:mutava baštarda wrote:ovi erini iz triglav osiguranja vas sponzoriraju.
vcrs u 8, ja mislim. nadam se pobedi letonske brace, da izbegnemo spanske cigane do eventualnog finala...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam, ja sam štreberica..pa neću zezat džanija štreberskim forama..tako tebe zezamcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:
Kako ne bi imao. Pa Srbin je.
To su kvadratići, neznalico.
2014-04-12
hehe, će gi cigo raspalivuksadinare wrote:mora..sacekat ce ga u onoj sacekusi slicnoj kad je postaovio sliku sa pacovima koji cekaju sa bejzbol palicama nevinog grobara-decaka..Noor wrote:bracko, ti mnogo voliš ciganeBraća wrote:Stanojko wrote:Kad igraju rusi i letonci?Braća wrote:
Guest- Guest
tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..dzango wrote:
Kako ne bi imao. Pa Srbin je.
2014-04-12
Novinarka:Zasto hoces da bijes Delije?Noor wrote:hehe, će gi cigo raspalivuksadinare wrote:mora..sacekat ce ga u onoj sacekusi slicnoj kad je postaovio sliku sa pacovima koji cekaju sa bejzbol palicama nevinog grobara-decaka..Noor wrote:bracko, ti mnogo voliš ciganeBraća wrote:Stanojko wrote:
Kad igraju rusi i letonci?
Grobar:Jebiga...mora se...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.maggie13 wrote:
aha, k'o i ovaj s kojim se pozdravlja..
2014-04-19
ginger headdzango wrote:Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:
I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.
ima ih koliko hoćeš..ja se primarno držim one da je svatko ono kako se osjeća--
2014-04-12
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50