Eurobasket * 2017
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Re: Eurobasket * 2017
a nista janezi prva rampa na pregovorima za ulazak u eu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:slovenci ljuti...sramotne su izjave nekih kosarkasa srbije kao i medija...ovo nase zlato je cisto...odlicni kosarkasi ali ostali balkanci...samo se neke izjave na slovenskim forumima
neka ga duvaju i neka se ne sramote. nego u kurac da ljube onog italijana i spanca...
Guest- Guest
[size=24]Danilović za Blicsport: Đorđević ostaje selektor
[size=11]Vladan Tegeltija | [size=11]18. 09. 2017 - 13:27h[/size]
| Komentara: 11[/size]
[/size]
Aleksandar Đorđević, selektor koji je Srbiju vodio do tri finala u poslednje četiri godine, na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i ovogodišnjem Evrobasketu, ostaće na toj funkciji, potvrdio je za Blicsport Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.
[/size][/size]
Po završetku šampionata Evrope, u kome su "orlovi" poklekli pred Slovenijom (85:93), strateg naše nacionalne selekcije je na pitanje kakvi su mu planovi kratko rekao "Moji planovi? Klub, za nekoliko dana. Pre toga oproštajna utakmica Dude Ivkovića, 20. septembra u Atini. Posle utakmice u Atini počinje moj rad sa Bajernom. Idemo na turnir u Zadar već 21. septembra". Osvrnuvši se na reprezentativne obaveze [size=15]između ostalog je istakao "Ako me ne oteraju, tu sam!".
[/size]
[size=16]
[size=0]
[/size][/size][size]
Sa Danilovićem smo o tome porazgovarali pred povratak naše ekspedicije iz Istanbula u Beograd, gde će ovog ponedeljka od 19 sati, po tradiciji, biti organizovan svečani doček na balkonu Skupštine grada.
[/size]
[/size][/size][size]
"Đorđević ima ugovor do 2019. godine i nema razloga da pričamo o bilo čemu drugom", ne ostavlja dilemu prvi čovek naše košarke da će selektor "orlova" ostati na toj funkciji.
To znači da će Aleksandar Đorđević voditi ekipu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019, kao i, u slučaju da se opravdaju očekivanja u kvalifikacionim borbama, upravo on biti selektor na pomenutom Mundobasketu čiji je domaćin Kina.
Danilovića nije iznenadilo što se odmah posle finala "Sale nacionale" posvetio priči o klupskim obavezama.
"Ne iznenađuje me to što je počeo da priča o prvoj utakmici u Nemačkoj, jer ga znam 30 godina", naglašava predsednik KSS-a takmičarsku posvećenost našeg selektora.
Pogledajte još:
[/size]
[size]
O Đorđeviću, ali i igračima, on ima samo reči hvale.
"Svaka čast i njemu i momcima i svima oko ekipe. Da nam je neko ponudio srebro pred početak Evrobasketa, prihvatili bismo ga. Naravno, ostaje uvek žal kada igraš finale, a ne pobediš i u njemu", rekao je Danilović.
Prvi čovek naše košarke nije želeo da okrivljuje sudije za onakav ishod istanbulske bitke za zlato:
"Neću o sudijama. Izgubili smo od ekipe koja je igrala po mnogima najlepšu košarku i tukla Španiju 20 razlike. Čestitam im", zaključio je Predrag Danilović u izjavi za Blicsport.[/size]
[size=11]Vladan Tegeltija | [size=11]18. 09. 2017 - 13:27h[/size]
| Komentara: 11[/size]
[/size]
Aleksandar Đorđević, selektor koji je Srbiju vodio do tri finala u poslednje četiri godine, na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i ovogodišnjem Evrobasketu, ostaće na toj funkciji, potvrdio je za Blicsport Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.
Foto: RAS Srbija
[size][size][/size][/size]
Po završetku šampionata Evrope, u kome su "orlovi" poklekli pred Slovenijom (85:93), strateg naše nacionalne selekcije je na pitanje kakvi su mu planovi kratko rekao "Moji planovi? Klub, za nekoliko dana. Pre toga oproštajna utakmica Dude Ivkovića, 20. septembra u Atini. Posle utakmice u Atini počinje moj rad sa Bajernom. Idemo na turnir u Zadar već 21. septembra". Osvrnuvši se na reprezentativne obaveze [size=15]između ostalog je istakao "Ako me ne oteraju, tu sam!".
[/size]
[size=16]
[size=0]
[/size][/size]
Sa Danilovićem smo o tome porazgovarali pred povratak naše ekspedicije iz Istanbula u Beograd, gde će ovog ponedeljka od 19 sati, po tradiciji, biti organizovan svečani doček na balkonu Skupštine grada.
[/size]
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Predrag Danilović i Aleksandar Đorđević
[size][size][/size][/size]
"Đorđević ima ugovor do 2019. godine i nema razloga da pričamo o bilo čemu drugom", ne ostavlja dilemu prvi čovek naše košarke da će selektor "orlova" ostati na toj funkciji.
To znači da će Aleksandar Đorđević voditi ekipu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019, kao i, u slučaju da se opravdaju očekivanja u kvalifikacionim borbama, upravo on biti selektor na pomenutom Mundobasketu čiji je domaćin Kina.
Danilovića nije iznenadilo što se odmah posle finala "Sale nacionale" posvetio priči o klupskim obavezama.
"Ne iznenađuje me to što je počeo da priča o prvoj utakmici u Nemačkoj, jer ga znam 30 godina", naglašava predsednik KSS-a takmičarsku posvećenost našeg selektora.
Pogledajte još:
[/size]
- SUDIJE GA IZVELE IZ TAKTA Kako se Đorđević iskupio za prolazak pored Ane Brnabić /FOTO/
- PORUKA ZA SVA VREMENA Štimac je posle finala imao šta da kaže i odsutnim košarkašima Srbije
- ZBOG OVOGA GA SRBIJA JOŠ VIŠE VOLI Bogdanović zaplakao posle finala, i svi sa njim /VIDEO/
[size]
O Đorđeviću, ali i igračima, on ima samo reči hvale.
"Svaka čast i njemu i momcima i svima oko ekipe. Da nam je neko ponudio srebro pred početak Evrobasketa, prihvatili bismo ga. Naravno, ostaje uvek žal kada igraš finale, a ne pobediš i u njemu", rekao je Danilović.
Prvi čovek naše košarke nije želeo da okrivljuje sudije za onakav ishod istanbulske bitke za zlato:
"Neću o sudijama. Izgubili smo od ekipe koja je igrala po mnogima najlepšu košarku i tukla Španiju 20 razlike. Čestitam im", zaključio je Predrag Danilović u izjavi za Blicsport.[/size]
Guest- Guest
...je sto ste mislili da ce janezi odsutjeti na napade...sa bu te culi sto je janeski krič..dirnuli ste im svetinju...zlato na euro basketu...jedan cak kaze...'ovakav bezobrazluk nisam dozivio nadigrali smo ih bili bolji bili uvjerljiviji na ovom prvenstvu a oni da smo im ukrali zlato ili da su oni prvaci...sramota..sljedeci put umjesto cvijeca katran i perje'..Braća wrote:vuksadinare wrote:slovenci ljuti...sramotne su izjave nekih kosarkasa srbije kao i medija...ovo nase zlato je cisto...odlicni kosarkasi ali ostali balkanci...samo se neke izjave na slovenskim forumima
neka ga duvaju i neka se ne sramote. nego u kurac da ljube onog italijana i spanca...
2015-09-08
ima jedan zanimljiv komentar na srpskom forumu..
'umesto da smo im ljudski cestitali jer su bili bolji,odigrali su celi turnir dobro mi kao nekakvi smrkavci se durimo jer eto gde da nas pobedi tamo nekakva mala slovenija koja bre slovenija pa ti umeju samo da smucaju nekako lepse bi nam izgledalo da su nas bar braca rusi pobedili pa bi se tesili i nasli u ovome opravdanje.Oni navijaju ljudski 'kosovo je srce srbije' a mi njih proglasili lopovima,sreckovicima i ubedili sami sebe da smo mi u stvari sampioni nisko nisko.Samo mi Srbi mozemo odmah da pokvarimo drugarstva i korektne odnose.Sta nas bre ne pobedise nasa braca Rusi nego tamo nekakvi smucari alal nam vera'
'umesto da smo im ljudski cestitali jer su bili bolji,odigrali su celi turnir dobro mi kao nekakvi smrkavci se durimo jer eto gde da nas pobedi tamo nekakva mala slovenija koja bre slovenija pa ti umeju samo da smucaju nekako lepse bi nam izgledalo da su nas bar braca rusi pobedili pa bi se tesili i nasli u ovome opravdanje.Oni navijaju ljudski 'kosovo je srce srbije' a mi njih proglasili lopovima,sreckovicima i ubedili sami sebe da smo mi u stvari sampioni nisko nisko.Samo mi Srbi mozemo odmah da pokvarimo drugarstva i korektne odnose.Sta nas bre ne pobedise nasa braca Rusi nego tamo nekakvi smucari alal nam vera'
2015-09-08
...onda ga ima do kraja.dzango wrote:Radi se. Kada čovek ima stav....Eroo wrote:U svakom slučaju nepristojno. Ne radi se u stranoj zemlji.Ružno je bilo vidit. No, balkanac je balkanac, jebiga..Serbinho-3 wrote:Vuciceva?Eroo wrote:Šta bi mogao biti razlog?Serbinho-3 wrote:http://www.kurir.rs/sport/eurobasket/2910763/kurir-tv-djordjevic-iskulirao-anu-brnabic-selektor-srbije-nije-hteo-da-se-pozdravi-sa-premijerkom
dabome.
Guest- Guest
Ako je imala šta da se požali, red je da je sasluša. Ipak je Sale džentlmen.Noor wrote:...onda ga ima do kraja.dzango wrote:Radi se. Kada čovek ima stav....Eroo wrote:U svakom slučaju nepristojno. Ne radi se u stranoj zemlji.Ružno je bilo vidit. No, balkanac je balkanac, jebiga..Serbinho-3 wrote:Vuciceva?Eroo wrote:
Šta bi mogao biti razlog?
dabome.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Suđenje jeste bilo kardinalno. Zašto da se krije? FIBA je napravila sranje ne pozivajući sudije koje su sudile Evroligu.vuksadinare wrote:ima jedan zanimljiv komentar na srpskom forumu..
2014-04-19
Propade..nije bilo od srca :-Ddzango wrote:Može i tako. Ne bunim se. Ali tri puta.maggie13 wrote:Sport je upravo zavrsio :-Ddzango wrote:Treba.maggie13 wrote:Zar se i ljubit treba?!dzango wrote:
Hoćemo li i da se izljubimo prilikom čestitanja? Tri puta?
Pa nisam rekla da je od srca 8-)
Niko ne kaže da mora da bude od srca. Može i onako... radi sporta.
A, mi, Dalmosi, samo iz srca i duse znamo ;~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vjerujem da je..i da je nije namjerno ignorirao. jednostavno se stopila sa svom ostalom muškadijom i nije je ni uočio.dzango wrote:Ako je imala šta da se požali, red je da je sasluša. Ipak je Sale džentlmen.Noor wrote:...onda ga ima do kraja.dzango wrote:Radi se. Kada čovek ima stav....Eroo wrote:U svakom slučaju nepristojno. Ne radi se u stranoj zemlji.Ružno je bilo vidit. No, balkanac je balkanac, jebiga..Serbinho-3 wrote:
Vuciceva?
dabome.
Guest- Guest
Skansi brutalan:'Danas razlika izmeđi slovenske,srpske kosarke naspram hrvatske?Treneri.Igor Kokoskov i Sasa Đorđevic ne ustezu se pitati za savjete velike trenere Dusana Ivkovica,Bozidara Maljkovica kad ste zadnji put vidjeli da su hrvatski treneri pitali za savjet Mirka Novosela ili Pina Đerđu'.
2015-09-08
Mislio da je brat Pantela i pitao se šta će fudbaler na parketu.Noor wrote:vjerujem da je..i da je nije namjerno ignorirao. jednostavno se stopila sa svom ostalom muškadijom i nije je ni uočio.dzango wrote:Ako je imala šta da se požali, red je da je sasluša. Ipak je Sale džentlmen.Noor wrote:...onda ga ima do kraja.dzango wrote:Radi se. Kada čovek ima stav....Eroo wrote:
U svakom slučaju nepristojno. Ne radi se u stranoj zemlji.Ružno je bilo vidit. No, balkanac je balkanac, jebiga..
dabome.
2014-04-19
Tri puta a nije od srca?maggie13 wrote:Propade..nije bilo od srca :-Ddzango wrote:Može i tako. Ne bunim se. Ali tri puta.maggie13 wrote:Sport je upravo zavrsio :-Ddzango wrote:Treba.maggie13 wrote:
Zar se i ljubit treba?!
Pa nisam rekla da je od srca 8-)
2014-04-19
Nije ti to Radenska 3 srca :-Pdzango wrote:Tri puta a nije od srca?maggie13 wrote:Propade..nije bilo od srca :-Ddzango wrote:Može i tako. Ne bunim se. Ali tri puta.maggie13 wrote:Sport je upravo zavrsio :-Ddzango wrote:
Treba.
2014-04-12
Ne spominji mi Slovence još neki dan.maggie13 wrote:Nije ti to Radenska 3 srca :-Pdzango wrote:Tri puta a nije od srca?maggie13 wrote:Propade..nije bilo od srca :-Ddzango wrote:Može i tako. Ne bunim se. Ali tri puta.maggie13 wrote:
Sport je upravo zavrsio :-D
2014-04-19
Hahaha, aj, necu vise B-))dzango wrote:Ne spominji mi Slovence još neki dan.maggie13 wrote:Nije ti to Radenska 3 srca :-Pdzango wrote:Tri puta a nije od srca?maggie13 wrote:Propade..nije bilo od srca :-Ddzango wrote:
Može i tako. Ne bunim se. Ali tri puta.
2014-04-12
Pa nogometaši pitaju Mamića.vuksadinare wrote:Skansi brutalan:'Danas razlika izmeđi slovenske,srpske kosarke naspram hrvatske?Treneri.Igor Kokoskov i Sasa Đorđevic ne ustezu se pitati za savjete velike trenere Dusana Ivkovica,Bozidara Maljkovica kad ste zadnji put vidjeli da su hrvatski treneri pitali za savjet Mirka Novosela ili Pina Đerđu'.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Page 1 of 16