Eurobasket * 2017
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
ginger headdzango wrote:Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:Baš im lijepo stoje kockice, ha?!dzango wrote:
I Bogdanović. Sa njima vam je zagarantovano polufinale.
ima ih koliko hoćeš..ja se primarno držim one da je svatko ono kako se osjeća--
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
..to ti iz emisije o navijacima iz sezone 1989/90...evo jos jednog citataNoor wrote:...a što se mora, nije teško
Novinarka:'Ti tako mlad a hoces da se bijes.Zasto?'
Grobar:Kako bre necu(plac) ja mirno na utakmicu a ono..oni..cigani..mene i mog drugara..tamo..tamo...kod autokomande...napali..ej bre njih sto a nas dva...sta smo im mi skrivili..hocu da ih bijem..hocu...ne moze bre sto na dva..oni su kukavice...picke...'razbit cemo cigane'(dobacivanje iz pozadine)
Novinarka:'ovo su sve tvoji drugari.Koliko ti je godina'?
Grobar:da ovo su moji drugari ja imam petanest godina...ja 14..(javi se glas iz pozadine)
Novinarka:Pa vi tako mladi pa da se bijete..
Grobar:'nego sta..biju oni mene pa cu ja njih..'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.maggie13 wrote:ginger headdzango wrote:Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:Lepim ljudima sve lepo stoji.maggie13 wrote:
Baš im lijepo stoje kockice, ha?!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
2014-04-19
nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!dzango wrote:A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.maggie13 wrote:ginger headdzango wrote:Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:tako je..kao i ovom Hrvatudzango wrote:
Lepim ljudima sve lepo stoji.
2014-04-12
hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
Guest- Guest
Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.maggie13 wrote:nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!dzango wrote:A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.maggie13 wrote:ginger headdzango wrote:Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:maggie13 wrote:
tako je..kao i ovom Hrvatu
2014-04-19
ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..dzango wrote:Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.maggie13 wrote:nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!dzango wrote:A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.maggie13 wrote:ginger headdzango wrote:
Šteta samo što je Naprednjak. Ima još jedan:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Odmah smo prebacili kanal.Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
2014-04-19
To Francetić malo vuče na Francusku.Stanojko wrote:Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
2014-04-19
To leti. Zimi o crveno slovo.maggie13 wrote:ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..dzango wrote:Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.maggie13 wrote:nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!dzango wrote:A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.maggie13 wrote:
ginger head
2014-04-19
Rafael Boban jr.? :)dzango wrote:To Francetić malo vuče na Francusku.Stanojko wrote:Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
Stanojko wrote:Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.Stanojko wrote:Drazen Luburic! Hahahahahaha
domagoj, domagoj...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Ratko Radovanovic iliti od milja zvan 'nosonja'...najkorisniji centar ikada...nije bio atraktivan...ali car se nije nikad spusato ispod 15 koseva u prosjeku i deset skokova po utakmici a imao je i dobar prosjek asista za centra oko 3...asistenicje po utakmici...jedino problem mu ej bio brzo skupljanje osobnih...i lako se dao isprovocirati..
niko kao zoran savic.
Guest- Guest
opet si koristio psihoaktivne tvari...umjesto da se pohvališ za jednom tjednodzango wrote:To leti. Zimi o crveno slovo.maggie13 wrote:ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..dzango wrote:Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.maggie13 wrote:nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!dzango wrote:
A oseća se u zavisnosti od toga da li se istuširao.
2014-04-12
Stanojko wrote:Ne znam... Kad cujem onog Sarenca prikenja mi se...o Dendi i da ne pricam... A sve to bez HD-aBraća wrote:Stanojko wrote:Jok, u 13:45 :(
jel prenose djubrari sa RTS-a?
zamisli, govna nisu poslala HD vozilo u istanbul. i ti im posle pracaj pretplatu...
Guest- Guest
Hvalim se ja i češće.maggie13 wrote:opet si koristio psihoaktivne tvari...umjesto da se pohvališ za jednom tjednodzango wrote:To leti. Zimi o crveno slovo.maggie13 wrote:ako je to preporuka mladima, stvarno sebično od tebe..neće nikad curu naći..dzango wrote:Jednom u 7 dana i onda se oseća za sve pare.maggie13 wrote:
nekome se može i oprostit ako se pola dana ne otušira, je li tako?!
2014-04-19
Koju preplatu?Braća wrote:Stanojko wrote:Ne znam... Kad cujem onog Sarenca prikenja mi se...o Dendi i da ne pricam... A sve to bez HD-aBraća wrote:Stanojko wrote:Jok, u 13:45 :(
jel prenose djubrari sa RTS-a?
zamisli, govna nisu poslala HD vozilo u istanbul. i ti im posle pracaj pretplatu...
2014-04-19
Šta mu je ime a šta prezime?Stanojko wrote:Rafael Boban jr.? :)dzango wrote:To Francetić malo vuče na Francusku.Stanojko wrote:Moze li da ima hrvatskije ime? Mozda - Hrvoje Francetic...Noor wrote:hrvat?! ma straaašnodzango wrote:
Gledamo odbojku i žena odjednom: Ovaj je Hrvat. Ja: Ajde.
2014-04-19
kakav savic..radovanovic je centar koji je u sezonama 1977/78 i 1978/79 imao neprekinuti niz na utakmicama veci prossjek od 15 koseva po utakmici te vise od 10 skokova..u te dvije sezone bosna je bila prvak jugoslavije,sovojila dva kupa i postala prvak europe...Braća wrote:vuksadinare wrote:Ratko Radovanovic iliti od milja zvan 'nosonja'...najkorisniji centar ikada...nije bio atraktivan...ali car se nije nikad spusato ispod 15 koseva u prosjeku i deset skokova po utakmici a imao je i dobar prosjek asista za centra oko 3...asistenicje po utakmici...jedino problem mu ej bio brzo skupljanje osobnih...i lako se dao isprovocirati..
niko kao zoran savic.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50