Eurobasket * 2017
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Ti njegovi monolozi nisu nikakvi odgovori.maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Barem ne na moja pitanja.
To je za njega inače opće poznato. Kako meni,tako ovdje svima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa da. Slažemo se da je neprihvaćanje općih uvjeta rezolucije UN,u vezi klimatskih promjena,izazvalo brojne kataklizme. I još će ih izazivati. Međutim ozbiljnijim smatram problem Vijeća republika i pokrajina.maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
evo ja cu,doncic je podrijetlom Hrvat,cije su preci presli na grcki zakon(pravoslavlje="srbin")a on je danas dio tzv.slovenacke nacije(ne naroda)...jastreb wrote:Ero,molio bih te da mi jasno i nedvosmisleno odgovoriš na pitanje,a ne da se prenebregavaš,uvijaš i pišeš neke litanije koje veze s mojim pitanjem nemaju.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nemam na ovom forumu risarskih sredstava, tako da mi je teško svima sve obasniti.jastreb wrote:Ti njegovi monolozi nisu nikakvi odgovori.maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Barem ne na moja pitanja.
To je za njega inače opće poznato. Kako meni,tako ovdje svima.
Meggica je razumjela i još poneko...tako je ko u svakom random sastavljenom školskom razredu. Sve po Gaussu, jelda.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Moglo bi se reći i tako. Uz sadašnje spoznaje teško da bih imao suprotnu argumentaciju.max123 wrote:evo ja cu,doncic je podrijetlom Hrvat,cije su preci presli na grcki zakon(pravoslavlje="srbin")a on je danas dio tzv.slovenacke nacije(ne naroda)...jastreb wrote:Ero,molio bih te da mi jasno i nedvosmisleno odgovoriš na pitanje,a ne da se prenebregavaš,uvijaš i pišeš neke litanije koje veze s mojim pitanjem nemaju.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
I ti to radis stalno, jastrebe..relax ;)
2014-04-12
maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Megica, undeadovski advokat...
Guest- Guest
Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Evo, bit cu i ja Srpkinja do nedjelje, kad su vec svi:-))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nema sanse....onda povlacim ono sto sam ti rekao za slikumaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
tup i glup
vidi braću i sve će da ti bude jasno
Kad su svi..Slovenci, nasi, Rusi..onda sam i ja :-Dvuksadinare wrote:nema sanse....onda povlacim ono sto sam ti rekao za slikumaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
I, nema povlacenja :~
2014-04-12
Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
tup i glup
2014-04-12
koji svi?...ja nisam norka nije...cardak efendija nije...metilda nije...onda kako svi?maggie13 wrote:Kad su svi..Slovenci, nasi, Rusi..onda sam i ja :-Dvuksadinare wrote:nema sanse....onda povlacim ono sto sam ti rekao za slikumaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
2015-09-08
taman poslamaggie13 wrote:Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
tup i glup
ovog prekodrinca
šta stalno viri preko tarabe
Nisi pratio temu pa ne razumijes moj sarkazam;@vuksadinare wrote:koji svi?...ja nisam norka nije...cardak efendija nije...metilda nije...onda kako svi?maggie13 wrote:Kad su svi..Slovenci, nasi, Rusi..onda sam i ja :-Dvuksadinare wrote:nema sanse....onda povlacim ono sto sam ti rekao za slikumaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:
2014-04-12
To je tomica :-Pčardak efendija wrote:taman poslamaggie13 wrote:Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-DBraća wrote:
tup i glup
ovog prekodrinca
2014-04-12
ok...sorry...di's biti djikan....maggie13 wrote:Nisi pratio temu pa ne razumijes moj sarkazam;@vuksadinare wrote:koji svi?...ja nisam norka nije...cardak efendija nije...metilda nije...onda kako svi?maggie13 wrote:Kad su svi..Slovenci, nasi, Rusi..onda sam i ja :-Dvuksadinare wrote:nema sanse....onda povlacim ono sto sam ti rekao za slikumaggie13 wrote:
Pazi, danas sam bez dlake na jeziku :-D
2015-09-08
Neki rvat amaggie13 wrote:To je tomica :-Pčardak efendija wrote:taman poslamaggie13 wrote:Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:
tup i glup
ovog prekodrinca
to ništa ne menja
glup je ko točak
verovatno zato što živi u srbiji
maggie13 wrote:To je tomica :-Pčardak efendija wrote:taman poslamaggie13 wrote:Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:samo da znaš kako je lepo bitimaggie13 wrote:
tup i glup
ovog prekodrinca
Zna tre odlično, z toliko nije glup...
Guest- Guest
ajde se budale prekodrinske dogovoriteBraća wrote:maggie13 wrote:To je tomica :-Pčardak efendija wrote:taman poslamaggie13 wrote:Uff, ja vec mislila moju bracu :-Pčardak efendija wrote:
samo da znaš kako je lepo biti
tup i glup
ovog prekodrinca
Zna tre odlično, z toliko nije glup...
jesam li korisnik tre ili korisnik žile
ili neko treći
ko bi vama budalama mogo da ugodi
Page 29 of 50