Eurobasket * 2017
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
U vasim mokrim snovima :DBraća wrote:dzango wrote:Slovenija ima isti koncept ka5o Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
samo sto njima drugi najbolji igrac nije precenjen, kao sto je to slucaj sa saricem.
Po toj logici, vi ni sport nemate...ministar sporta vam Hrvat :>~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango wrote:Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
kad ga cuvao nesposobni birca. a sada, posto su se sudije odljutile malo od luce, mozda mu i ne sviraju vise one kretenske faulove...
Guest- Guest
Da, rudarenje ledjima, treba to odmah da se udvajadzango wrote:Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
U mojim mokrim snovima si ti a ne Šarić i Vanja. Mada, eno Slovenaca, niko im ništa ne prebacuje.maggie13 wrote:U vasim mokrim snovima :DBraća wrote:dzango wrote:Slovenija ima isti koncept ka5o Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
samo sto njima drugi najbolji igrac nije precenjen, kao sto je to slucaj sa saricem.
Po toj logici, vi ni sport nemate...ministar sporta vam Hrvat :>~
Guta mi poruke.dzango wrote:Kada sam ja zajebavao ili se zahvaljivao braći? Mojne da mi uvaljuješ Kurir.maggie13 wrote:Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;Ddzango wrote:Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
Ne citam to nista, ali znam da se vi besmisleno i naivno povezujete i poistovjecete na osnovu vjere, sto kod nas nije slucaj.
Kultroloske razlike ;@
2014-04-12
Jesi provalio Bobija sinoć? Dva, tri puta je izašao do linije slobodnih bacanja za celu utakmicu i odmah se vraćao. Konačno pravo kretanje.Stanojko wrote:Da, rudarenje ledjima, treba to odmah da se udvajadzango wrote:Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jok bre. Čitao sam na B92. Baš tim rečima - da će da počiste pravoslavce. Neki naš skupio sve postove i objavio posle tekme sa Rusima.maggie13 wrote:Guta mi poruke.dzango wrote:Kada sam ja zajebavao ili se zahvaljivao braći? Mojne da mi uvaljuješ Kurir.maggie13 wrote:Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;Ddzango wrote:Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
Ne citam to nista, ali znam da se vi besmisleno i naivno povezujete i poistovjecete na osnovu vjere, sto kod nas nije slucaj.
Kultroloske razlike ;@
2014-04-19
To vas neki crvenkasti zezao ;))dzango wrote:Jok bre. Čitao sam na B92. Baš tim rečima - da će da počiste pravoslavce. Neki naš skupio sve postove i objavio posle tekme sa Rusima.maggie13 wrote:Guta mi poruke.dzango wrote:Kada sam ja zajebavao ili se zahvaljivao braći? Mojne da mi uvaljuješ Kurir.maggie13 wrote:Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;Ddzango wrote:
Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...
Kultroloske razlike ;@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
To je mogao jer onaj Cusin nije pretnja sa distance i ne igra dobar pick... Vec protiv rusa ce biti malo problematicno u odbrani...Tu Kuzmic moze bolje da ispratidzango wrote:Jesi provalio Bobija sinoć? Dva, tri puta je izašao do linije slobodnih bacanja za celu utakmicu i odmah se vraćao. Konačno pravo kretanje.Stanojko wrote:Da, rudarenje ledjima, treba to odmah da se udvajadzango wrote:Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
Ni Mozgov ne šutira trojke. E sad, pik, jebiga.Stanojko wrote:To je mogao jer onaj Cusin nije pretnja sa distance i ne igra dobar pick... Vec protiv rusa ce biti malo problematicno u odbrani...Tu Kuzmic moze bolje da ispratidzango wrote:Jesi provalio Bobija sinoć? Dva, tri puta je izašao do linije slobodnih bacanja za celu utakmicu i odmah se vraćao. Konačno pravo kretanje.Stanojko wrote:Da, rudarenje ledjima, treba to odmah da se udvajadzango wrote:Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
2014-04-19
Nije jedan. To ti je otprilike ekipa sa Dnevno.hr i Kurir.rs.maggie13 wrote:To vas neki crvenkasti zezao ;))dzango wrote:Jok bre. Čitao sam na B92. Baš tim rečima - da će da počiste pravoslavce. Neki naš skupio sve postove i objavio posle tekme sa Rusima.maggie13 wrote:Guta mi poruke.dzango wrote:Kada sam ja zajebavao ili se zahvaljivao braći? Mojne da mi uvaljuješ Kurir.maggie13 wrote:
Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;D
Kultroloske razlike ;@
2014-04-19
Tri prsta u zraku...Ma bravo Slovenci... Zasluženo! Kakvo će to finale biti, Slovenija protiv Srbije...
red wolf-
2016-02-10
Srbija igra sa Rusijom i daleko je od finala.
Bilo bi lepo bivša Juga igra basket a ovi neka gledaju ...
Bilo bi lepo bivša Juga igra basket a ovi neka gledaju ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
evo prikljucili se..a budale..sve rezem zile..jer par trampavih dugonja igra se loptom...Braća wrote:A hrvati na aparatima-gde ćeš lepše
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
red wolf wrote:Tri prsta u zraku...Ma bravo Slovenci... Zasluženo! Kakvo će to finale biti, Slovenija protiv Srbije...
bas me cudi da im hr mediji nisu doslikali plus 2 prsta
ko u kninu :)
sramota, menjaju istorijske cinjenice, to moze samo made in croatia )
Last edited by pizzon on Fri 15 Sep - 7:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kralju “docrtali” dva prsta zbog srpskog pozdrava!?
krstili se isto ko mi,
a sad prave ruglo od svoje istorije, cinjenice, same istine.
krstili se isto ko mi,
a sad prave ruglo od svoje istorije, cinjenice, same istine.
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50