Eurobasket * 2017
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Naravno da važi, budaletino nepismena, to ti cijelo vrijeme i pokušavam objasniti.Braća wrote:Eroo wrote:To je kao najveća garancija da je Srbin. Vidiš, nisam ni pomislio na to da bi Kokoškov mogao biti čak i Rom...da je živ i zdrav.Braća wrote:Eroo wrote:Vidjet ćeš koji pjevaju slovensku himnu, e ti jesu Slovenci, a ostali nisu.pizzon wrote:ajde,
svi su srbi u finalu
dosta je bilo rasprave
neko protiv
nije
cao
šala jeste, ali mali broj njih nije
Mislim da je neće pjevati jedino izbornik.On je valjda Cincar ili tako nešto.
Evo ga, licemerno dekica-znači dragić i dončić nisu srbi jer igraju za sloveniju, a kokoškov je cincar iako se čovek izjašnjava srbinom i iako je laloš iz banatskog brestovca.
Pa oseća se srbinom-zar to nije jedino bitno. Ili to za srbe ne važi, a važi za sve ostale po tvojoj tupavoj ,,logici"?
Dončić je ono što misli i osjeća da je....kao i Lučić, Šarić, Bogdanović, Letica ili šta ste već spominjali. Ili Kokoškov, na primjer.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
PS:
Na pitanje slo novinarke Kokoškovu, namjeravali uzet slovensko državljanstvo odgovara:
- A to, ma papiri su nevažni, ovo što radim je moje životno djelo.
Tako razmišljaju profesionalci i ne hodaju okolo s tri prsta u zraku.
Na pitanje slo novinarke Kokoškovu, namjeravali uzet slovensko državljanstvo odgovara:
- A to, ma papiri su nevažni, ovo što radim je moje životno djelo.
Tako razmišljaju profesionalci i ne hodaju okolo s tri prsta u zraku.
Eroo wrote:Naravno da važi, budaletino nepismena, to ti cijelo vrijeme i pokušavam objasniti.Braća wrote:Eroo wrote:To je kao najveća garancija da je Srbin. Vidiš, nisam ni pomislio na to da bi Kokoškov mogao biti čak i Rom...da je živ i zdrav.Braća wrote:Eroo wrote:
Vidjet ćeš koji pjevaju slovensku himnu, e ti jesu Slovenci, a ostali nisu.
Mislim da je neće pjevati jedino izbornik.On je valjda Cincar ili tako nešto.
Evo ga, licemerno dekica-znači dragić i dončić nisu srbi jer igraju za sloveniju, a kokoškov je cincar iako se čovek izjašnjava srbinom i iako je laloš iz banatskog brestovca.
Pa oseća se srbinom-zar to nije jedino bitno. Ili to za srbe ne važi, a važi za sve ostale po tvojoj tupavoj ,,logici"?
Dončić je ono što misli i osjeća da je....kao i Lučić, Šarić, Bogdanović, Letica ili šta ste već spominjali. Ili Kokoškov, na primjer.
Sada važi, kada si oteran u crveno
Dekice, pali u park da igraš šah sa svojim ortacima.
Vraćen si na fabrička podešavanja...
Guest- Guest
Uvijek važi. Počeli smo sa Slovencom Dončićem i završili s Dončićem kao Slovencom.Braća wrote:Eroo wrote:Naravno da važi, budaletino nepismena, to ti cijelo vrijeme i pokušavam objasniti.Braća wrote:Eroo wrote:To je kao najveća garancija da je Srbin. Vidiš, nisam ni pomislio na to da bi Kokoškov mogao biti čak i Rom...da je živ i zdrav.Braća wrote:
Sada važi, kada si oteran u crveno
Dekice, pali u park da igraš šah sa svojim ortacima.
Vraćen si na fabrička podešavanja...
Uzeo sam si malo vremena da i tebi objasnim neke stvari...izokole, sve dok nisi shvatio.
A sad idem u kupatilo...imam uskoro domaću zabavu. Gospođa nam nešto leEepo sprema, već mi miriše...mmmm ....
2016-07-22
Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Resetovan ovaj simpatični starčić...
Guest- Guest
Politički? Da. Ovu državu sam (i) ja razvijao i stvarao.jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Ja ovdje nisam dotepenec koji čeka na socijalu, već sam sugraditelj države i društvenih prilika.
Last edited by Eroo on 16/9/2017, 15:21; edited 1 time in total
2016-07-22
A ti si ponosni Srbin na američkoj ločki, kojega su Srbi otjerali iz Srbije. Shizofrenično.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
2016-07-22
neznam za eru.ali stosica ima pun kufer u mom selu.odkud on tamo u zapadnoj bugarskoj pitaj boga...pizzon wrote:
ne znam, da li Era dozvoljava da je Pavle Stošić Srbin ::)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Neki san si ovdje trubio kako je gradonačelnik Ljubljane Srbin.Eroo wrote:Politički? Da. Ovu državu sam (i) ja razvijao i stvarao.jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Ja ovdje nisam dotepenec koji čeka na socijalu, već sam sugraditelj države i društvenih prilika.
Znači,nije Slovenac?
2014-04-22
Etnički vjerojatno i je, ali je politički Slovenac. Ne razumiješ ti to...jastreb wrote:Neki san si ovdje trubio kako je gradonačelnik Ljubljane Srbin.Eroo wrote:Politički? Da. Ovu državu sam (i) ja razvijao i stvarao.jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Znači,nije Slovenac?
2016-07-22
Znači i etnički i politički je Slovenac.Eroo wrote:Etnički vjerojatno i je, ali je politički Slovenac. Ne razumiješ ti to...jastreb wrote:Neki san si ovdje trubio kako je gradonačelnik Ljubljane Srbin.Eroo wrote:Politički? Da. Ovu državu sam (i) ja razvijao i stvarao.jastreb wrote:Da to i ti nisi postao Slovenac?Eroo wrote:
Znači,nije Slovenac?
I da ,doista ne razumijem. Neki dan si prikazujući slovensku toleranciju,napisao da je Srbin.
2014-04-22
Šta oćeš da ti ponovim isto? Jebote, valjda sam bio dovoljno jasan.jastreb wrote:Znači i etnički i politički je Slovenac.Eroo wrote:Etnički vjerojatno i je, ali je politički Slovenac. Ne razumiješ ti to...jastreb wrote:Neki san si ovdje trubio kako je gradonačelnik Ljubljane Srbin.Eroo wrote:Politički? Da. Ovu državu sam (i) ja razvijao i stvarao.jastreb wrote:
Da to i ti nisi postao Slovenac?
Znači,nije Slovenac?
I da ,doista ne razumijem. Neki dan si prikazujući slovensku toleranciju,napisao da je Srbin.
Zamisli kako bi me Slovenci gledali kad bi im rekao da nisam Hercegovac?
Ima stvari koje sam dobio i koje su nepromjenjivi fakti, a sve ostalo
je politička i osobna odluka, odnosno stav...
Meni spočitavate eugeniku, a sami ste zadrti eugeničari. Jebo vas Hitler, da vas jebo...
2016-07-22
Ero,molio bih te da mi jasno i nedvosmisleno odgovoriš na pitanje,a ne da se prenebregavaš,uvijaš i pišeš neke litanije koje veze s mojim pitanjem nemaju.
2014-04-22
Odgovorio ti je, jastro.
2014-04-12
Ta znamo se, nije da se ne znamo...I u americi je sve bilo demokracije, osim kad ju je i Trump počeo konzumirati na isti način.jastreb wrote:Ero,molio bih te da mi jasno i nedvosmisleno odgovoriš na pitanje,a ne da se prenebregavaš,uvijaš i pišeš neke litanije koje veze s mojim pitanjem nemaju.
Svaka ideologija je otrov, ili što bi vi kvazi-ljevičari rekli, opijum za narod.
2016-07-22
Neoprostivo im je što se Dončić izjašnjava kao Slovenac, ma mislim, ejjj...a ja sam im ustaša, a oni su antifšisti.maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Niđe veze.
Last edited by Eroo on 16/9/2017, 16:20; edited 1 time in total
2016-07-22
Ti njegovi monolozi nisu nikakvi odgovori.maggie13 wrote:Odgovorio ti je, jastro.
Barem ne na moja pitanja.
To je za njega inače opće poznato. Kako meni,tako ovdje svima.
2014-04-22
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50