Eurobasket * 2017
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Slovenija ima isti koncept kao Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vuksadinare wrote:nisi ti mene shvatio brale...vinkovci su svojevrstan 'staljingrad' bili i za srpske navijace a i u ratu..jbg pitaj dzanga a napose stanojka oni su stariji..pizzon wrote:vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
secam se, kad se probijem do vinkovaca,
ja, ko da sam vec jednom nogom u beogradu
a sto da se ne osecam
da osecam da sam blizu srbije,
da je beograd na dohvat ruke
ja ne pisem da su vinkovci srbija
ne znam,
meni je tamo uvek bilo regularno
Guest- Guest
a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
Guest- Guest
Pola reprezentacija je imalo bar jednog igrača Partizana. Letonija, Francuska, Slovenija, Turska...Braća wrote:boze dragi, kako duletova osobina ekipe kida na prvenstvu! luca kapiten, gagi kapiten, macvan i bogi...
dzango wrote:Slovenija ima isti koncept kao Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
samo sto njima drugi najbolji igrac nije precenjen, kao sto je to slucaj sa saricem.
Guest- Guest
Vinkovčane su svi nogometaši isticali kao najkorektniju publiku. Bili su to pravi nogometni sladokusci.vuksadinare wrote:nisi ti mene shvatio brale...vinkovci su svojevrstan 'staljingrad' bili i za srpske navijace a i u ratu..jbg pitaj dzanga a napose stanojka oni su stariji..pizzon wrote:vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
a sto da se ne osecam
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...regularno?..u kom smislu?..utakmica ili sto vec?pizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi ti mene shvatio brale...vinkovci su svojevrstan 'staljingrad' bili i za srpske navijace a i u ratu..jbg pitaj dzanga a napose stanojka oni su stariji..pizzon wrote:vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
a sto da se ne osecam
ne znam,
meni je tamo uvek bilo regularno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Pola reprezentacija je imalo bar jednog igrača Partizana. Letonija, Francuska, Slovenija, Turska...Braća wrote:boze dragi, kako duletova osobina ekipe kida na prvenstvu! luca kapiten, gagi kapiten, macvan i bogi...
sve duletovi igraci: jo, leo, berta, muric i erden.
Guest- Guest
to na stadionu..a posle i pre..narocito kad su igrali zvezda i partizan... ..a i prolasku...jastreb wrote:Vinkovčane su svi nogometaši isticali kao najkorektniju publiku. Bili su to pravi nogometni sladokusci.vuksadinare wrote:nisi ti mene shvatio brale...vinkovci su svojevrstan 'staljingrad' bili i za srpske navijace a i u ratu..jbg pitaj dzanga a napose stanojka oni su stariji..pizzon wrote:vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
a sto da se ne osecam
2015-09-08
Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
da ne zaboravim saleta na klupi.
da nam je sve u drzavi barem promil kao sto je u kosarci, gde bi nam kraj bio.
Guest- Guest
Najbolja scena je bila juče posle tekme. Bogdanović na terenu a prilaze da mu čestitaju takve veličine kao što su Bodiroga, Ivković, Žoc. To nema niko.Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
dzango wrote:Najbolja scena je bila juče posle tekme. Bogdanović na terenu a prilaze da mu čestitaju takve veličine kao što su Bodiroga, Ivković, Žoc. To nema niko.Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
bogi, kako je krenuo-uskoro se pridruzuje njihovoj grupi: najvece srpske kosarkaske legende...
Guest- Guest
evo malo podsetnika za vinkovce..da se en misli da izmisljam kako zna rec jastreb
https://www.youtube.com/watch?v=AojWUcDVc58
https://www.youtube.com/watch?v=AojWUcDVc58
2015-09-08
Šutirao je trojke 7/0 i nastavio da igra kao da ništa nije bilo. Neverovatna koncentracija.Braća wrote:dzango wrote:Najbolja scena je bila juče posle tekme. Bogdanović na terenu a prilaze da mu čestitaju takve veličine kao što su Bodiroga, Ivković, Žoc. To nema niko.Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
bogi, kako je krenuo-uskoro se pridruzuje njihovoj grupi: najvece srpske kosarkaske legende...
dzango wrote:Šutirao je trojke 7/0 i nastavio da igra kao da ništa nije bilo. Neverovatna koncentracija.Braća wrote:dzango wrote:Najbolja scena je bila juče posle tekme. Bogdanović na terenu a prilaze da mu čestitaju takve veličine kao što su Bodiroga, Ivković, Žoc. To nema niko.Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
koliko bi tek sabijao kada bi ga krenuo sut. nekako imam predosecaj da ce da nabije sveda u zemlju i da ce da izdivlja 1/2 finale.
Guest- Guest
Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;Ddzango wrote:Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kada sam ja zajebavao ili se zahvaljivao braći? Mojne da mi uvaljuješ Kurir.maggie13 wrote:Da, sto posto je to kljuc i poveznica..daj, mojne, dzani ;Ddzango wrote:Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2014-04-19
Neće. Ima da ih lome timski, kao i Žabare. Treba da puste Šveda a stanu na kičmu Kurbanovu, Voronceviću i ostalima.Braća wrote:dzango wrote:Šutirao je trojke 7/0 i nastavio da igra kao da ništa nije bilo. Neverovatna koncentracija.Braća wrote:dzango wrote:Najbolja scena je bila juče posle tekme. Bogdanović na terenu a prilaze da mu čestitaju takve veličine kao što su Bodiroga, Ivković, Žoc. To nema niko.Braća wrote:a kako da izgubis kada su iza tebe velicine poput danilovica, bodiroge, dude, zoca i tomasevica. pa samo sto hala ne pukne od velicine kada su oni u publici...
koliko bi tek sabijao kada bi ga krenuo sut. nekako imam predosecaj da ce da nabije sveda u zemlju i da ce da izdivlja 1/2 finale.
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Prošli put nas je onaj Kurbanov uništavao.. Kada nemaju rešenje, ide sa na njega i Voroncevića.Stanojko wrote:Onog tunjavog Hvostova treba pritisnuti na pleju...
2014-04-19
U vasim mokrim snovima :DBraća wrote:dzango wrote:Slovenija ima isti koncept ka5o Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
samo sto njima drugi najbolji igrac nije precenjen, kao sto je to slucaj sa saricem.
Po toj logici, vi ni sport nemate...ministar sporta vam Hrvat :>~
2014-04-12
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50