Eurobasket * 2017
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
He, he, he..."ushita"... Nego, koja nam bese cetvrta, nikako da provalim...kic wrote:
odbojka je općenito prelijep sport, nema kontakta ali ima muke i ushita..
I onih ženskih uskih šorceva.kic wrote:
odbojka je općenito prelijep sport, nema kontakta ali ima muke i ushita..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
HRVATI PATE: Da su Srbi poslali trubače iz Guče opet bi dominirali
EUROBASKET 14.09.2017. 11:02h
jubitelji košarke u Hrvatskoj razočarani su nakon neuspeha njihove reprezentacije, ali su imali samo reči hvala za nastup nase reprezentacije.
Orlovi su sigurnom igrom savladali Italijane, Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji, ali ovaj rezultat ima težinu jer nema Teodisića, Jokića, Kalinića, Bjelice, Markovića, Raduljice...
Sale Đorđević je odlično postavio igru i veruje u ove momke, napravio je odličan tim i timski duh, a to su znali da prepoznaju i hrvatski čitaoci portala Indeks.
Pored reči hvale imali su i posebno zanimljive i interesantne:
"Pre turnira ostali su bez četiri igrača iz prve petorke i bez sedam, osam standardnih reprezentativaca, a opet su u polufinalu! Zaista, Srbija je zemlja košarke", poruka je Indeksa, na šta su se čitaoci nadovezali.
"Svaka čast Srbiji (omima kojima smeta neka koriste npr. Zambija), igraju momci košarku vrhunski, na klupi imaju doktore ove igre i rezultat je tu. Može neko da ih ne voli, al košarkaško umeće se ne može osporiti."
"Momci igraju vrhunsku košarku, tu nikada nije bilo dileme... imaju glavu i rep, ne pucaju sa živcima i svaka im čast! Srećno dalje!"
Ipak najupečatljiviji komentar je onaj koji se tiče selektora Hrvatske, Ace Petrovića:
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK/INDEX.HR
"A k... Ovi da su poslali dragačevske trubače, ušli bi među najbolje ekipe. Čestitke! Ovaj Aleksandar ima bolji skauting od našeg blente!"
Aludirajući na izjavu selektora Hrvatske da su Rusi skautirani u potpunosti i savršeno pred duel koji su Hrvati izgubili u osmini finala.
I na našem portalu osvanuli su komentari suseda koji hvale naše reprezentativce.
FOTO: PRINTSKRIN/KURIR
Kurir.rs / Kurir sport
Foto:Fiba.com
Guest- Guest
poz i tebi iz vinkovaca
secam se,
kad se probijem do vinkovaca,
ja,
ko da sam vec jednom nogom u beogradu
secam se,
kad se probijem do vinkovaca,
ja,
ko da sam vec jednom nogom u beogradu
Last edited by pizzon on 14/9/2017, 13:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
secam se, kad se probijem do vinkovaca,
ja, ko da sam vec jednom nogom u beogradu
2015-09-08
Isto bi bilo i u suprotnom slučaju. Danima su na B92 Hrvati pretili Srbiji da će nas razbiti čim izbace ostale pravoslavce, Ruse i Grke. Kad ono...vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2014-04-19
U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
Da će Hrvati navijati za njih,pa čak i u ovako fantastičnom izdanju,kakovo pokazuju na Eurobasktu,malo je vjerovatno,a i oni koji navijaju navijaju po skrivečki.
Samo mi nemoj sada napisati,kako ne navijamo za njih jer su nas napali. To je već ofucana fraza.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
a sto da se ne osecam
da osecam da sam blizu srbije,
da je beograd na dohvat ruke
ja ne pisem da su vinkovci srbija
Guest- Guest
Bilo bi dobro finale Slovenija - Srbija. Da vidimo za koga će Kroasani da navijaju.jastreb wrote:U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
Da će Hrvati navijati za njih,pa čak i u ovako fantastičnom izdanju,kakovo pokazuju na Eurobasktu,malo je vjerovatno,a i oni koji navijaju navijaju po skrivečki.
Samo mi nemoj sada napisati,kako ne navijamo za njih jer su nas napali. To je već ofucana fraza.
dapace..meni zapravo nisu mrski ovi kosarkasi mada iskreno kosarku nikad nisam pratio sa nekom starscu poput nogometa i vatrepola pa cak i odbojke...nema veze ovo sa srbima jer u odbojci nismo nesto...naravno da necu cestitat zvezdi,partizanu to je vec jedna druga domena koja vuce korene iz neke ne tako davne historije..jastreb wrote:U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2015-09-08
ja za srbiju..casna rec....dzango wrote:Bilo bi dobro finale Slovenija - Srbija. Da vidimo za koga će Kroasani da navijaju.jastreb wrote:U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2015-09-08
Kurir.rs. Nešto kao Dnevno.hr.kic wrote:
ja navijam za deželu, da patim zbog srba, koješta.. medijske gluposti
2014-04-19
Pionirska?vuksadinare wrote:ja za srbiju..casna rec....dzango wrote:Bilo bi dobro finale Slovenija - Srbija. Da vidimo za koga će Kroasani da navijaju.jastreb wrote:U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2014-04-19
nisi ti mene shvatio brale...vinkovci su svojevrstan 'staljingrad' bili i za srpske navijace a i u ratu..jbg pitaj dzanga a napose stanojka oni su stariji..pizzon wrote:vuksadinare wrote:de zaustavi s eu vinkovcima i proseci pa vikni..'jupiii ovde se osecam ko i u beogradu'...nakon toga vuidis pizzona u pomahnitalom begu ruku raskrecenih pocepanih pantalona i kosulje i sa sljivama na oku i rascupanom kosompizzon wrote:poz i tebi iz vinkovaca
a sto da se ne osecam
da osecam da sam blizu srbije,
da je beograd na dohvat ruke
ja ne pisem da su vinkovci srbija
2015-09-08
boze dragi, kako duletova osobina ekipe kida na prvenstvu! luca kapiten, gagi kapiten, macvan i bogi...
Guest- Guest
veteranska...dzango wrote:Pionirska?vuksadinare wrote:ja za srbiju..casna rec....dzango wrote:Bilo bi dobro finale Slovenija - Srbija. Da vidimo za koga će Kroasani da navijaju.jastreb wrote:U pravu su. Oni našim sportašima čestitaju,a nerijetko (kao i 1998.)i navijaju za nas.vuksadinare wrote:jbt..ludog li naroda..prvo se naslađuju komentarima kad ej hravtska ispala..a onda..kad im hrvati cestitaju..i uzdizu..'onda..'hvala braco'...'pravi ljudi'..i slicno...to se u profesionalnom smislu zove sindrom..'podvojene licnosti'
2015-09-08
Slovenija ima isti koncept kao Hrvatska. Dva najbolja igrača i trener su Srbi. Samo su oni to bolje iskoristili.
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50