miješalica
Page 12 of 23
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: miješalica
oh, do i?mate wrote:Dušo, imaš problem....aben wrote:ča osićan i razumin ili ne?mate wrote:Il osjećaš il ne...,aben wrote:ma znaju kurbini sini, ma ne će reču,mate wrote:
S obzirom koliko ljudi glume roleplay, ja sam se pogubila u nickovima...ali ju poznajem oduvijek kao Metildu...A, to je godina prije ovog foruma...Sada ako ti netko može dati informaciju za koju smatram da je ne bitna...neka da...
Iako su to gluposti, izvlačiti tko je imao koji nick...zbilja ne bitno po mom mišljenju :)
bitno je radi zaokruživanja slike
razumiješ il ne
sve ostalo su
tlapnje
u prazno....
ki problijem?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:ma znaju kurbini sini, ma ne će reču,mate wrote:S obzirom koliko ljudi glume roleplay, ja sam se pogubila u nickovima...ali ju poznajem oduvijek kao Metildu...A, to je godina prije ovog foruma...Sada ako ti netko može dati informaciju za koju smatram da je ne bitna...neka da...aben wrote:oće meni ki više reći kako se matilda zvola na iskonu?
Iako su to gluposti, izvlačiti tko je imao koji nick...zbilja ne bitno po mom mišljenju :)
bila sam Saraja i b-a-b-a... sigurno me se sjećaš...
Guest- Guest
a, da, pa ti godinami nisi bila na religiji, prije duendea, je tako?
2014-04-16
da bi zno mećati ije i je, moroš slušati kako izgovoroš otu riječ, a za usporedbu, izgovori u oba slučaja, i dugo i krotko
2014-04-16
krotko, ko mjesec?
2014-04-16
dakle, mjëšalica, ko vješalica, really?
i unda meni govoru da me ne razumu:)
nice pic
i unda meni govoru da me ne razumu:)
nice pic
2014-04-16
aben wrote:a, da, pa ti godinami nisi bila na religiji, prije duendea, je tako?
ma ne, pisala sam isključivo na Religiji..
Guest- Guest
kao b-a-b-a (nick zamišljen kao zezancija) zadnji post sam napisala na Kršćanskom inputu...
http://forum.net.hr/forums/t/8492.aspx?PageIndex=46
ono što su mi kao metildi bille saudade i nickita b-a-b-i je bio jungfu..
tebe se sjećam kao josipebj... nikako mi nije bilo jasno što ta osoba čita na religiji nakon sexa
tebe se sjećam kao josipebj... nikako mi nije bilo jasno što ta osoba čita na religiji nakon sexa
Guest- Guest
ne naglosiš i, nego ga rastežeš e; vako, mjeešalica, dugouzlazno, i se ni ne čujekic wrote:
ako naglasim *i* zvučim si malo ćaknuto..
2014-04-16
Ionako nitko neće reći sve do kraja. A mene danas zbilja boli dupe :)aben wrote:oh, do i?mate wrote:Dušo, imaš problem....aben wrote:ča osićan i razumin ili ne?mate wrote:Il osjećaš il ne...,aben wrote:
ma znaju kurbini sini, ma ne će reču,
razumiješ il ne
sve ostalo su
tlapnje
u prazno....
ki problijem?
Guest- Guest
Inače i ja pišem kako izgovaram ali budući sam otvarala temu, pogledala sam kako se ispravno piše. Ali i kada izgovaram čujem si taj i.kic wrote:
ako naglasim *i* zvučim si malo ćaknuto..
Guest- Guest
Došla sam do zaključka da se i Metilda voli zezati, pa mi nije jasno zašto se onako obrušila na našu zezanciju...
Guest- Guest
ne ćićun se babe, a saraja odovna ni pisala, pogotovo u zlotno doba religije.metilda wrote:kao b-a-b-a (nick zamišljen kao zezancija) zadnji post sam napisala na Kršćanskom inputu...
a, e, kasnije se moglo viti ki ča čito; jo su dolazi okajavati grihe akumulirane na seksu:)
2014-04-16
ma ča reći do kraja?mate wrote:Ionako nitko neće reći sve do kraja. A mene danas zbilja boli dupe :)aben wrote:oh, do i?mate wrote:Dušo, imaš problem....aben wrote:ča osićan i razumin ili ne?mate wrote:
Il osjećaš il ne...,
razumiješ il ne
sve ostalo su
tlapnje
u prazno....
ki problijem?
triboš kupiti biciklističke sa uloškom za guzicu:)
2014-04-16
Pa sve nickove.aben wrote:ma ča reći do kraja?mate wrote:Ionako nitko neće reći sve do kraja. A mene danas zbilja boli dupe :)aben wrote:oh, do i?mate wrote:Dušo, imaš problem....aben wrote:
ča osićan i razumin ili ne?
ki problijem?
triboš kupiti biciklističke sa uloškom za guzicu:)
Trebam si danas stavljati jastučić na sve što sjedam :) Nisam sigurno dvije godine vozila bicikl, a jučer sam se precijenila :)
Al odlično, na sve mogu reći da me boli dupe što je itekakva istina :)
Guest- Guest
a ne znam.. ja sam se registrirala 2004. kao saraja, a negdje 2005. promijenila sam nick u Baba.. mislim da je baš to bilo zlatno doba Religije.. pisali su bright, fresh ginger, neve je bila jako aktivna.. lavlje srce je bio predstavnik antireligioznosti.. oldie je bio lavov mali od kužine... zeev je bio izuzetno antikršćanski raspoložen, gepard također.. apophisa se dobro sjećam... zatim su tu bili ubogar i iotua kao zagovornici gnoze... karma i dharma kao ljubiteljice osha, vivekananda kao štovatelj saibabe.. blueberry kao poznavateljica svih religija... sefirot kao mrzitelj kršćanstva... naggar, mocky, pierre teilhard, weatherman kao kršćani.. patriot izgubljen između katolicizma i protestantizma.. bilo je jako zanimljivih uloga.. for-a i zox kao najbolji moderator svih vremena.. opraštao mi je sve moje izlete u usputne i zafrkavajuće nickove... moraš se sjećati marceline ili tike 35...aben wrote:ne ćićun se babe, a saraja odovna ni pisala, pogotovo u zlotno doba religije.metilda wrote:kao b-a-b-a (nick zamišljen kao zezancija) zadnji post sam napisala na Kršćanskom inputu...
a, e, kasnije se moglo viti ki ča čito; jo su dolazi okajavati grihe akumulirane na seksu:)
Guest- Guest
mate wrote:Došla sam do zaključka da se i Metilda voli zezati, pa mi nije jasno zašto se onako obrušila na našu zezanciju...
iskreno? mislila sam da je ekata zapravo nickita i to se loše posložilo sa mojom trenutačnom životnom situacijom i tako sam reagirala svadljivo i jako neugodno.. uz to mi je netko pročitao pp i to me je doslovno izbacilo iz takta...
Guest- Guest
Ne zamijeram, samo sam malo bila zbunjena :) A i lijepo se mogla razvijati radnja :)
Guest- Guest
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Page 12 of 23