Bannon je genijalac...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bannon je genijalac...
Globalno zatopljenje.pismejker wrote:sto je to sa ovim forumom? Zene se powampirile i koljace se,mskije poceli ko babe tracati i gledati u tudja dvorista,kao zene...cudima nikad kraja..
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
uffff..vrazja posla...a i to sto kazes...guzicu odmah na led da stave...Triny wrote:Globalno zatopljenje.pismejker wrote:sto je to sa ovim forumom? Zene se powampirile i koljace se,mskije poceli ko babe tracati i gledati u tudja dvorista,kao zene...cudima nikad kraja..
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ovde evu svi vole
ludi su za lažljivicom
smutljivicom
uhljebom
jako zla beštija
ludi su za lažljivicom
smutljivicom
uhljebom
jako zla beštija
kic wrote:
The economic war is not a matter of dumping steel or aluminum, or even pirating American technology: China is establishing a dominant position in high-tech manufacturing, including a new US$50 billion plan to build a domestic semiconductor industry. The nub of what I presented at our West Wing meetings in late July is now available in the just-published Fall 2017 issue of the Journal of American Affairs. I wrote:
China and, to a lesser extent, other Asian competitors employ the full resources of state finances to fund capital-intensive manufacturing investment in the way that the West subsidizes basic infrastructure. In addition, China will commit $1 trillion to building infrastructure overseas to support its foreign trade, including exports as well as raw material supplies. The problem is not merely the dumping of artificially cheap goods into American markets, but a state-supported capital investment program that erodes returns for American investors. As a result, investment in the United States seeks capital-light venues such as software and avoids capital-intensive sectors such as chip production. We are being shut out of the global market for high-tech exports.
America still produces about a quarter of the world’s integrated circuits, the industry that China now has in its sights. Other high tech products invented in America – light-emitting diodes, flat panel displays, solar panels, solid state sensors, and flash memory – no longer are produced in the US. That portends not only economic decline, but critical strategic vulnerabilities. In a world of high-tech war, losing our production capacity in these industries is like losing our steel production in the age of cannon.
To restore America’s strategic position would require a visionary president and a powerful Secretary of Defense with a single-minded determination to undo a generation of damage.
Banon komunist želi da se država miješa u proizvodnju i profit, nije ni čudo što su ga libertarijanci i neoliberali izbacili iz Bijele kuće.
Treba nastaviti sa rezanjem potrošnje države, potrošnja je zlo.
A Kinezi nek tiskaju novac i nek troše, sad im je dug preko 300% BDPa, još malo pa će bankrotirati kad to dođe na naplatu. Gotovi su.
SAD i EU će pobjediti mjerama štednje i rezanjem potrošnje, treba slušat ekonomiste koji ne znaju zbrajat i oduzimat ali imaju ideologiju i filozofiju u malom prstu.
Nije Amerika komunizam ko Kina pa da država sa beskonačnom kreditnom linijom plaća neprofitabilnu industriju i njen razvoj.
Banon čardak uhljeb gura socijalizam Trumpu, dobro da ga je potjerao, čardaklija, fuj potrošnja države.
Guest- Guest
čini se da je ipak točan onaj klanak kako je IQ na zapadu opao za 14 bodova...
Guest- Guest
treba radit na crno i ništ ne trošit
najbolje isključit i struju, to je samo trošak
kad amerika legalizira marihuanu onda će joj ekonomija poletit, nikad ih neće Kinezi stić
gasi svjetlo
najbolje isključit i struju, to je samo trošak
kad amerika legalizira marihuanu onda će joj ekonomija poletit, nikad ih neće Kinezi stić
gasi svjetlo
Guest- Guest
Pa neću te izdat, ne brini.metilda wrote:Eva_ wrote:Ni da mi nokte čupaš, ja više niš neću reć. Sto zitta.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Ne smijem otkrit izvor, ali žensko je i bliska si je s tobom. Nick joj pčinje na M. i živi u gradu na M. Ali, dalje ni slova.
Od metilde koja živi u Metkoviću definitivno nisi ništa mogla doznati o meni. :)
a što imaš reći, smrdljiva lažljivice?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
asilovski wrote:Ne znam što da kažem nego da ti jebem mrtvu majku u usta, što se tiče mojih ambicija ja sam radio kod privatnika, kao što sam i sam privatnik od kada radim znači od 2005.g., nikad nisam čak niti aplicirao na bilo koji posao koji bi uključivao posao državnom sektoru, a da jesam ne bi imao šanse, osim toga rekao sam ti više puta da slobodno dođeš kod mene i sam se uvjeriš, a što čisto sumnjam jer si šonjo i jadnik kojem a što dokazuješ svakim ovakvim upisomslidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
ne može se suzdržati haha
Naravno da mogu.
Druga je priča što neću, a uostalom, rekao sam istinu.
Kako uostalom protumačiti njegove uhljebničke ambicije, a nakon što su iste propale, odjednom pljuje po svim uhljebima i državu u kompletu?
Ili njegov politički angažman u jednoj tipičnoj ne uhljebničkoj nego doslovce štakorskoj stranci?
I on se usuđuje licemjerno naklapati o uhljebima na ovom forumu.
Fuj!!!
Licemjerni govnar.
Pišta Baći je postenjacina u sustini..Kao i Kaya..zato su i izvrgnuti linču Tetrakopfova i Čardakovaca...
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Francuz genijalac
» Kreten ili genijalac?
» Genijalac Trump zatrolava CNN
» Uhićen Steve Bannon
» Bannon dolazi u Banja Luku
» Kreten ili genijalac?
» Genijalac Trump zatrolava CNN
» Uhićen Steve Bannon
» Bannon dolazi u Banja Luku