ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bannon je genijalac...

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Bannon je genijalac... - Page 3 Empty Re: Bannon je genijalac...

Post by Guest 29/8/2017, 12:37

odlican dizajn,svapska tehnologija..u prosjeku 10k Ojrova jeftiniji od pandana u VW i 15K ojra od onoga u Audiju

Bannon je genijalac... - Page 3 Skoda-superb-combi-3

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 13:16

asilovski wrote:
Pinochet wrote:a i taj banon opsjednut jer kina se tehnološki razvija i njega je strah da za 20godina USA više neće moći pratiti Kinu.

pa šta?
nije smak svijeta, barem ne nama, a bogami još manje i amerima. Kina je do 1700godine bila civilizacija sa najvećim BDPom, te će takva biti od 2050godine.. 

Ipak je to zemlja od 1,3milijarde ljudi, gdje je prosječni IQ oko 106poena.  najjači su recimo Kinezi u kvatnoj mehanici postali
Ne razumiješ ti baš, naime Kina je postala ovo ne toliko zobg sebe već što su Nixon, odnosno Kissinger, odnosno Rockfeller politikom "otvorenih vrata" to omogućili 60-tih naravno radi maksimiziranja zarade, moći, kapitala i prvenstva SAD-a, cijena je seljenje kompletne teške industrije u Kinu.

Problem sa Kinom što ona neće stati a što se vidi prije svega u Bijeloj knjizi a i u samim njezinim strateškim radnjama, naime oni ćew da osiguraju morski koridor do Bliskog istoka, odnosno Afrike (gdje su sada već kolonijalna sila) širiti moć na sve okolne nacije od Koreje, Japana, Filipina, Austrlaije, Indonezije, Malzeije, Vijetnama kako novcem, a tako i branama (Mekong, Ganges i dr.) a tako i vojnom moći, a sve države će više manje biti njihovi dominioni, samim tim osim pada SAD-a pada i njihova atltantska koncepcija i pitanje je vremena kada će doći do obala SAD-a, odnosno kada će dominacija WS i bankaraskog kartela premijestiti se u Kinu a onda ide šou program.

Ove debilastije o inžinjerima neću niti komentirati jer SAD-e nije osvojuio svijet sa inižnjerima i mehaničarima već sa geo analitičarima, bankrima i povjesničarima, a siguran sam da strategiju i plan Kine ne pišu kvantni fizičari

Ameri imaju Scarface muda..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:00

kic wrote:
ne može se suzdržati haha

Naravno da mogu.
Druga je priča što neću, a uostalom, rekao sam istinu.
Kako uostalom protumačiti njegove uhljebničke ambicije, a nakon što su iste propale, odjednom pljuje po svim uhljebima i državu u kompletu?
Ili njegov politički angažman u jednoj tipičnoj ne uhljebničkoj nego doslovce štakorskoj stranci?
I on se usuđuje licemjerno naklapati o uhljebima na ovom forumu.
Fuj!!!
Licemjerni govnar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 15:06

Bannon je genijalac... - Page 3 2049
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:07

kic wrote:
atila je odmah rekao u čemu je bit tu, ameri imaju komplekse, kvaliteta života je usputno pitanje u svim državama..

Svi imaju komplekse. Netko manje a netko veće vrijednosti.
Amerikanci bar dobro znaju da će izgubiti kontrolu nad svojom sudbinom ako nekome drugom prepuste ulogu prve sile vojne svijeta i kontrolu nad strateškim resursima i taj scenarij im se uopće ne sviđa jednostavno zato jer ne žele postati tuiđa loptica, a to je uloga sa kojom se veći dio Evropljana već pomirio.
Kvaliteta života možda i jeste usputno pitanje, možda i nije, prije nije nego jeste, ali specifični way of life je ipak ono primarno kulturološko određenje za Amerikance od kojeg intimno očito nipošto ne žele odustati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:07

kic wrote:
Bannon je genijalac... - Page 3 2049

Bio si na čobancu, a ništa ne znaš o njemu?
Svašta i od tebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:11

Pinochet wrote:jednostavno USA ima 300milijuna ljudi, Kina 1300 milijuna.

Kina nema kontrolu nad strateškim resursima. Danas su to nafta i plin, sutra će biti komercijalna fuzija.
Oni poput Japana mogu imati vrhunsku tehnologiju, mogu imati i vrhunsku organizaciju, ali i dalje za sada nemaju kontrolu nad strateškim resursima i ne vidi se trenutak kada bi ju mogli steći u većem dijelu.
Zato će još dugo vremena biti u podređenoj poziciji u odnosu na SAD. Osima ako Ameri sami ne uruše svoju zemlju iznutra, što je ipak prilično malo vjerojatno, makar moguće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 15:12

ma kakve ti gluposti pišeš, asilu znam s povijesti još iz 2007. kad sam prvi post tamo ostavio, uopće me ne zanima previše nj privatni život i prvi put čujem da netko ga razapinje zbog takvo nečeg, kako možeš tako ciljati čovjeka vrlo vjerojatno neistinama, a i da je, kog briga?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:13

pismejker wrote:davno je to prikazao onaj SF film..

Pusti ti fikcije pop trash kulture.
Nabodu poneki zgodan detalj, ali uglavnom imaju vrlo malo ili nimalo veze sa realnošću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:14

kic wrote:
ma kakve ti gluposti pišeš, asilu znam s povijesti još iz 2007. kad sam prvi post tamo ostavio, uopće me ne zanima previše nj privatni život i prvi put čujem da netko ga razapinje zbog takvo nečeg, kako možeš tako ciljati čovjeka vrlo vjerojatno neistinama, a i da je, kog briga?

Sve što sam napisao je realna istina.
Forum je forum, a realnost realnost.
Ja preko tog licemjerja ne želim preći, a ti kako hoćeš.

Last edited by slidingdoorsoperator on 29/8/2017, 15:16; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:15

Pinochet wrote:

napravviš kapitalizam, i onda ljudi sami sebe održavaju u funkcionalnoj situaciji.. 

Ti si fanatični vjernik, a kapitalizam je tvoja religija.
Međutim, kao i svaki religijski fanatik, propuštaš uočiti činjenicu kako često religijske projekcije nemaju puno veze sa realnim životom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 15:16

slidingdoorsoperator wrote:
kic wrote:

Sve šti sam napisao je realna istina.
Forum je forum, a realnost realnost.
Ja preko tog licemjerja ne želim preći, a ti kako hoćeš.

ma čekaj malo, šta si kopao po nečijem pravom životu zbog foruma? ja sam atili stisnuo ruku i vidio ga, pa me ne zanima šta radi i što je u prošlosti radio, o kakvom licemjerju pričaš? malo prelazite granice-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:19

kic wrote:

ma čekaj malo, šta si kopao po nečijem pravom životu zbog foruma? ja sam atili stisnuo ruku i vidio ga, pa me ne zanima šta radi i što je u prošlosti radio, o kakvom licemjerju pričaš? malo prelazite granice-

Nisam kopao, dobio sam informacije od ljudi koji ih imaju i sami su mi ih ponudili. Više ne pišu na ovom forumu.
Ja ih jedino nisam odbio, jer me naravno zanimala moralna pozadina njegove forumske borbe protiv uhljebništva koja je u potpunoj disproporciji sa realnim stanjem iz njegova života.
Rekao sam ti, ako ti želiš mrtav hladan prelaziti preko tog licemjerja, na volju ti. To je tvoj problem, a ne moj. Prije ili kasnije će ti se takvo ponašanje obiti o glavu.
Granice na ovom forumu su odavno pređene, o čemu sam ti ja više puta govorio, ali si se ti uredno pravio gluh i slijep.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 29/8/2017, 15:20

kic wrote:

Nisam kopao, dobio sam informacije od ljudi koji ih imaju i sami su mi ih ponudili. Više ne pišu na ovom forumu.
Ja ih jedino nisam odbio, jer me naravno zanimala moralna pozadina njegove forumske borbe protiv uhljebništva koja je u potpunoj disproporciji sa realnim stanjem iz njegova života.
Rekao sam ti, ako ti želiš mrtav hladan prelaziti preko tog licemjerja, na volju ti. To je tvoj problem, a ne moj. Prije ili kasnije će ti se takvo ponašanje obiti o glavu.
Granice na ovom forumu su odavno pređene, o čemu sam ti ja više puta govorio, ali si se ti uredno pravio gluh i slijep.
I ja sam dobila podatke da si ti Bozanić, pa sam sve do danas šutila.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:22

Pinochet wrote:problem je sa USA, što recimo ta zemlja izbacuje godišnje manje inžinjera nego nekoliko puta(populacijski) manja njemačka. 

Zato ih bez ikakvih problema uvoze iz zapadne Evrope. Također i iz istočne.
Za razliku od EU koja vrlo uspješno uvozi jedino polupismene imigrante.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 15:22

kic wrote:

de filozofe sjeti se tri sokratova sita..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:23

Eva_ wrote:

Tko god da ti je bilo što o meni rekao, dobro te je nasanjkao. Ali dobro, slobodno ti izađi sa podacima koje imaš, da se pošteno nasmijemo na forumu. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:25

kic wrote:

Uvijek pazim na taj dio priče, vjerovao ti to ili ne.
Uostalom, vidi se i po tome koliko sam dugo čekao da izađem sa ovom pričom, ali kad je dara baš prevršila meru...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/8/2017, 15:26

kic wrote:

Uvijek pazim na taj dio priče, vjerovao ti to ili ne.
Uostalom, vidi se i po tome koliko sam dugo čekao da izađem sa ovom pričom, ali kad je dara baš prevršila meru...

ma smiješan si..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Eva_ 29/8/2017, 15:27

Eva_ wrote:

Tko god da ti je bilo što o meni rekao, dobro te je nasanjkao. Ali dobro, slobodno ti izađi sa podacima koje imaš, da se pošteno nasmijemo na forumu. :)
Ne smijem otkrit izvor, ali žensko je i bliska si je s tobom. Nick joj pčinje na M. i živi u gradu na M. Ali, dalje ni slova.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 29/8/2017, 15:29

Pinochet wrote:
zato jer su loše kvalitete i ne zadovoljavaju visoke Eu standarde o sigurnosti. 

Njemački auti se prodaju ludilo u Kini, ali njih samo može priuštiti članovi Komunističke Partije i Kapitalisti.  Jednom (za 5-10godina), Kineski auti će biti kao Korejski a onda će to biti vrh.. 

ja ću rado kupiti Kineski auto, kojeg ću platiti 6000€ , umjesto njemačkog 12 000€ ... kada Kineski bude iste kvalitete

Upravo tako. 
Inače se grdno varaju oni koji misle da će Kina lako stići ne samo Japance nego i Korejce po kvaliteti automobila.
Ne ide to tako lako.
Naime, svojevremeno su neki predviđali da će Japanci prestići kvalitetu najboljih evropskih automobila u visokoj srednjo i visokoj klasi pa se to ni do danas nije dogodilo i oni i nadalje jednostavno ne mogu konkurirati Mercedesu, BMW-u i Audiju u toj klasi. Dapače, kvalitativna razlika se povećava na štetu Japanaca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics