ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bannon je genijalac...

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Bannon je genijalac... - Page 2 Empty Re: Bannon je genijalac...

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:36

pismejker wrote:
Pinochet wrote:a i taj banon opsjednut jer kina se tehnološki razvija i njega je strah da za 20godina USA više neće moći pratiti Kinu.

pa šta?
nije smak svijeta, barem ne nama, a bogami još manje i amerima. Kina je do 1700godine bila civilizacija sa najvećim BDPom, te će takva biti od 2050godine.. 

Ipak je to zemlja od 1,3milijarde ljudi, gdje je prosječni IQ oko 106poena.  najjači su recimo Kinezi u kvatnoj mehanici postali
Pa kina je svecki outsorcer svih industrija..glup onaj koji misli da nisu oni sve to reverzibilno obradili i naucili...

Pitaj se zasto EU i Amerika ne dopustaju kineske aute na svom trzistu...
zato jer su loše kvalitete i ne zadovoljavaju visoke Eu standarde o sigurnosti. 

Njemački auti se prodaju ludilo u Kini, ali njih samo može priuštiti članovi Komunističke Partije i Kapitalisti.  Jednom (za 5-10godina), Kineski auti će biti kao Korejski a onda će to biti vrh.. 

ja ću rado kupiti Kineski auto, kojeg ću platiti 6000€ , umjesto njemačkog 12 000€ ... kada Kineski bude iste kvalitete

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:39

Pinochet wrote:problem je sa USA, što recimo ta zemlja izbacuje godišnje manje inžinjera nego nekoliko puta(populacijski) manja njemačka. 

dosta amera studira društvene studije, poput povjesti, umjetnosti, liberalne umjetnosti, ljudskih prava, i onda budu sprženog mozga, zazivaju komunizam i socijalizam, vide u svemu naciste itd.. 
dobra stvar je što je usa i dalje kapitalistička zemlja pa takvi nakon izljeva bjesa uglavnom završe u McDonaldu.

Ali da Americi sada nedostaje dosta inžinjera svih profila, za njih ima u USA posla.. fali ih par stotina tisuča trenutno. 

ako želi USA dominirati, samo uvoziti prave inžinjere, za ostalo zatvoriti granicu. 

inače nije loša situacija u USA, nezaposlenost nikada niža, ameri imaju para ko blata.. jedino nemaju većina njih nikakvu štednju, pa ako uleti neka bolest bye bye često.. isto tako, nevidim razloga zašto da Banon kuka od Kine, 

znate li da su prošle godine Kineski kapitalisti investirali više love u USA, nego Američki u Kinu?

To će u budućnosti biti takav trend, Kinezi su postali kapitalisti i sada investiraju nazad.. u Europu, Njemačku, Mađarsku, Slovačku, Grčku, USA, jedino ovaj jebeni Čardak izbjegavaju.. baš se pitam zašto

Uprav otako....bas neki dan jedan ...hmmm..a dobro,kaze da su pakše i indijci goli kuratz u tehnologiji i IT-u,a ameri i Svabi ih uvoze lopatama..jebote,pogledaj malo tehnoloske tvrtke u americi,svi CEO-i i glavni inzenjeri tamni pakše i indijci...uvijek bili najbolji u tom segmentu..

sto se tice investicija,istina,polako,ako ne bude velikog rat,Kinezici ce svijet poslagati po svojoj shemi...davno je to prikazao onaj SF film..ono Keanu reeves,lik koji je u ugradjenom cipu u glavi prenosio tehnoloske tajne i prodavao najboljim ponudjacima..ne znam kak ose zove... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:41

jednostavno USA ima 300milijuna ljudi, Kina 1300 milijuna. Ekonomski sustav(kapitalizam) je čak poprilično sličan u USA i Kini. Dakle Kina samo koristi svoj potencijal da bude no1. 

Ako USA želi biti jači od Kine , mora idućih 100godina, uvesti 1milijardu stanovnika sa projsčenim IQom većim od 100poena što je nemoguće. 

U ostalom koja je poanta?

Amerikanci će i za 40godina živjeti puno bolje od Kinezi. Kina ima preko 1milijardu stanovnika, koncetriranu na obali i par stotina km u unutrašnjosti, sve je gužva, zrak im je uništen, imaju malo lijepe prirode, tek na istoku zemlje pustinje i planine.. 

neki USA izolacionisti govore, da bi USA trebala odjebati te šeme "tko je prvi tko drugi", i zaustaviti imigraciju, smanjivti populaciju , da im je lakše živjeti.. USA je mislim veća od Kine, ima dosta manje stanovnika, pa je cijena nekretnina i energije jeftinija, okoliš čišći, priroda ljepša, to sve diže kvalitetu stanovnika.. u USA večina Amera ima po 2auta, u Kini, čak i kada ih mogu priuštiti, Kina je puna megapolisa, auti će tamo biti luksuz kao u Londonu i New Yorku.. nesto sto prosječni Kinez nemoze priustit, jer ga nema gdje vozit i parkirati, jer je sve gusto naseljeno.

Zato je Kineska komunistička partija reducirala broj stanovnika
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:45

nevidim tu opsjednutost svih vladajućih elita sa "brojem stanovnika".

Evo ja sam isto tako razmišlja do ove godine.. 

do sada se zadnjih par godina,  radi HDZovg Čardaka iselilo par stotiuća stanovnika... prvo sam bio frustiran je čardakovci(i ovi forumski) uništavaju domovinu za koju su mnogi pišali krv.. međutim ako se ti "domoljubi" ne nerviraju, koji kurac da se ja nerviran.. a kada bolje razmislim i meni život nikada jebeno bolji.. nakon sezone u Splitu se možeš parkirati gdje hoces, nema guzve, a čak i u RH poslova ima odjedanput , da ljeti doslovno sam mogao birati posao.. doslovno sam došao u situaciju da mi je gazdi žao dati otkaz jer lik nema nikoga da me zamjeni.. a ja imam drugi opcija.. prije 3godine bila teška depresija , morao si povlačiti posao za posao od 450€ u skladištu gdje 10h dnevno trčiš .. 

smanjivanje stanovništva, moze biti i super.  ovako Amerikanci uvoze jeeftinu radnu snagu, takva samo koristi ekipi koja su lovaši, tipa epikur, kada on govori da podržava uvoz jeftine radne snage, jer će mu somalijac jeftinije postaviti solarne panele na krov, od hrvatskog radnika.. 

jebeš uvoz radne snage, i osjednutost koliko nas ima. kvaliteta života građana mora biti no1.

Last edited by Pinochet on Tue 29 Aug - 11:47; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:47

Kakogod,zmaj je sve jaci i razvijeniji..traba imati jebeni politicki menadžment pa voditi drzavu sa 1.3 mlrd ljudi i odrzavati u kakvoj takvoj funkcionalnosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:48

pismejker wrote:Kakogod,zmaj je sve jaci i razvijeniji..traba imati jebeni politicki menadžment pa voditi drzavu sa 1.3 mlrd ljudi i odrzavati u kakvoj takvoj funkcionalnosti..
netreba ti velik managment.. 

napravviš kapitalizam, i onda ljudi sami sebe održavaju u funkcionalnoj situaciji.. ti na sve to udreš neki umjereni porez, i od toga gradiš vojsku i ceste i ulažeš u znanonst..

a ne kao HDZ, trpa bosance i vlaje u Zagreb na izmišljena radna mjesta i uništava državu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 29 Aug - 11:49

atila je odmah rekao u čemu je bit tu, ameri imaju komplekse, kvaliteta života je usputno pitanje u svim državama..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:50

Pinochet wrote:
pismejker wrote:Kakogod,zmaj je sve jaci i razvijeniji..traba imati jebeni politicki menadžment pa voditi drzavu sa 1.3 mlrd ljudi i odrzavati u kakvoj takvoj funkcionalnosti..
netreba ti velik managment.. 

napravviš kapitalizam, i onda ljudi sami sebe održavaju u funkcionalnoj situaciji.. ti na sve to udreš neki umjereni porez, i od toga gradiš vojsku i ceste i ulažeš u znanonst..

a ne kao HDZ, trpa bosance i vlaje u Zagreb na izmišljena radna mjesta i uništava državu
nisam niti rekao velikinego jebeni,misljah vrlo sposoban.. :cleanteeth kinezi su napose,kao i svi orijentalci jako disciplinirani..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 29 Aug - 11:52

Pinochet wrote:Jednom (za 5-10godina), Kineski auti će biti kao Korejski a onda će to biti vrh.. 

ja ću rado kupiti Kineski auto, kojeg ću platiti 6000€ , umjesto njemačkog 12 000€ ... kada Kineski bude iste kvalitete

pa ovo se već događa, kineski auto kad postane pojam pouzdanosti kao japanski to će biti ekstra nešto, s novom tehnologijom i pristupačnim cijenama - jebo švabe e
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:53

kic wrote:
atila je odmah rekao u čemu je bit tu, ameri imaju komplekse, kvaliteta života je usputno pitanje u svim državama..
da kompleksi da je netko veći i bolji od njih.. kada ja amerima kažem da njemačka industrija šiša američku i rusku zajedno, a u WW2 ,USA je proizvodila 44% sve industrijske robe u svijetu a Rusija bila na razini Njemačke, a sada švabe jači od amera i rusa - ovi u šoku.. 

brate nemojte studirati te gluposti i trpati se mexikancima koji rade kao čistačici i farmeri.. studiraj informatiku i uvozi inžinjere
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:54

kic wrote:
Pinochet wrote:Jednom (za 5-10godina), Kineski auti će biti kao Korejski a onda će to biti vrh.. 

pa ovo se već događa, kineski auto kad postane pojam pouzdanosti kao japanski to će biti ekstra nešto, s novom tehnologijom i pristupačnim cijenama - jebo švabe e
da.. 

nema ništa loše za nas.. ove godine sam vidio više Kineskih turista u RH, nego Njemačkih..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 29 Aug - 11:56

Pinochet wrote:
kic wrote:

da.. 

nema ništa loše za nas.. ove godine sam vidio više Kineskih turista u RH, nego Njemačkih..

Sale Cvetojević je pisao o kineskim autima, ima tu potencijala ubosti nešto kvalitetno-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 11:58

ja imam svoga francuza 2013 godište, dakle poprilično novo auto.. moram sam do 2025 :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 29 Aug - 11:59

https://techcrunch.com/2017/03/15/alibaba-wayray/

WayRay claims that this is “the world’s first vehicle in-production with a holographic AR head-up display.”

Kinezi pioniri čoeče
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 12:18

Pa kineski auti vec dosizu kvalitetu korejskih..dizajnom gaze i japanske i europske,odim mozda najjacih brandova...

E sad cijene...u pocetku jako niske,kasnije ce ipak rasti,kad kupci prepoznaju kvalitetu i budu spremni dati vise..
To SKODA sada dozivljava..jos uvijek vrlo povoljniji,ali polko ce se cijene skoro pa izjednaciti..

najbolja kunja je trenutno  Skoda Kodiaq..klasa audija Q7..a bagatela..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 12:20

kineski dizajn..

Bannon je genijalac... - Page 2 Faw-Hongqi-Red-Flag-SUV-2009-Photo-03-800x600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 29 Aug - 12:29

jebeš dizajn, bitna je tehnologija..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 29 Aug - 12:29

Pinochet wrote:a i taj banon opsjednut jer kina se tehnološki razvija i njega je strah da za 20godina USA više neće moći pratiti Kinu.

pa šta?
nije smak svijeta, barem ne nama, a bogami još manje i amerima. Kina je do 1700godine bila civilizacija sa najvećim BDPom, te će takva biti od 2050godine.. 

Ipak je to zemlja od 1,3milijarde ljudi, gdje je prosječni IQ oko 106poena.  najjači su recimo Kinezi u kvatnoj mehanici postali
Ne razumiješ ti baš, naime Kina je postala ovo ne toliko zobg sebe već što su Nixon, odnosno Kissinger, odnosno Rockfeller politikom "otvorenih vrata" to omogućili 60-tih naravno radi maksimiziranja zarade, moći, kapitala i prvenstva SAD-a, cijena je seljenje kompletne teške industrije u Kinu.

Problem sa Kinom što ona neće stati a što se vidi prije svega u Bijeloj knjizi a i u samim njezinim strateškim radnjama, naime oni ćew da osiguraju morski koridor do Bliskog istoka, odnosno Afrike (gdje su sada već kolonijalna sila) širiti moć na sve okolne nacije od Koreje, Japana, Filipina, Austrlaije, Indonezije, Malzeije, Vijetnama kako novcem, a tako i branama (Mekong, Ganges i dr.) a tako i vojnom moći, a sve države će više manje biti njihovi dominioni, samim tim osim pada SAD-a pada i njihova atltantska koncepcija i pitanje je vremena kada će doći do obala SAD-a, odnosno kada će dominacija WS i bankaraskog kartela premijestiti se u Kinu a onda ide šou program.

Ove debilastije o inžinjerima neću niti komentirati jer SAD-e nije osvojuio svijet sa inižnjerima i mehaničarima već sa geo analitičarima, bankrima i povjesničarima, a siguran sam da strategiju i plan Kine ne pišu kvantni fizičari
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 12:33

kic wrote:
jebeš dizajn, bitna je tehnologija..

znalcima,no kupnju auta ipak odredjuje dizajn,a vecina kupaca nisu u prosjeku tehnoloski ..kak da kazem,izbriljirani..
idaealno je dizajn i tehnologija,ali tu se cijene dizu do nebesa..
svaki auto danas standardno ima klimu,zracne jastuke,pun qrc elektronike za ovo i ono...nis posebno ekstra skupo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 12:36

asilovski wrote:

pa šta?

Ne razumiješ ti baš, naime Kina je postala ovo ne toliko zobg sebe već što su Nixon, odnosno Kissinger, odnosno Rockfeller politikom "otvorenih vrata" to omogućili 60-tih naravno radi maksimiziranja zarade, moći, kapitala i prvenstva SAD-a, cijena je seljenje kompletne teške industrije u Kinu.

Problem sa Kinom što ona neće stati a što se vidi prije svega u Bijeloj knjizi a i u samim njezinim strateškim radnjama, naime oni ćew da osiguraju morski koridor do Bliskog istoka, odnosno Afrike (gdje su sada već kolonijalna sila) širiti moć na sve okolne nacije od Koreje, Japana, Filipina, Austrlaije, Indonezije, Malzeije, Vijetnama kako novcem, a tako i branama (Mekong, Ganges i dr.) a tako i vojnom moći, a sve države će više manje biti njihovi dominioni, samim tim osim pada SAD-a pada i njihova atltantska koncepcija i pitanje je vremena kada će doći do obala SAD-a, odnosno kada će dominacija WS i bankaraskog kartela premijestiti se u Kinu a onda ide šou program.

Ove debilastije o inžinjerima neću niti komentirati jer SAD-e nije osvojuio svijet sa inižnjerima i mehaničarima već sa geo analitičarima, bankrima i povjesničarima, a siguran sam da strategiju i plan Kine ne pišu kvantni fizičari

iskreno jebe me se za obračun Kine i USA... tko je prvi tko drugi , ne znači mi previše.. i Nazi njemačka je bila 3-4 sila u svijetu pa je skoro osvojila svijeet.. tako i  USA, kao i druga sila (ekonomska) biti će prva vojna sila još minimalno 50godina, a time su opasni.. i danas USA sa kopnenom vojskom moze bez problema u isto vrijeme se ratovati sa Iranom i Rusima na bliskom istoku, čuvati EU od Ruskog uleta , te u isto vrijeme ratovati sa Kinom i Sj.Korejom.. tolika je vojna moć USA ..barem konvencionalna.. imaju mornaricu i aviona, više nego svi ostali zajedno dva puta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Aug - 12:37

odlican dizajn,svapska tehnologija..u prosjeku 10k Ojrova jeftiniji od pandana u VW i 15K ojra od onoga u Audiju

Bannon je genijalac... - Page 2 Skoda-superb-combi-3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics