SKANDAL U ZAGREBU!
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
ti nemaš pojmaNoor wrote:veber! pojma nemaš, daj se rađe drži dalje od kuhinje...
štrudla lisnato tijesto može, ali može i glatko...savijača od višanja, recimo...kak ti to delaš? ili od jabuka?
na serveru su mi fotke, a vidim da je netko iskopčao server, vjerovatno moja kći da ne vidim koliko jaši po internetu (neznajući da ima još jedan HDD koji bilježi spajanje na iternet).
preko fotki će ti biti jasnije.
i griješiš, a to lako riješimo. odemo šestinski lagviću na klopu i cugu i za kraj naručimo štrudlu od sira i štrukle od sira.
tko nije u pravu plati račun.
tamo ti je klopa za dvoje s vinom i aperitivom oko 1500-1800kn.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
to je opće poznata pomiješanost, evo..npr. kaže kaja dok ja pečem ajvar da ga miješam u prozirnoj spavaćici...dobro, nemam baš spavaćicu, samo kratku pregačicu :)dzango wrote:Vas dvoje pomešali kulinastvo i seks. Bar je dobro začinjeno i slasno.veber wrote:sa kobasičkom, bayerische wurstNoor wrote:bolje da sam ga pitala jel si zna speči jajca..ahahahhahveber wrote:što su finese jezika ;):Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?
Guest- Guest
i jedno i drugo ti trebadzango wrote:Vas dvoje pomešali kulinastvo i seks. Bar je dobro začinjeno i slasno.
2014-12-30
joj naj ti mene učit plakat, jbt...idi u bilo koji dućan i traži tijesto za savijaču (štrudlu, jel) i kaj buš dobil? dobil buš smotano GLATKO tijesto..a ne lisnato. lisnato buš dobil ak rečeš da trebaš za kremšniteveber wrote:ti nemaš pojmaNoor wrote:veber! pojma nemaš, daj se rađe drži dalje od kuhinje...
štrudla lisnato tijesto može, ali može i glatko...savijača od višanja, recimo...kak ti to delaš? ili od jabuka?
na serveru su mi fotke, a vidim da je netko iskopčao server, vjerovatno moja kći da ne vidim koliko jaši po internetu (neznajući da ima još jedan HDD koji bilježi spajanje na iternet).
preko fotki će ti biti jasnije.
i griješiš, a to lako riješimo. odemo šestinski lagviću na klopu i cugu i za kraj naručimo štrudlu od sira i štrukle od sira.
tko nije u pravu plati račun.
tamo ti je klopa za dvoje s vinom i aperitivom oko 1500-1800kn.
nemoj da i to šaljem po glasniku
Guest- Guest
sorry, krivo sam se odrazio. o salenjacima sam razmišljao. od tuda error.
u pravu si. kaj se tiče tjesta ali ne i terminologije i oblika pripreme.
kći sam zvao da upali server da mogu do fotki.
2014-12-30
je, žensko je. kao bety bup iz alan forda.kaja wrote:Tre je žensko. Zato je tako svadljiv. Pa to je ..
a, ruka mu kao lopata.
njoj.
2014-12-30
nema veze, znala sam da si zbog nečega zabludioveber wrote:sorry, krivo sam se odrazio. o salenjacima sam razmišljao. od tuda error.
ali..štrudla je njemačka riječ za savijaču, tijesto je glatko...ja ne znam imaju li njemci ili austrijanci slanu savijaču? uglavno su slatke...ili?
Guest- Guest
rade i slanu štrudlu kao i mi. isto tako rade bučnicu.Noor wrote:nema veze, znala sam da si zbog nečega zabludioveber wrote:sorry, krivo sam se odrazio. o salenjacima sam razmišljao. od tuda error.
ali..štrudla je njemačka riječ za savijaču, tijesto je glatko...ja ne znam imaju li njemci ili austrijanci slanu savijaču? uglavno su slatke...ili?
najbolja jajca. na ploči od peći. prije samo sa šunkom premazao.
2014-12-30
veber wrote:rade i slanu štrudlu kao i mi. isto tako rade bučnicu.Noor wrote:nema veze, znala sam da si zbog nečega zabludioveber wrote:sorry, krivo sam se odrazio. o salenjacima sam razmišljao. od tuda error.
najbolja jajca. na ploči od peći. prije samo sa šunkom premazao.
daj, pa kak ti se oče ribati ploča, kaj nije lakše tavu, a učinak isti?
Guest- Guest
velim ti da nemaš pojma
malo špeka ili u mom slučaju pršut sa slojem špekeca
odmah se zapeče
okreneš i poslužiš
papirom obrišeš
(kod frenda na viksi)
odmah se zapeče
okreneš i poslužiš
papirom obrišeš
(kod frenda na viksi)
2014-12-30
i nije isto kao u tavi.
jako malo masnoće, a okus predivan.
za novi stan/kuću si tražim gusnatu ploču za pečenje, koju bi ugradio u radnu ploču
za novi stan/kuću si tražim gusnatu ploču za pečenje, koju bi ugradio u radnu ploču
2014-12-30
imam tave svih vrsta, ti koju posudim, ak nemaš?veber wrote:velim ti da nemaš pojma
odmah se zapeče
okreneš i poslužiš
papirom obrišeš
(kod frenda na viksi)
Guest- Guest
veber wrote:i nije isto kao u tavi.
a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
Guest- Guest
vidiš da "sereš", ima gešmak. drva dadu svoje.Noor wrote:a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
2014-12-30
veber wrote:vidiš da "sereš", ima gešmak. drva dadu svoje.Noor wrote:a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
pa velim da ima...kaj ti nije jasno?
Guest- Guest
jel si radila kada pohani luk?Noor wrote:veber wrote:vidiš da "sereš", ima gešmak. drva dadu svoje.Noor wrote:a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
2014-12-30
ujutro trebaš jest ugljikohidrate, proteine i masti kasnije kroz dan :)veber wrote:
to mi je doručak, oko 5-6
ja svako jutro zobene pahuljice u mlijeku
Guest- Guest
samu u brašno...parisien..kaj ti i u jaja i prezle?veber wrote:jel si radila kada pohani luk?Noor wrote:veber wrote:vidiš da "sereš", ima gešmak. drva dadu svoje.Noor wrote:a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
Guest- Guest
ne!Noor wrote:samu u brašno...parisien..kaj ti i u jaja i prezle?veber wrote:jel si radila kada pohani luk?Noor wrote:veber wrote:vidiš da "sereš", ima gešmak. drva dadu svoje.Noor wrote:a nije isto, ovak na ploči ima neki čudni nahgešmak..ahahha
napraviš gusto tjesto za palačinke i dodaš malo sode.
bez šećera. glavicu presječeš na cca 1 cm, potopiš u vodu i osušiš. pohitaš luk u smjesu i brzo zapečeš.
2014-12-30
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB