ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB Empty Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Post by Serbinho-3 Sun 12 May - 9:41

Skandal je odbiti prijem Srbije u EU"

Beograd -- Skandal je u EU primiti Hrvatsku i Sloveniju, a odbiti Srbiju, izjavio je poslanik u francuskom parlamentu Kristof Lagard.

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB 16500632315cd7bf315a0f2152763863_v4_big

Poslanik i i lider stranke Unije domokrata i nezavisnih (UDI) Lagard se nedavno javno izjasnio za ulazak Srbije u EU.

Od ukupno 12 šefova lista partija u Francuskoj koje će se kandidovati za izbore za Evropski parlament, samo njih dvoje je nedavno podržalo ulazak Srbije u EU, među kojima je bio i Lagard.

Tokom javne debate na francuskoj televiziji Frans 2, 12 šefova lista izjašnjavalo se o različitim aktuelnim političkim pitanjima, među kojima se našao i ulazak Srbije u EU.

Pored Lagarda za ulazak Srbije u EU izjasnio se i Rafael Gliksman iz redova socijalista, dok se jedan kandidat uzdržao.

"Bio sam veoma iznenađen što sam, osim predstavnika socijalista, levičara koji je, takođe, bio za prijem Srbije u EU, samo još ja, kao desničar, odgovrio pozitivno...Sve mi to deluje, jednostavno rečeno, nepristojno. Ako su ozbiljni, kako svojim glasačima mogu da objasne da Srbija nije evropska zemlja?", rekao je Lagard za "Večernje novosti".

Lagard je izrazio čuđenje zbog izjašnjavanju ostalih kandidata i zbog toga što mu, kako je rekao, nije jasno kako oni mogu da obrazlože da pristupanje Srbije EU nije način da se prizna da ona pripada evropskoj porodici i da se uz to stabilizuju i smanjuju tenzije na Balkanu.

"Primiti Hrvatsku i Sloveniju, a odbiti Srbiju, to je prosto skandal. Ne bih rekao istu stvar za Bosnu ili za Kosovo. Ali, kada je reč o Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, primamo dvoje, a trećeg nećemo? U ime čega? Govorim to krajnje iskreno i u Evropskom parlamentu ću se boriti da ubedim svoje kolege da ne postoji nijedan razlog da se Srbija spreči da se integriše u EU", istakao je Lagard.

On je rekao i da ne vidi rešenje za Kosovo, koje je, prema njegovom mišljenju, "neka vrsta neidentifikovanog političkog objekta".

"Činjenica je da na Kosovu danas nema države. Ono i nije država. Nije međunarodno priznato, i sa moje tačke gledišta, nema ni pravo na međunarodno priznanje", kaže Lagard.

Na pitanje šta misli o nastojanju Kosova da uđe u Unesko, Lagard kaže: "U Unesku se govori o kulturi. Da li postoji kosovska kultura? To je odgovor".

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=12&nav_category=1262&nav_id=1541145
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB Empty Re: Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Post by epikur37 Sun 12 May - 9:46

Ajme ovih pacenika....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB Empty Re: Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Post by Regoč Sun 12 May - 9:56

Serbinho-3 wrote:Od ukupno 12 šefova lista partija u Francuskoj koje će se kandidovati za izbore za Evropski parlament, samo njih dvoje je nedavno podržalo ulazak Srbije u EU, među kojima je bio i Lagard.
Pa više stranakah podržava ulazak Srbije u Hrvatskoj nego u Francuskoj. A Francuzi im kao tradicionalni saveznici! lol!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 12 May - 10:02

Devedevedevedevedesete dolaze :)

https://youtu.be/rTXCcAQTobY
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 12 May - 10:26

Skandal je 2004 primiti svu onu boraniju sa Istoka a zatim Bugarsku i Rumuniju.

Prošle nedelje ih gledam po Beču na sta lice, klasična Tarzanija a face su im sa Istoka, četvrtaste kockaste glave.

Tamo se barem natrpalo svega i svačega, Poljaka, Bugara, Rumuna...

Srbi su gospoda za tu Tarzaniju, imaju Aristokratske face i realno su gospoda za EU.

To sam komentarisao sa Italijankom, snimila i ona isto.

Neka drze oni svoj vasar seoski, ali podalje ruke od Srbije.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 May - 10:33

a kaj si ti zamišljaš, za nijemce si kao i svetoje vječni auslender.

a srbiju boli kuraz jer je njemačka sa srbijom potpisala ugovor kojim se srpski građani izjednačavaju sa stanovnicima eu.

tvoj zemo iz kragujevca me mrzi jer sam dečkima objasnio da su punopravni građani eu na teritoriju njemačke.

onda mu je 30 ljudi otišlo u jednom danu

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 12 May - 10:37

....tralalala....udri
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 12 May - 10:38

Kad bi Srbija ušla u EU, a mi Hrvati smo već tamo, zar to nije ponovno ujedinjenje Hrvatske i Srbije u jednu državu?

Za koji kurac smo se onda borili da se odcijepimo od njih?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 12 May - 10:41

Skandalozno je ne samo clanstvo Slovenije i Hrvatske u EU vec i clanstvo Bugarske, Rumunije, baltickih republika, Poljske, Madjarske, Slovacke, Ceske...Sve je to rezija iz Vasingtona, da se napravi neka Mazino linija prema Rusiji. A nas nikada nece primiti ne samo zbog Kosova, nego i zbog toga jer nas smatraju malim Rusima. Sve kad bi i sve clanice EU bile za to da Srbija postane clan EU (sto je apsurdna teza; Hrvatska ce uvek biti protiv i stalno izmisljati nove razloge zasto je protiv), Vasington ne bi to dozvolio dok god ne priznamo Kosovo, postanemo NATO clan i okrenemo Rusiji ledja.
(Radoje, 12. maj 2019 10:07) # Link komentara
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 12 May - 10:46

Serbinho-3 wrote:Skandalozno je ne samo clanstvo Slovenije i Hrvatske u EU vec i clanstvo Bugarske, Rumunije, baltickih republika, Poljske, Madjarske, Slovacke, Ceske...Sve je to rezija iz Vasingtona, da se napravi neka Mazino linija prema Rusiji. A nas nikada nece primiti ne samo zbog Kosova, nego i zbog toga jer nas smatraju malim Rusima. Sve kad bi i sve clanice EU bile za to da Srbija postane clan EU (sto je apsurdna teza; Hrvatska ce uvek biti protiv i stalno izmisljati nove razloge zasto je protiv), Vasington ne bi to dozvolio dok god ne priznamo Kosovo, postanemo NATO clan i okrenemo Rusiji ledja.

Ova beda nema ideale, principe, ponos.

Zato su cas kod jednih, cas kod drugih, cas kod trećih.

Samo da ima negde beda da ucari ko Cigo nesto.

Zato se EU i poseljalacila, izgleda ko Seoski Vasar iz neke Srpske selendrace.

Realno gledajući ih, nemaju kapacitet za nista vise u zivotu, pored toga sto vec jesu.

To ne treba nikome da bude cilj u zivotu.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 12 May - 10:46

Serbinho-3 wrote:Skandalozno je ne samo klanstvo Slovenije i Hrvatske u EU vec i klanstvo Bugarske, Rumunije, baltickih republika, Poljske, Madjarske, Slovacke, Ceske ... Sve je to rezija iz Vasingtona, da se napravi neka Mazino linija prema Rusiji. A nas nikada neće primiti ne samo zbog Kosova, nego i zbog toga jer nas smatraju malim Rusima. Sve što bi bilo sve članove EU žela za da da Srbija postane klan EU (što je apsurdna teza; Hrvatska će uvijek biti protiv i stalno izmišljati nove razloge zasto je protiv), Vasington ne bi dopustio dok boga ne priznamo Kosovo, postanemo NATO klan i okrenemo Rusiji ledja.
(Radoje, 12. svibnja 2019 10:07) # Link komentara
Rusi daleko vise fizicki imaju slicnosti sa janezima nego srbima...da je rekao srbi 'mali turci' ok :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 May - 10:49

Serbinho-3 wrote:Skandalozno je ne samo clanstvo Slovenije i Hrvatske u EU vec i clanstvo Bugarske, Rumunije, baltickih republika, Poljske, Madjarske, Slovacke, Ceske...Sve je to rezija iz Vasingtona, da se napravi neka Mazino linija prema Rusiji. A nas nikada nece primiti ne samo zbog Kosova, nego i zbog toga jer nas smatraju malim Rusima. Sve kad bi i sve clanice EU bile za to da Srbija postane clan EU (sto je apsurdna teza; Hrvatska ce uvek biti protiv i stalno izmisljati nove razloge zasto je protiv), Vasington ne bi to dozvolio dok god ne priznamo Kosovo, postanemo NATO clan i okrenemo Rusiji ledja.
radoje sere ko grlica.

intencija njemačke i francuske je stvoriti ujedinjene države europe. u tom planu su makedonija, srbija i bosna.
to nije projekt vašingtona već projekt pariza i berlina.

kada se to desi nastat će najmočnija zemlja na svijetu. kinezi i indijci su se pomirili s tim. na dnevnoj bazi eu izvozi više od milijardu dolara u us, dnevna baza. svi vi bute imali eu papire, ne boji se.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by danni1 Sun 12 May - 10:53

Serbinho-3 wrote:

Ova beda nema ideale, principe, ponos.

Zato su cas kod jednih, cas kod drugih, cas kod trećih.

Samo da ima negde beda da ucari ko Cigo nesto.

Zato se EU i poseljalacila, izgleda ko Seoski Vasar iz neke Srpske selendrace.

Realno gledajući ih, nemaju kapacitet za nista vise u zivotu, pored toga sto vec jesu.

To ne treba nikome da bude cilj u zivotu.

Pa je ali...na što Srbija liči, majko božja, a nemate kapaciteta za ništa više. 

Apsurdno je da vi koji grcate u govnima popujete neko tko je u govnima di koljena.

Imate vi većih briga nego što je stanje i budučnost EU.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 May - 10:56

a ako briti odu, popušit će tešku kurčinu.
tehnički gledano, morat će validirat svaki eu certifikat. s obzirom da nisu članica eu sve iz britanije morat će se certificirat. toyota već seli pogon u francusku, bmw se odselio.

britaniju će to koštat pun kurac i malo više.

s druge strane eu ima ugovore s rusijom bez obzira na ameriku i nesvrstanku merkel ugovori se poštuju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 12 May - 11:00

Volih bih naučit dab. Pokazala mi je kćerkica, ali ja mislim da ona ne zna dobro.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 May - 11:00

danni1 wrote:Pa je ali...na što Srbija liči, majko božja, a nemate kapaciteta za ništa više. 

Apsurdno je da vi koji grcate u govnima popujete neko tko je u govnima di koljena.

srbivole gledat u tuđe dvorište, ne kuže da su na nizbrdici pa da naša govna dolaze njima. mi do pojasa u govnima oni jedva dišu ali vide da smo do pojasa u govnima.

inače znam vlasnika mirnovac pirotehnika doo
kompletno je proizvodnju raketa, petardi i sl. premjestio u srbiju.
-zaka?
-pa u srbiji mi rade za 300€
-ok

znači srbija je šupak svijeta.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 12 May - 11:09

veber wrote:inače znam vlasnika mirnovac pirotehnika doo
Prelazim u Orion.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 12 May - 11:17

veber wrote:
danni1 wrote:Pa je ali...na što Srbija liči, majko božja, a nemate kapaciteta za ništa više. 

srbivole gledat u tuđe dvorište, ne kuže da su na nizbrdici pa da naša govna dolaze njima. mi do pojasa u govnima oni jedva dišu ali vide da smo do pojasa u govnima.

-zaka?
-ok

Rade i za 270€ u EU Madjarskoj za Audi, pa ih ne ismejavate.

Bečka snicla sa malim pivom u Wiener StadtBrau-Chattanooga na Graben 29A, kosta ti 21€.

Kada zaseces, sniclu tesko da nadjes, ima delova samo pohovanih bez snicle a kad je nadjes ko žilet debela.

Sada, imas kao veću platu a cene ne gledas i sta ti daju za to.

Tri Šešira Skadarlija, pun sto hrane, vino, 3000 dinara, tako nesto bi bilo barem 200€ u Beču a usput od hrane nista i nemaju, tako da ne mozes nista ni naci, osim Becke, krompit salate, kobasice i piva.

Te price kako je negde sve super a drugde sranje, ostavite za vrtić i decu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 May - 11:56

Serbinho-3 wrote:
veber wrote:

-zaka?
-ok

Rade i za 270€ u EU Madjarskoj za Audi, pa ih ne ismejavate.

Bečka snicla sa malim pivom u Wiener StadtBrau-Chattanooga na Graben 29A, kosta ti 21€.

Kada zaseces, sniclu tesko da nadjes, ima delova samo pohovanih bez snicle a kad je nadjes ko žilet debela.

Sada, imas kao veću platu a cene ne gledas i sta ti daju za to.

Tri Šešira Skadarlija, pun sto hrane, vino, 3000 dinara, tako nesto bi bilo barem 200€ u Beču a usput od hrane nista i nemaju, tako da ne mozes nista ni naci, osim Becke, krompit salate, kobasice i piva.

Te price kako je negde sve super a drugde sranje, ostavite za vrtić i decu.
gle tvoj zemo svetac otprilike radi 10 mjeseci za jedan moj mjesac. ti ako nabiješ kilometražu moraš raditi 6mj. a nisam otišao u njemačku zbog love.

živim u hotelu, sve mi svaki dan mijenjaju, robu mi peru, imam doručak i večeru.

jel kužiš razliku?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya Sun 12 May - 12:01

veber wrote:

a srbiju boli kuraz jer je njemačka sa srbijom potpisala ugovor kojim se srpski građani izjednačavaju sa stanovnicima eu.
Pa to su im napravili da im pokupe radnu snagu. Punopravno su im pokupili doktore, sestre pa onda i ostale a punopravno su dobili k. za uzvrat jer nisu u eu. Ostalih pogodnosti znaci nemaju. 
Mislim da bi sve zemlje istoka bile u eu ili ne trebale  traziti  odstetu od njemacke.
Zbilja zasto jos nikom nije palo na pamet?! Po stanovniku uracunati skolovanje plus propusteni rad od 45 godina i traziti njemacku da plati..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics