SKANDAL U ZAGREBU!
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
i kobasice?vuksadinare wrote:...da moras malo prsuta nabacit...kaja wrote:i što još vidiš?vuksadinare wrote:.....vidovit sam..kaja wrote:zašto glupane?vuksadinare wrote:
kajo...u kurtzu si...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baci tarot.vuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
2015-08-15
...pusti kobasice... ...kaja wrote:i kobasice?vuksadinare wrote:...da moras malo prsuta nabacit...kaja wrote:i što još vidiš?vuksadinare wrote:.....vidovit sam..kaja wrote:
zašto glupane?
2015-09-08
jok...mene varaju... ..nego....ozbiljno seko...daj malo..papice vise...pobogu...nece skodit...i smanji cigare..kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
2015-09-08
Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
2015-09-08
Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
to te sveti milutinStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..
naučio
to ti je zena s peglom, ali ne pegla :DStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
2014-04-12
Hi,hi,hi... Tupko...čardak efendija wrote:to te sveti milutinStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:
prekratko, neću to platiti, ti si varalica
naučio
To je novi zodijacki znak - zena s peglom...maggie13 wrote:to ti je zena s peglom, ali ne pegla :DStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:
sraleStanojko wrote:Hi,hi,hi... Tupko...čardak efendija wrote:to te sveti milutinStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:
Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.
naučio
stvarno ko te
učio ovim sotonskim
govnarijama
sveti milutin pedofil
ili neki drugi srpski svetac
He, he, he...Tup...ma znas...čardak efendija wrote:sraleStanojko wrote:Hi,hi,hi... Tupko...čardak efendija wrote:to te sveti milutinStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:
...to kao ti...
naučio
stvarno ko te
učio ovim sotonskim
govnarijama
sveti milutin pedofil
de srale ne budi baš tolko glupStanojko wrote:He, he, he...Tup...ma znas...čardak efendija wrote:sraleStanojko wrote:Hi,hi,hi... Tupko...čardak efendija wrote:to te sveti milutinStanojko wrote:
Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...
naučio
stvarno ko te
učio ovim sotonskim
govnarijama
sveti milutin pedofil
prekodrinac jesi
glup jesi
ali ovoliko
nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;DStanojko wrote:To je novi zodijacki znak - zena s peglom...maggie13 wrote:to ti je zena s peglom, ali ne pegla :DStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:
Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa i nisi bas fulao... ..đaba si krecio postavljanjem slike sa ronaldom...Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
2015-09-08
To je odavno muška disciplina. Obično kada se pomeša.maggie13 wrote:nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;DStanojko wrote:To je novi zodijacki znak - zena s peglom...maggie13 wrote:to ti je zena s peglom, ali ne pegla :DStanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:
...to kao ti...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e pa sada...još nešto?vuksadinare wrote:jok...mene varaju... ..nego....ozbiljno seko...daj malo..papice vise...pobogu...nece skodit...i smanji cigare..kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
2015-08-15
Ahhh...Ljudski je to...Svi bi mi da izgledamo lepse nego u prirodi...vuksadinare wrote:pa i nisi bas fulao... ..đaba si krecio postavljanjem slike sa ronaldom...Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
Page 12 of 22