SKANDAL U ZAGREBU!
Page 20 of 22
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
prevrtljivko...da ne bi umjesto plocica poceo kolace nuditi ;Pdzango wrote:Reko pa poreko.maggie13 wrote:sad je gotovo..rekao si da nisi B-)dzango wrote:Koju? Samo da nije neštp mnogo pokvareno.maggie13 wrote:vidim ni ti nisi za norkinu ideju :Ddzango wrote:
Ćut bre. Ne kvari mi fantaziju.
Onda sigurno jesam.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.čardak efendija wrote:i tebe tre jebo u usta i celu tvoju porodicuEva_ wrote:Uno, due, Trečardak efendija wrote:eva i stanojko
u kavezu
prošlo radno vreme
kako sam samo uspeo da pogodim
da ih neće biti posle radnog vremena
ne izlazi ti iz usta
koliko te napunio
glumiti advokata budalo prekodrinska
prikrpila mi svega što
ker sa maslom ne bi pojeo
i sad kad vidim da
stoku treba udariti jezikom koji jedino
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne znam da ih pravim. Dakle ništa od kolača.maggie13 wrote:prevrtljivko...da ne bi umjesto plocica poceo kolace nuditi ;Pdzango wrote:Reko pa poreko.maggie13 wrote:sad je gotovo..rekao si da nisi B-)dzango wrote:Koju? Samo da nije neštp mnogo pokvareno.maggie13 wrote:
vidim ni ti nisi za norkinu ideju :D
Onda sigurno jesam.
2014-04-19
ja sam zaključiodzango wrote:Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.čardak efendija wrote:i tebe tre jebo u usta i celu tvoju porodicuEva_ wrote:
Uno, due, Tre
ne izlazi ti iz usta
koliko te napunio
prikrpila mi svega što
i sad kad vidim da
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
da je eva muško
liči mi na šaketanje obično
jel imaš šta protiv
pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?dzango wrote:Ne znam da ih pravim. Dakle ništa od kolača.maggie13 wrote:prevrtljivko...da ne bi umjesto plocica poceo kolace nuditi ;Pdzango wrote:Reko pa poreko.maggie13 wrote:sad je gotovo..rekao si da nisi B-)dzango wrote:
Koju? Samo da nije neštp mnogo pokvareno.
Onda sigurno jesam.
Guest- Guest
ima i lijepo ime...Nemanja nekičardak efendija wrote:ja sam zaključiodzango wrote:Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.čardak efendija wrote:
i tebe tre jebo u usta i celu tvoju porodicu
ne izlazi ti iz usta
koliko te napunio
prikrpila mi svega što
i sad kad vidim da
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
da je eva muško
jel imaš šta protiv
Guest- Guest
dzango wrote:Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.čardak efendija wrote:i tebe tre jebo u usta i celu tvoju porodicuEva_ wrote:
Uno, due, Tre
ne izlazi ti iz usta
koliko te napunio
prikrpila mi svega što
i sad kad vidim da
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
Meni je rekao da sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
ne jedem slatko, rijetko.dzango wrote:Da bi jeo kolače?veber wrote:jel ti jasno zakaj ja pomažem susjedama?
jednom sam bio s jednom forumašicom na ručku, večeri i konobar nam "uvalio" kolač, rekao je da ako nam se ne svidi kuća plaća sve.
bio je jedan kolač i dva bešteka.
kasnije su otišla još dva za van.
i još jedna radi kolač da bi pojeo sve.
ja se držim štrudle i buhtli. sam si napravim, ali to je slano.
2014-12-30
baš čudnoNoor wrote:ima i lijepo ime...Nemanja nekičardak efendija wrote:ja sam zaključiodzango wrote:Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:
A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.
prikrpila mi svega što
i sad kad vidim da
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
da je eva muško
jel imaš šta protiv
jako zli nemanja
zašto si ti i još neki
tamo napisali da je
eva židovka
ta/taj laže čim zine
židovi su nešto nedostižno za nju/njega
što su finese jezika ;):Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?
2014-12-30
štrudl je slatki, slani su štrukljiveber wrote:ne jedem slatko, rijetko.dzango wrote:Da bi jeo kolače?veber wrote:jel ti jasno zakaj ja pomažem susjedama?
jednom sam bio s jednom forumašicom na ručku, večeri i konobar nam "uvalio" kolač, rekao je da ako nam se ne svidi kuća plaća sve.
bio je jedan kolač i dva bešteka.
kasnije su otišla još dva za van.
i još jedna radi kolač da bi pojeo sve.
ja se držim štrudle i buhtli. sam si napravim, ali to je slano.
Guest- Guest
samo kad lažešcrvenkasti wrote:dzango wrote:Ona tebi neka prikrpi a ti budi muško. Na šta ti ovo liči?čardak efendija wrote:a da ti prestanešdzango wrote:A da ti malo odjebeš sa tim vređanjem forumašica? Šabančino.čardak efendija wrote:
i tebe tre jebo u usta i celu tvoju porodicu
ne izlazi ti iz usta
koliko te napunio
prikrpila mi svega što
i sad kad vidim da
razumeju nađe se glupavi
prekodrinac da
prosveduje
Meni je rekao da sam Srbin.
kad ne lažeš onda si rvat
bolje da sam ga pitala jel si zna speči jajca..ahahahhahveber wrote:što su finese jezika ;):Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?
Guest- Guest
odjebi!Noor wrote:štrudl je slatki, slani su štruklji
to smo se već zakvačili.
štrudla i štukli nisu isto. ni slano ni slatko.
nauči da se ne svadimo oko hrane.
ŠTRUDLA
lisnato tjesto
fila-voće, meso ili sir
jaje za premazat
ŠTRUKLI
glatko tjesto
fila-najčešće voćna, ja radim s čokoladom i pršutom i sirom. jedna tava slatko za dječurliju, jedna za na muže slana. radim u kuglof kalupu.
BUREK
je lisnato tjesto filano raznim nadjevima
koristi se puno masnoće.
ne miješajtehnologije i recepte
2014-12-30
Znam. Pravim dobre prženice i makarone sa tunjevinom.Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?dzango wrote:Ne znam da ih pravim. Dakle ništa od kolača.maggie13 wrote:prevrtljivko...da ne bi umjesto plocica poceo kolace nuditi ;Pdzango wrote:Reko pa poreko.maggie13 wrote:
sad je gotovo..rekao si da nisi B-)
2014-04-19
sa kobasičkom, bayerische wurstNoor wrote:bolje da sam ga pitala jel si zna speči jajca..ahahahhahveber wrote:što su finese jezika ;):Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?
2014-12-30
veber! pojma nemaš, daj se rađe drži dalje od kuhinje...veber wrote:odjebi!Noor wrote:štrudl je slatki, slani su štruklji
to smo se već zakvačili.
ŠTRUDLA
lisnato tjesto
fila-voće, meso ili sir
jaje za premazat
ŠTRUKLI
glatko tjesto
fila-najčešće voćna, ja radim s čokoladom i pršutom i sirom. jedna tava slatko za dječurliju, jedna za na muže slana. radim u kuglof kalupu.
BUREK
koristi se puno masnoće.
štrudla lisnato tijesto može, ali može i glatko...savijača od višanja, recimo...kak ti to delaš? ili od jabuka?
Guest- Guest
od jabuka se jedino može dobra rakija napravitiNoor wrote:veber! pojma nemaš, daj se rađe drži dalje od kuhinje...veber wrote:odjebi!Noor wrote:štrudl je slatki, slani su štruklji
to smo se već zakvačili.
ŠTRUDLA
lisnato tjesto
fila-voće, meso ili sir
jaje za premazat
ŠTRUKLI
glatko tjesto
BUREK
koristi se puno masnoće.
štrudla lisnato tijesto može, ali može i glatko...savijača od višanja, recimo...kak ti to delaš? ili od jabuka?
ostalo bez veze
Vas dvoje pomešali kulinastvo i seks. Bar je dobro začinjeno i slasno.veber wrote:sa kobasičkom, bayerische wurstNoor wrote:bolje da sam ga pitala jel si zna speči jajca..ahahahhahveber wrote:što su finese jezika ;):Noor wrote:pa dobro, ajd..kolači....a jel bar znaš jaja da si ispečeš?
Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
visok, krupan, crne kose, zvezdaš, odgovara tvom opisu sebe...
ti nemaš pojmaNoor wrote:veber! pojma nemaš, daj se rađe drži dalje od kuhinje...
na serveru su mi fotke, a vidim da je netko iskopčao server, vjerovatno moja kći da ne vidim koliko jaši po internetu (neznajući da ima još jedan HDD koji bilježi spajanje na iternet).
preko fotki će ti biti jasnije.
i griješiš, a to lako riješimo. odemo šestinski lagviću na klopu i cugu i za kraj naručimo štrudlu od sira i štrukle od sira.
tko nije u pravu plati račun.
tamo ti je klopa za dvoje s vinom i aperitivom oko 1500-1800kn.
2014-12-30
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB