SKANDAL U ZAGREBU!
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
Ahhh...Ljudski je to...Svi bi mi da izgledamo lepse nego u prirodi...vuksadinare wrote:pa i nisi bas fulao... ..đaba si krecio postavljanjem slike sa ronaldom...Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...vuksadinare wrote:...to kao ti...Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:
prekratko, neću to platiti, ti si varalica
Stanojko- Posts : 8338
2014-05-05
...da svakako....spremam sutra mariniranu janjetinu sa njokima..moze?kaja wrote:e pa sada...još nešto?vuksadinare wrote:jok...mene varaju... ..nego....ozbiljno seko...daj malo..papice vise...pobogu...nece skodit...i smanji cigare..kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ti peglas robu?! B-)dzango wrote:To je odavno muška disciplina. Obično kada se pomeša.maggie13 wrote:nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;DStanojko wrote:To je novi zodijacki znak - zena s peglom...maggie13 wrote:to ti je zena s peglom, ali ne pegla :DStanojko wrote:
Boze sacuvaj. Ja mali, nikakav, nosat i debeo. Ali javlja mi se da joj je Devica u trecoj kuci, a pegla u sestoj...
2014-04-12
Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..kaja wrote:što me čeka sljedeći tjedan, lova, ljubav, posao, oće skinut ploču?
Ne. Bacao sam peglu kao jako mlad. Posle nisam, uglavnom.maggie13 wrote:I ti peglas robu?! B-)dzango wrote:To je odavno muška disciplina. Obično kada se pomeša.maggie13 wrote:nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;DStanojko wrote:To je novi zodijacki znak - zena s peglom...maggie13 wrote:
to ti je zena s peglom, ali ne pegla :D
pravi ortodoksniStanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
ljubav imas..lovu imas...posao imas...za ovo zadnje ne znam..
svetosavac
Dino Merlin?Stanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zile, idi, leba ti, farbaj bojanku... Ostavi cike i tete da pricaju na miru...čardak efendija wrote:pravi ortodoksniStanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:
prekratko, neću to platiti, ti si varalica
svetosavac
hladno oruzje ili zagrijano? Sigurno su i tebe ponekad popeglali@_@dzango wrote:Ne. Bacao sam peglu kao jako mlad. Posle nisam, uglavnom.maggie13 wrote:I ti peglas robu?! B-)dzango wrote:To je odavno muška disciplina. Obično kada se pomeša.maggie13 wrote:nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;DStanojko wrote:
To je novi zodijacki znak - zena s peglom...
2014-04-12
pusti cardaka, bas je nenametljiv ;PStanojko wrote:Zile, idi, leba ti, farbaj bojanku... Ostavi cike i tete da pricaju na miru...čardak efendija wrote:pravi ortodoksniStanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:
Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.
svetosavac
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
šta kaže tvoj svetosavac pedofilStanojko wrote:Zile, idi, leba ti, farbaj bojanku... Ostavi cike i tete da pricaju na miru...čardak efendija wrote:pravi ortodoksniStanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:
Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.
svetosavac
milutin na gatanje
i horoskope
to ispravno
samo da se velika srbija
stvara
usput jebeš i malu decu
po uzoru na milutina
da budeš u svemu
kao on
C,c,c,c,c...Sto si ti bre neki nervozan mali Zika...čardak efendija wrote:šta kaže tvoj svetosavac pedofilStanojko wrote:Zile, idi, leba ti, farbaj bojanku... Ostavi cike i tete da pricaju na miru...čardak efendija wrote:pravi ortodoksniStanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:
koji jezik govori?
svetosavac
milutin na gatanje
i horoskope
to ispravno
samo da se velika srbija
stvara
usput jebeš i malu decu
po uzoru na milutina
da budeš u svemu
kao on
....stanojko...leba ti pizzon ce da te izgura sa trona forumskog svalera...dok ti tu se ko petao razmeces pizzon ti vec usao u kokosinjac...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Stane je samo ljubomoran sto se Kaji obracas..posesivan je ;D
2014-04-12
Srećom nisu. Umeo sam da se izmaknem.maggie13 wrote:hladno oruzje ili zagrijano? Sigurno su i tebe ponekad popeglali@_@dzango wrote:Ne. Bacao sam peglu kao jako mlad. Posle nisam, uglavnom.maggie13 wrote:I ti peglas robu?! B-)dzango wrote:To je odavno muška disciplina. Obično kada se pomeša.maggie13 wrote:
nova zenska disciplina: Bacanje pegle ;D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
samo samStanojko wrote:C,c,c,c,c...Sto si ti bre neki nervozan mali Zika...čardak efendija wrote:šta kaže tvoj svetosavac pedofilStanojko wrote:Zile, idi, leba ti, farbaj bojanku... Ostavi cike i tete da pricaju na miru...čardak efendija wrote:pravi ortodoksniStanojko wrote:
Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...
svetosavac
milutin na gatanje
i horoskope
to ispravno
samo da se velika srbija
stvara
usput jebeš i malu decu
po uzoru na milutina
da budeš u svemu
kao on
znatiželjan
jel jebeš i malu decu ko
tvoj svcetac
ja ne jedem janje....samo travuvuksadinare wrote:...da svakako....spremam sutra mariniranu janjetinu sa njokima..moze?kaja wrote:e pa sada...još nešto?vuksadinare wrote:jok...mene varaju... ..nego....ozbiljno seko...daj malo..papice vise...pobogu...nece skodit...i smanji cigare..kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
2015-08-15
Sta da se radi. Svaka cura ima pravo na gresku..vuksadinare wrote:....stanojko...leba ti pizzon ce da te izgura sa trona forumskog svalera...dok ti tu se ko petao razmeces pizzon ti vec usao u kokosinjac...
Dapace. Lepa zena zasluzuje komentare...maggie13 wrote:Stane je samo ljubomoran sto se Kaji obracas..posesivan je ;D
pa dobro, ja ne govorim šivarski ali naći ćemo već neki zajednički jezik:)Stanojko wrote:Ne vidi se dobro... Venera zaklanja Pluton u trecoj kuci...mislim svajcarski...kaja wrote:koji jezik govori?Stanojko wrote:Vidim ti jednog visokog, krupnog coveka. Tamna kosa, sarmantan... To ce da ti se desi negde na putu... Javi kako je proslo.kaja wrote:prekratko, neću to platiti, ti si varalicavuksadinare wrote:
2015-08-15
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)