SKANDAL U ZAGREBU!
Page 8 of 22
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
Ma kakav Iknar, on je suptilnijeg izražaja i profinjenije se zeza. Ovo Tre neuspješno pokušava kopirati Crvenkastog.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
tre je vecinom bio ozbiljan...nije to njegov stil...Eva_ wrote:Ma kakav Iknar, on je suptilnijeg izražaja i profinjenije se zeza. Ovo Tre neuspješno pokušava kopirati Crvenkastog.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Vrijeme će pokazat, kao i uvijek dosad. Ni Pismejker ni bil Svetac.vuksadinare wrote:tre je vecinom bio ozbiljan...nije to njegov stil...Eva_ wrote:Ma kakav Iknar, on je suptilnijeg izražaja i profinjenije se zeza. Ovo Tre neuspješno pokušava kopirati Crvenkastog.
2017-03-21
meni ovo prije slici na maksa...Eva_ wrote:Vrijeme će pokazat, kao i uvijek dosad. Ni Pismejker ni bil Svetac.vuksadinare wrote:tre je vecinom bio ozbiljan...nije to njegov stil...Eva_ wrote:Ma kakav Iknar, on je suptilnijeg izražaja i profinjenije se zeza. Ovo Tre neuspješno pokušava kopirati Crvenkastog.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ni blizu, vjeruj meni, ili čekaj da ti se samo kaže.
2017-03-21
Stanojko- Posts : 8338
2014-05-05
Stanojko wrote:Zile je glup ko kurac, sto jes` - jes`...
Zašto ga zajebavate, smradovi četnički?
crvenkasti-
2014-04-17
Dobra.Eva_ wrote:Da se vratimo na fotke.
Kaja jutros.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U početku ni bila, zato su tu lanci. Sad je ko bubica. Čak mi i svoj pass za forum dala dragovoljno.
2017-03-21
Meni se čini da su ovi lanci labavi i da ih dbrovoljno drži. Jebozovno u svakom slučaju.Eva_ wrote:U početku ni bila, zato su tu lanci. Sad je ko bubica. Čak mi i svoj pass za forum dala dragovoljno.
2014-04-19
Sve se s vremenom zavoli. Ti si iskusan čovjek, znaš kak to ide.
2017-03-21
Ne znam sa lancima, majke mi. Nešto malo sa lisicama i tako.Eva_ wrote:Sve se s vremenom zavoli. Ti si iskusan čovjek, znaš kak to ide.
2014-04-19
Više manevarskog prostora daju, i veću kreativnost nude.
2017-03-21
nije..bio je bogumdani...kakogod,mjenjao nickove jesam,ali se ne krijem...Eva_ wrote:Vrijeme će pokazat, kao i uvijek dosad. Ni Pismejker ni bil Svetac.vuksadinare wrote:tre je vecinom bio ozbiljan...nije to njegov stil...Eva_ wrote:Ma kakav Iknar, on je suptilnijeg izražaja i profinjenije se zeza. Ovo Tre neuspješno pokušava kopirati Crvenkastog.
Efendije dopodne nema,znaci da radi,mozda Regoč? elokventan je prilicno i agilan..svakako nes iznad prosjeka Čardak ekipe,ali nis impresivno..
Guest- Guest
Page 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB