nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 52
Page 34 of 52 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 43 ... 52
Re: nba
Bože moj, što to rade Curry i Thompson...
Nema, rasturavaju višedimenzionalnu košarku.
Nema, rasturavaju višedimenzionalnu košarku.
Guest- Guest
U zadnje vrime pogledam ovu nba. Ovi ratnici iz zlatne drzave su cudo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Silovanje košarke ka sporta...Serbia Strong wrote:24 šuta za 3, pa toliko ne šutiraju ni cele ekipe za utakmicu...
Ekvivalent Pederkovom šutiranju u balunu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Silovanje košarke ka sporta...Serbia Strong wrote:24 šuta za 3, pa toliko ne šutiraju ni cele ekipe za utakmicu...
Ekvivalent carinjenju lopte rosarijskog hobita u u balunu...
;)
Guest- Guest
mocni eurosport prikazuje veceras finale olimpijskih igara u kosarci iz 92 u 22:30 ...amerika - hrvatska
EstebanEnrique-
2014-04-16
kažu da je ove sezone već 5 igrača prebacilo 50. kobe sam četri puta u tjedan dana
ne događa se često durant wes 5, curry 6, harden 9, lebron 11 od aktivnih. na vrhu kobe 25, jordan 31 i wilt 118 lol wilt igrao nba na jednoj zvjezdici
Giannis možda ima najbolje fizikalije u istoriji sporta. Ovo što on radi je približno space jamu...
Guest- Guest
Najveci ikada je Bill Russell.
11 nba naslova Boze koji velikan
11 nba naslova Boze koji velikan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najlakši sportovi za prepoznat neznalice i redikule su balun, košarka i tenis...
Messi, Jordan i Roger su lakmus papiri koji razdvajaju znalce od neznalica...
;)
;)
Guest- Guest
Jordan je genije ali samo kompletni idiot moze reci da je jedan Bill Russell neznalica.fridrih_niche wrote:Najlakši sportovi za prepoznat neznalice i redikule su balun, košarka i tenis...
;)
U kosarci postoje i postojat ce dileme .
Tu su Air Magic Russell Barkley Bird Malone Hakeem the Dream.
Meni je osobno Magic.
Ali to je nezahvalno govoriti. Tesko je reci. Nemozes reci da je Magic veci od Aira ili obrnuto. Nemoguca misija.
U nogometu tenisu i formuli kao i rallyu je lako
Messi
Roger
Schumi
Loeb.
To je najlakse
2015-09-13
Kao i na balote.
Ante
Ante
2015-09-13
Košarka je najlakši sport za rec ko je najveći ikad...
Jer Jordan nije samo najveći košarkaš ikad...
Nego je najveći sportaš svih vrimena...
Tu nema dileme...
Bill je velik sa 11 prstenova iz 12 sezona, Magic je Bog, Bird, Wilt, Hakeem...
Al Tata je Tata...
;)
Jer Jordan nije samo najveći košarkaš ikad...
Nego je najveći sportaš svih vrimena...
Tu nema dileme...
Bill je velik sa 11 prstenova iz 12 sezona, Magic je Bog, Bird, Wilt, Hakeem...
Al Tata je Tata...
;)
Guest- Guest
Primjerice u kolicini izgovorenih gluposti bracala je messi air tyson ali roger schumi loeb diego u jednom.
2015-09-13
Razbit ću te ka kantu...PABLO ESCOBAR wrote:Kao i na balote.
Ante
A i na tresetu i briskulu...
I na trijumf ako ga igraš...
:D
Guest- Guest
Page 34 of 52 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 43 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 52