nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 52
Page 43 of 52 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 52
Re: nba
Yao sine, da je kolerik proveo svoje vrijeme na perimetru, da nije trebao igrati obranu, da je hand-checking bio zabranjen i da je mogao izvoditi loptu u šetnju...
Guest- Guest
kolerik wrote:Ma kakav Kobe, pa Kobe bi ga doručkovao na obje strane terena. Nema tu usporedbe, Harden jest dobar strijelac, ali daleko je od Bryanta.
U današnjem nba-u bi kobeu svirali 4-ti faul na krjau 1. Četvrtine nad hardenom...
Guest- Guest
Ono što on radi sa bacanjem u telo protivnika i podvlačenjem pod ruke je čist flopping...
Guest- Guest
Blockbuster: Porzingis, Coutney Lee i Tim Hardaway Jr. U Mavse. Wes Mathews, Dennis Smith Jr. i Deandre Jordan u Knickse.
Guest- Guest
Philla dovela Bobija i Tobija, poslala wilsona chandlera i shameta.
Individualno, philla najjača na istoku.
Individualno, philla najjača na istoku.
Guest- Guest
Toliko o goatu le dron hamesu ....lakersi polako ali sigurno drze mjesto ispod crte doigravanja .. ae bit ce vise suncanja na malibuu ..da popravi ten
Guest- Guest
gaybron i njegovi klošari javno ponize cijelu momčad nudeći ih sve za jednog igrača i onda idući dan najveći poraz karijere sad ga svi tamo mrze
u drugu ruku gledao sam dončića protiv cavsa 18 poena u prvoj kakav peak ima taj momak sad sa latvijskim dirkom kad se oporavi bit će show
u drugu ruku gledao sam dončića protiv cavsa 18 poena u prvoj kakav peak ima taj momak sad sa latvijskim dirkom kad se oporavi bit će show
Trade je kupovanje rogova u vreci. Porziginis ima sad vec kronicnih problema, a DeAndre Jordan ne igra na nivou na kojem se to od njega trazi, i koji bi mogao postici. Vidio sam Tima Hardawaya starijeg, kakav je to apostol crossovera bio...
Ni NYK ni Mavsi nisu nasli dobitnu kombinaciju (''supermomcad za siromasne''). Liga bi mozda i pomogla takvom trzistu kakav je New York, ali od ''hladne omotnice'' morali su se distancirati od Knicksa. Uz to, danas se ni ne igra kosarka kakvu bi zavoljelo trziste kao New York, Boston, Detroit ili Chicago.
Ali ostatak svijeta gusta.
Ni NYK ni Mavsi nisu nasli dobitnu kombinaciju (''supermomcad za siromasne''). Liga bi mozda i pomogla takvom trzistu kakav je New York, ali od ''hladne omotnice'' morali su se distancirati od Knicksa. Uz to, danas se ni ne igra kosarka kakvu bi zavoljelo trziste kao New York, Boston, Detroit ili Chicago.
Ali ostatak svijeta gusta.
Guest- Guest
bafalo wrote:gaybron i njegovi klošari javno ponize cijelu momčad nudeći ih sve za jednog igrača i onda idući dan najveći poraz karijere sad ga svi tamo mrze
Ma nemaju sto ni za ponuditi, jadno je to drustvo. Magicova procjena je ok, trebali su ici na Davisa, Obrva je najdominantniji centar Lige vec godinama, samo sto Lonzo Ball (sa svojim starim) & comp. nisu dovoljno dobri za Davisa.
Steta, James i Davis u Lakersima, zvuci dobro.
Guest- Guest
Vidim da su namestili da gaybron ima 5x jaču ekipu na all staru kako bi siroma’ negde ostvario neku pobedu.
Guest- Guest
giannis je namjerno birao neamere i prijatelje mogao je pola lebronovih uzet da je htioSerbia Strong wrote:Vidim da su namestili da gaybron ima 5x jaču ekipu na all staru kako bi siroma’ negde ostvario neku pobedu.
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ja da igram za kompetitivnu ekipu bih izbjegao All-Star Weekend pod svaku cijenu i iskoristio vikend za odmor, regeneraciju i momčadski trening.
Nikad nisam volio egzibicije.
Nikad nisam volio egzibicije.
Guest- Guest
https://m.24sata.hr/sport/prvi-od-drazena-bogdanovic-najbolji-igrac-tjedna-u-nba-ligi-613625
Babo igrač tjedna Istočne konferencije!
Babo igrač tjedna Istočne konferencije!
£otk@-
2019-02-12
mmm kada će više to doigravanje da prestane ovo nabijanje statistike i pički materina...
Page 43 of 52 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 52