nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 52
Page 18 of 52 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 35 ... 52
Re: nba
muckodjubre wrote:
hakeem the dream...
Najbolji rad nogu u reketu, u povijesti.
Nisam ga gledao kad je igrao, kasnije sam gledao snimke. Pomalo je zaboravljen, a covjek je dominirao, back-to-back, slao je najbolje centre svojeg vremena po sendvic, pomeo je Shaqa i Pennyija u finalu 1995.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Dybala wrote:Gdje su oni jazavci što tvrde da je LBJ bolji od Svetog Zraka?
On nije ni do kolena bryantu i birdu, kamo li njegovom letećem visočanstvu...
Istina, u playoffu se sazna tko je tko.
Svakako najtalentiraniji igrac u povijesti kosarke. Ali je jedva u Top 10 najboljih igraca svih vremena, sigurno nije u Top 5.
Guest- Guest
LeBron je ka i CR, samo PR i hype...
Mislin, dobri su, odlični...
Al ni blizu top 20 svih vrimena...
;)
;)
Guest- Guest
penny mi je baš žao što nije napravio veću karijeru,njega i granta hilla..ozljedekolerik wrote:muckodjubre wrote:
hakeem the dream...
Najbolji rad nogu u reketu, u povijesti.
Nisam ga gledao kad je igrao, kasnije sam gledao snimke. Pomalo je zaboravljen, a covjek je dominirao, back-to-back, slao je najbolje centre svojeg vremena po sendvic, pomeo je Shaqa i Pennyija u finalu 1995.
one bijele?
imao je to jedan moj frend...ja sam imao penny svijetlo plave s bijelim i pippenove crne s preko cijeloga đona crveni zračni jastuk
jesu ovo te grant hill?
Necu sad o CR7, ali LeBron nije definitivno GOAT.fridrih_niche wrote:LeBron je ka i CR, samo PR i hype...
;)
Ako nije GOAT, onda mora stati u red, tamo je paklena konkurencija, a on ima puno toga za objasniti.
Guest- Guest
Meni su najdraze Adidas Dual Threat za hakl. Ne privlace pozornost, a prakticki same igraju, cudo.
Guest- Guest
onda je to ovako nešto?
Zadnji put san igra košarku 93.-e...
Kako bi reka Dena, to je sport za one koji nisu uspili u balunu haha...
:D
Kako bi reka Dena, to je sport za one koji nisu uspili u balunu haha...
:D
Guest- Guest
Svi znamo da si netalentiran za bilo kakav sport ,kic wrote:
kad ćemo košarke, ja i kolerik protiv vas sviju-
Što i nije neko čudo kad si netalentiran za život
Guest- Guest
Page 18 of 52 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 35 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 52