nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 52
Page 33 of 52 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 52
Re: nba
Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed...
Anyway, kako mi je drago što ga putujući cirkus iz LA-a puši. 90% ostaju be PO ove sezone.
Anyway, kako mi je drago što ga putujući cirkus iz LA-a puši. 90% ostaju be PO ove sezone.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Nikad ne zaboravi da sam ja niski cigan glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znači dvoboji Celticsa i Lakersa su bili 80-ih, mi pričamo o 90-ima. Kad je biologija napravila svoje, Parish je u trećem desetljeću u NBA ipak nije bio onaj igrač kao 80-ih.PABLO ESCOBAR wrote:Znaci moga sam te komotno napraviti. Tko zna mozda i jesan.kolerik wrote:Eno ti na, čovjek se sjetio Parisha. Sad, 90-te nisu moja specijalnost, rodjen sam 1992, ali Parish je 90-ih bio na zalazu.
Ili Kemp, svaka mu dala na zakucavanjima, ali to je bio citkusant, ne igrač. Na kraju droga i alkohol. Šteta, mogao je biti veliki igrač.
Njih je naveo, Olayuwona ispustili. Najbolji rad nogu u reketu, najbolja obrambeni centar ikada, pomeo je teren sa Shaqom.
Parish je bija cudo od igraca. Tih 80ih te dvoboje celtics vs lakers tesko od moje generacije moze tko zaboravit. Bird vs Magic. Neponovljivo. 90e protjecu u dominaciji gospodina zraka. Uz 2 godine raketa i neponovljivog hakeema. Jos mu dodas Clydea Drexlera jeben tandem.
Godine su samo broj, a napravio me tovarče definitivno nije.
Guest- Guest
Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
Jako me podsjeca po nekim motima u igri na Drazena, ali nezahvalno je usporedjivati.
Jako me podsjeca po nekim motima u igri na Drazena, ali nezahvalno je usporedjivati.
Guest- Guest
Sutra da si se javio u vojarnukolerik wrote:Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Serbia Strong wrote:Lepo šarke igra odbranu, igrači koje čuvao mu i sve utakmice dali 88 poena...
Nije mogao mene cuvati 1-na-1 ni ovo ljeto, kako ce druge. Cuva sa rukama, a cuva se lateralnim kretanjem nogama i citanjem igre, i pravovremenim zatvaranjem.
Onda te ruke ne pomazu, ili je faul ili je kos, ili je faul-kos.
To su mu lose navike od prvih dana, nikada to nije korigirao. Bio je atletski superioran kao kadet i junior. Meni je smijesno da me je onda rasturao kad smo bili klinci, a danas kad je NBA igrac, ali razlika u visini, snazi, brzini, itd. nije vise takva, ja mu uredno trpam. Opasan je u napadu, u postu sa loptom u rukama, to voli i u tome je dobar.
Guest- Guest
kic wrote:
kaže vracala dončić prevara
Pa i je.
Prevario je Srbiju za zlato na EP, skupa sa Dragicem. :)
Doncic je igrac, mozda nece u NBA napraviti brojke kao Jokic, ali Doncic je igrac.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Sutra da si se javio u vojarnukolerik wrote:Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
U subotu u vojarnu?!
Ojebemtezivote...
Guest- Guest
Nema rasprave. Obrij se okupaj i drito Operwu na razgovor. I bolje ti je priznaj svekolerik wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sutra da si se javio u vojarnukolerik wrote:Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
U subotu u vojarnu?!
Ojebemtezivote...
2015-09-13
I sutra je petak. Tj po europskom vrimenu subota
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Nema rasprave. Obrij se okupaj i drito Operwu na razgovor. I bolje ti je priznaj svekolerik wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sutra da si se javio u vojarnukolerik wrote:Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
U subotu u vojarnu?!
Ojebemtezivote...
Vidi ovo kakva je to gay vojska, pa nisam ti ja Talijan.
Vojnik mora bit neobrijan, smrznut, ranjen, gladan, ljut i zao.
Guest- Guest
Tko kaze da si vojnik. Ti si zidov. Masonkolerik wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nema rasprave. Obrij se okupaj i drito Operwu na razgovor. I bolje ti je priznaj svekolerik wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sutra da si se javio u vojarnukolerik wrote:Moj Boze...sto radi Steph. Gasi internet, nema vise NBA. Stepha sa terena iznijeti pravo u Hall of Fame.
U subotu u vojarnu?!
Ojebemtezivote...
Vidi ovo kakva je to gay vojska, pa nisam ti ja Talijan.
Vojnik mora bit neobrijan, smrznut, ranjen, gladan, ljut i zao.
2015-09-13
zato je jokara odma ekplodirao lol ovako kako dončić igra sa 19 ovaj je mogao samo na playstationuSerbia Strong wrote:Prevara, jedna lasta ne čini proleće. Brzo će nazad u Evropu...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 33 of 52 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 52