nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 52
Page 32 of 52 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 42 ... 52
Re: nba
Leonard se lijepo vratio nakon sezone u strajku.
Jokic odlican, Davis isto tako. GSW se muce, pobijedili sa tip-in kosem. Ne znam da li treba kljucati dvorane i otkazati sezonu.
Boston bi mogao patiti od ''Pat Ewing'' sindroma, sad su svi zdravi.
Bilo je puno losih trade odluka u post sezoni, LBJ u Lakerse, beznadeznu ''momcad''. Leonard je htio na veliko trziste (Toronto to, naravno, nije), itd. itd.
Vidim Bojana na klupi, vrlo brzo, zadnja sezona ugovora. Saric ce kako cujem u trade, spore noge u obrani kostaju '76. Mario se nije usrecio, zakopan u klupi Knicksa. Bender, Zizic i Zubac naprosto trose vrijeme. Ne sa time sto igraju u NBA, nego naprosto sto igraju. Iako je Zizic napravio napredak, ali to nije dosta za nista ozbiljno.
Jokic odlican, Davis isto tako. GSW se muce, pobijedili sa tip-in kosem. Ne znam da li treba kljucati dvorane i otkazati sezonu.
Boston bi mogao patiti od ''Pat Ewing'' sindroma, sad su svi zdravi.
Bilo je puno losih trade odluka u post sezoni, LBJ u Lakerse, beznadeznu ''momcad''. Leonard je htio na veliko trziste (Toronto to, naravno, nije), itd. itd.
Vidim Bojana na klupi, vrlo brzo, zadnja sezona ugovora. Saric ce kako cujem u trade, spore noge u obrani kostaju '76. Mario se nije usrecio, zakopan u klupi Knicksa. Bender, Zizic i Zubac naprosto trose vrijeme. Ne sa time sto igraju u NBA, nego naprosto sto igraju. Iako je Zizic napravio napredak, ali to nije dosta za nista ozbiljno.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:i naravno, počelo je ogoljavanje prevare zvane luka dončić. 5/16 šut na otvaranju i lagan poraz od sunsa...
Glupost, svaki rookie ima pravo na 82 takve noci, samo mora izvlaciti pouke iz toga.
Luka je najbolji europski igrac jos od Dejana Bodiroge, sve moze i zna. Sa loptom, sad ce morati nauciti ono sto se vec uci u NBA, kako se igra kad nemas loptu u rukama.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Teatar...
Na sve bi njih pustija Meta World Peacea nek ih educira...
;)
Kokoskanje, odmah razdvajaju suci i suigraci, nekad bi ovo eruptiralo u opcu tucnjavu.
Guest- Guest
Ma ovo danas je sve za zaborav...kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Teatar...
;)
Kokoskanje, odmah razdvajaju suci i suigraci, nekad bi ovo eruptiralo u opcu tucnjavu.
Od košarke same, pa do popratnih sadržaja ala tuča na parketu...
;)
Guest- Guest
Zlatno doba NBA lige...kic wrote:
Današnje prevare od superstar igrača bi bili no name playersi u ono doba...
;)
Guest- Guest
Doba Magica Birda Jordana Stocktona Malonea Millera Kempa Barkleya Drexlera Parisha ...fridrih_niche wrote:Zlatno doba NBA lige...kic wrote:
Današnje prevare od superstar igrača bi bili no name playersi u ono doba...
;)
Zlatno doba Nba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Osim Birda i Stocktona svih na plantažu pamuka poslati...
darth_vader-
2014-04-17
Ma daj čovječe, mi se kao juniori pomlatili sa Grcima u praznoj dvorani, 12 na 12...prije toga smo premlatili Tallijane, čisto jer su nam išli na živce.fridrih_niche wrote:Ma ovo danas je sve za zaborav...kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Teatar...
;)
Od košarke same, pa do popratnih sadržaja ala tuča na parketu...
;)
Grci i mi smo se pošteno dohvatili na terenu, sudac prekinuo i pustio nas da se mlatimo.
Turci su se pokoškali, onda se naglo smirili, a gubili 30 poena. I naravno, gotova utakmica, u tunelu oni i osiguranje, kako su bili domaćini, na nas. Umalo smo letjeli sa turnira.
Da smo bili NBA ekipa (odnosno, samo Pistonsi), platili bi 80 i nešto milijuna dolara kazni, suspendirali bi na smjene svih 12 igrača.
Ovako, ništa. Na kraju uspješno ljeto, ne baš i taj turnir.
Guest- Guest
1990-te? OLAYUWON...njega svi uredno zaborave, jebem vam selo.
Stockton, dribling sa minifintom, poigrava se sa refleksima čuvara, to laik ne može vidjeti. Nitko ga nije mogao čuvati.
Rodman i njegova obrana jedan-na-jedan, pozicioniranje na skok. Sve je zaustavljao, jedino nije mogao držati sam Malonea i Olayuwona.
Stockton, dribling sa minifintom, poigrava se sa refleksima čuvara, to laik ne može vidjeti. Nitko ga nije mogao čuvati.
Rodman i njegova obrana jedan-na-jedan, pozicioniranje na skok. Sve je zaustavljao, jedino nije mogao držati sam Malonea i Olayuwona.
Guest- Guest
Ko može zaboravit Olajuwona?kolerik wrote:1990-te? OLAYUWON...njega svi uredno zaborave, jebem vam selo.
Covik je najbolji centar svih vrimena...
Umjetnik svoje pozicije...
;)
Guest- Guest
Eno ti na, čovjek se sjetio Parisha. Sad, 90-te nisu moja specijalnost, rodjen sam 1992, ali Parish je 90-ih bio na zalazu.
Ili Kemp, svaka mu dala na zakucavanjima, ali to je bio citkusant, ne igrač. Na kraju droga i alkohol. Šteta, mogao je biti veliki igrač.
Njih je naveo, Olayuwona ispustili. Najbolji rad nogu u reketu, najbolja obrambeni centar ikada, pomeo je teren sa Shaqom.
Ili Kemp, svaka mu dala na zakucavanjima, ali to je bio citkusant, ne igrač. Na kraju droga i alkohol. Šteta, mogao je biti veliki igrač.
Njih je naveo, Olayuwona ispustili. Najbolji rad nogu u reketu, najbolja obrambeni centar ikada, pomeo je teren sa Shaqom.
Guest- Guest
Da je Tata ima Olajuwona umisto Longleya i sličnih prevara, ima bi 82-0 skor na kraju regularne sezone...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Da je Tata ima Olajuwona umisto Longleya i sličnih prevara, ima bi 82-0 skor na kraju regularne sezone...
;)
Ne bi
Guest- Guest
Moraš ufaktorirati zamor, sve i da si u pravu.fridrih_niche wrote:Da je Tata ima Olajuwona umisto Longleya i sličnih prevara, ima bi 82-0 skor na kraju regularne sezone...
;)
82-0 je slučaj ne za statistiku, nego za FBI.
0-82 je slučaj za ludnicu.
Guest- Guest
Hakim the dream, najbolji footwork u istoriji košarke. Kako kaže opis za igrače na 2k-one of a kind
Guest- Guest
Znaci moga sam te komotno napraviti. Tko zna mozda i jesan.kolerik wrote:Eno ti na, čovjek se sjetio Parisha. Sad, 90-te nisu moja specijalnost, rodjen sam 1992, ali Parish je 90-ih bio na zalazu.
Parish je bija cudo od igraca. Tih 80ih te dvoboje celtics vs lakers tesko od moje generacije moze tko zaboravit. Bird vs Magic. Neponovljivo. 90e protjecu u dominaciji gospodina zraka. Uz 2 godine raketa i neponovljivog hakeema. Jos mu dodas Clydea Drexlera jeben tandem.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A ti i dalje glup ko kurac. Mi pricamo o magicu i co a ti udaras ko maks po diviziji. Znaci cigane tebi stvarno nema pomoci. Kad si se rodio glup ko i krepat ces glup ko kurcinaSerbia Strong wrote:Jokara igrač nedelje...
2015-09-13
Page 32 of 52 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 42 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 52