nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 52
Page 12 of 52 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 32 ... 52
Re: nba
izuzetno neinteligentan i jednodimenzioni igrac koji ima srece da igra sa trenutno najboljim bekovskim tandemom u ligi...
Guest- Guest
PO bez spursa nije PO. Samo sto mislim da pod hitno moraju da podmladjuju sastav...
Guest- Guest
Moglo bi biti zanimljivo, i na Istoku i na Zapadu. Nitko nije neranjiv.
Generalno, ekipa iz ex-Yu dobro gura, uz Jokica, Saric, Bogdanovici i Dragic. Teo lovi konce, sto je fenomenalno, ipak je sa dosta godina sletio u SAD.
Ali sve je to uvertira, Doncic dolazi nagodinu
Generalno, ekipa iz ex-Yu dobro gura, uz Jokica, Saric, Bogdanovici i Dragic. Teo lovi konce, sto je fenomenalno, ipak je sa dosta godina sletio u SAD.
Guest- Guest
kolerik wrote:Moglo bi biti zanimljivo, i na Istoku i na Zapadu. Nitko nije neranjiv.
Pogotovo zapad, gde i treći može da ispuši za PO. Od eks ju ekipe ne zaboravi i belog koji se ozbiljno nametnuo nakon povrede Butlera...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
AKTUALNI NBA prvaci, košarkaši Golden State Warriorsa objavili su kako će najmanje tri tjedna biti bez jednog od svojih najboljih igrača, dvostrukog najkorisnijeg (MVP) igrača ligaškog dijela sezone (2015., 2016.) Stephena Curryja zbog ozljede lijevog koljena koju je zadobio na utakmici protiv Atlanta Hawksa prije tri dana.
To znači kako će Curry sigurno propustiti i početak doigravanja koje starta u subotu 14. travnja.
Osim Curryja, Warriorsi trenutačno ne mogu računati niti na MVP-a prošlogodišnjeg finala Kevina Duranta koji mora mirovati zbog napuknuća rebra
To znači kako će Curry sigurno propustiti i početak doigravanja koje starta u subotu 14. travnja.
Osim Curryja, Warriorsi trenutačno ne mogu računati niti na MVP-a prošlogodišnjeg finala Kevina Duranta koji mora mirovati zbog napuknuća rebra
šta će Jokara
http://www.index.hr/sport/clanak/saric-pobijedio-jokica-dario-vodio-sixerse-do-velikog-preokreta/1034805.aspx
da je srbin bio bi bijeli michael jordan u nastajanjufridrih_niche wrote:Glup si ka kurac!Браћала wrote:Ishajpovani kurac od igrača....
<3
bafalo wrote:da je srbin bio bi bijeli michael jordan u nastajanjufridrih_niche wrote:Glup si ka kurac!Браћала wrote:Ishajpovani kurac od igrača....
<3
Guest- Guest
B.B. & B.B.
Page 12 of 52 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 32 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 52