Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Naravno da se ovaj Dinamo neće plasirati u skupine UEFA Europa lige. Od ovog će Dinama za iduću sezonu ostati možda 5-6 igrača.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Kakav festival promasaja,na obe strane uz soudanijevu dominaciju...na kraju lokosi gol koji je rijesio pitanje pobjede iz najvjerojatnije krletovog zaledja
Golman opalio igraca sakom u glavu ,rijetko vidjen KO i u boks mecu...
Kladim se da nisi vidio ni jednu situaciju ali eto komentar si bacio...
Kladim se da nisi vidio ni jednu situaciju ali eto komentar si bacio...
Puca glavom, falia gol za metar, balun već u autu...
Nakon toga svega, golman ga kupi u svom petercu...
Penalcina...
:^O
Meni je najjače kad ti napišeš da nisi navijač Dinama, lol...
:D
Penalcina...
Guest- Guest
kao što ti jučer rekoh,2 klika mišem nije problem provjeriti i naći:
na 1:50 golmanov KO...na 2:50 krstanovićevo primanje lopte u sumnjivoj situaciji...ali nema veze,suci te neka oštete nekada tvoga protivnika sve je to dio igre
na 1:50 golmanov KO...na 2:50 krstanovićevo primanje lopte u sumnjivoj situaciji...ali nema veze,suci te neka oštete nekada tvoga protivnika sve je to dio igre
netočno,zaustavi an 1:50 pa ćeš vidjeti da je lopta u igri,da izašla bi van gola,ali ga golman u tome trenu pogađa šakom u glavu...ako to nije faul onda ni taylorov start nad eduardom nije faul i s tobm onda nema smisla rasparvljati o nogometufridrih_niche wrote:Puca glavom, falia gol za metar, balun već u autu...
Penalcina...
ne pokusavaj demo da izadjes na kraj sa najvecim licemerom na kugli zemaljskoj...
Guest- Guest
sjećam se situacije tekma serije A još igrao mihajlović lopta ide u aut,znači van 16m ide od golmana,neopasno za gol i miha sruši igrača koji je trčao prema lopti a igrač je bio u 16m...naravno da je to penal jer ga je rušio u 16m i sudac je svirao
Ne slažem se s tobom...
Al posto volin Voltairea, do smrti cu braniti tvoje pravo da izraziš svoj stav, makar bija netočan...
Benkovic igra sasvim drugačiju igru od ostatka HNL-a, njemu je sve dopušteno...
Ne sviraju mu se očiti faulovi koje radi, priznavaju mu se golovi koji ne tribaju bit priznati, sviraju se penali na njemu koji nisu penali, ne daju mu se crveni kartoni kad ih zasluzi...
Znaci, sve strukture ove korumpirane lige su se udružili da se taj momak na silu ugura u ‘repku’, pogotovo Mamicevo glasilo Sportske...
To je toliko jadno da normalne ljude tira na povraćanje...
I na taj način mu se radi medvjedju usluga koja ce mu se obit o glavu kad se neko zajebe i kupi igrača koji je već sad invalid...
;)
Al posto volin Voltairea, do smrti cu braniti tvoje pravo da izraziš svoj stav, makar bija netočan...
Benkovic igra sasvim drugačiju igru od ostatka HNL-a, njemu je sve dopušteno...
Ne sviraju mu se očiti faulovi koje radi, priznavaju mu se golovi koji ne tribaju bit priznati, sviraju se penali na njemu koji nisu penali, ne daju mu se crveni kartoni kad ih zasluzi...
Znaci, sve strukture ove korumpirane lige su se udružili da se taj momak na silu ugura u ‘repku’, pogotovo Mamicevo glasilo Sportske...
To je toliko jadno da normalne ljude tira na povraćanje...
I na taj način mu se radi medvjedju usluga koja ce mu se obit o glavu kad se neko zajebe i kupi igrača koji je već sad invalid...
;)
Guest- Guest
nisi u pravu,prekršaj je i više nego očit...ako ti negiraš prekršaj kada golman umjesto lopte pogodi šakom u glavu igrača onda nemam o čemu više pričati...
baš su ih pogurali,lokosi gol za 3-1 iz zaleđa dali...da im je cilj gurati onda bi poništili taj gol
To ne HNL...
Ne traži smisao ni logiku...
Samo znam da ce ovaj Benkovic propast kad se proda...
Vanka nema staklenog zvona ni dvostrukih mjerila samo za njega...
;)
Ne traži smisao ni logiku...
Samo znam da ce ovaj Benkovic propast kad se proda...
Vanka nema staklenog zvona ni dvostrukih mjerila samo za njega...
;)
Guest- Guest
Jebeš taj gol, ionako je pao u 93-oj minuti. Da nije bilo onog penala Dinamo ne bi zabio gol da još i sada igraju. Toliko bezidejnosti u igri Dinama još nikada nisam vidio i u 40-ak godina kako pratim Dinamo ovaj je uvjerljivo najslabiji. Pa tu nemaš 3 poštena igrača. Sada treba na kraju ove sezone napraviti totalni zaokret, rasprodati sve ovo kaj se moiže prodati i krenuti ispočetka sa svojim dečkima, pa bez obzira kako to završilo, jer gore od ovih ne mogu igrati da staviš koga bilo u prvih 11.muckodjubre wrote:baš su ih pogurali,lokosi gol za 3-1 iz zaleđa dali...da im je cilj gurati onda bi poništili taj gol
Zeko-
2015-08-26
dinamo je složio dosta šansi za gol... pa sam soudani je fulao 2,3 zicera imao je dinamo puno šansi za zabiti gol,mada mora se reći da su i lokosi imali dosta šansi...Zeko wrote:Jebeš taj gol, ionako je pao u 93-oj minuti. Da nije bilo onog penala Dinamo ne bi zabio gol da još i sada igraju. Toliko bezidejnosti u igri Dinama još nikada nisam vidio i u 40-ak godina kako pratim Dinamo ovaj je uvjerljivo najslabiji. Pa tu nemaš 3 poštena igrača. Sada treba na kraju ove sezone napraviti totalni zaokret, rasprodati sve ovo kaj se moiže prodati i krenuti ispočetka sa svojim dečkima, pa bez obzira kako to završilo, jer gore od ovih ne mogu igrati da staviš koga bilo u prvih 11.muckodjubre wrote:baš su ih pogurali,lokosi gol za 3-1 iz zaleđa dali...da im je cilj gurati onda bi poništili taj gol
meni onaj crnac doumbia kao neki rekreativac haha...hajrović se vidi da zna igrati nogomet,ali da nije fizički spreman...
Bolje da je stavio crnca na stopera,a ne ademija koji jedan od rijetkih u veznom koji nešto zna i bori se
Bolje da je stavio crnca na stopera,a ne ademija koji jedan od rijetkih u veznom koji nešto zna i bori se
Ademi je najmanji problem, on će se vratiti, pauza od 2 godine neigranja morala se kad-tad osjetiti na formi. Na njega i Gavranovića sam i mislio pod ona 2 koja mogu ostati. Ako Soudani, Benković i Čorić odlaze, Šoša je već prodan, sve druge treba rastjerati, možda još jedino Livakovića ostaviti, jer može se on jebat' kad pred njega dolaze po 3-4 protivnička igrača, a njegovih obrambenih igrača nigdje.
Zeko-
2015-08-26
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50