Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Ajd zavežite gnjide tovarske. Ako pobijediš Istru to ne znači da si najbolji klub u Hrvata. Spustite tenzije, osigurali ste treće mjesto i to jedva uz sav ovosezonski sudački poguranac još neviđen u HNL-u. I umjesto da ptici Kos dignete spomenik što je sucima plaćao klopu, pijančevanja, cajke i kurve, a sve to za sudački poguranac, vi ovako s njim. Al' dobro, ipak ste ga ostavili do kraja ovog prvenstva da vam još pokuša kup namjestiti. Bude teško, jer Dinamo je u zadnjih 5 utakmica samo hajdučića pobijedio i to ovaj najslabiji Dinamo u povijesti i usprkos tom sudačkom pogurancu koje imate ove sezone. Velim, bitno je da je Lokomotiva uzela Dinamu ove sezone više bodova nego hajdučić, a i hajdučić je osvojio protiv Lokomotive više bodova nego Dinamo. To sad znači da je hajdučić Dinamo II.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
U čemu ? Konkretiziraj stvar, pa ću ti možda i priznati.fridrih_niche wrote:Jel teško priznat da si ispa glup?
Nego ćeš radije tu pet stranica pisat gluposti...
Al nema veze, piši do sutra...
To te neće napravit pismenijim...
;)
A pismenost ? Jebeš pismenost, glavno je da znaš kaj pišeš, pa makar i na turskom ili albanskom, k'o ti.
Zeko-
2015-08-26
Kurvin sine, ko je Borna Šoša kojeg ste prodali?
Jer igrač s tim imenom i prezimenom nije registriran za Dinamo...
Jer igrač s tim imenom i prezimenom nije registriran za Dinamo...
Guest- Guest
Glup i nepismen, pokaza je milijun puta.fridrih_niche wrote:Jel teško priznat da si ispa glup?
;)
Neće priznati nikad, ali to se ni ne očekuje od njega.
Pusti ga, ko ga jebe. Što se više diraš u njega više smrdi.
Guest- Guest
ti smrdiš i kad se nikog ne diraš.isključivi krivac wrote:Glup i nepismen, pokaza je milijun puta.fridrih_niche wrote:Jel teško priznat da si ispa glup?
;)
Neće priznati nikad, ali to se ni ne očekuje od njega.
Pusti ga, ko ga jebe. Što se više diraš u njega više smrdi. :D:
sitting_bull-
2015-09-28
PLAVE KRONIKE: Obiteljski biznis i dalje nedodirljiv, Mario Mamić je zastupnik Borne Sose
Osim u transferu Borne Sose Mario Mamić je prema navodima talijanskih medija uključen i u razgovore oko nogometne budućnosti Filipa Benkovića...
DINAMOVI juniori osvojili su prestižni FIFA Youth Cup, a na putu do trofeja redom su pobjeđivali Bragu (3:2), West Ham (3:0), Blue Stars (3:0) i Young Boyse u finalu (2:0).
Marko Živković proglašen je za najboljeg golmana, Antonio Marin dobio je nagradu za najboljeg igrača turnira, ali finale je obilježio Tomislav Knežević.
“Naklonite se Tomislavu Kneževiću”, napisali su iz FIFA-e na službenom Twitter profilu uz video njegova pogotka iz slobodnjaka za 2:0.
Marko Živković proglašen je za najboljeg golmana, Antonio Marin dobio je nagradu za najboljeg igrača turnira, ali finale je obilježio Tomislav Knežević.
“Naklonite se Tomislavu Kneževiću”, napisali su iz FIFA-e na službenom Twitter profilu uz video njegova pogotka iz slobodnjaka za 2:0.
PROTEKLOG vikenda, prema pisanju talijanskih medija, trebao biti zaključen sedam milijuna eura vrijedan transfer Dinamova veznjaka Ante Ćorića (21) u Romu.
Tuttomercatoweb te Calciomercato i Football Italia pisali su kako je Ante Ćorić liječničkim pregledima trebao biti podvrgnut prošle subote ili nedjelje. Da nisu u pitanju tek nagađanja, već da je transfer pred realizacijom, Ante Ćorić na temelju je mjera predostrožnosti propustio prošlotjedni prvenstveni ogled s Lokomotivom.
Prema posljednjim saznanjima Sportitalie, u petak navečer odrađen je sastanak koji je završen stiskom ruku obje pregovaračke strane. Liječnički pregled, kao i parafiranje višegodišnjeg ugovora, puka je formalnost i očekuje se u predstojećim danima.
Pretpostavlja se kako će Roma za transfer Dinamu isplatiti sedam milijuna eura te dodatnih milijun eura vezanih uz bonuse.
Tuttomercatoweb te Calciomercato i Football Italia pisali su kako je Ante Ćorić liječničkim pregledima trebao biti podvrgnut prošle subote ili nedjelje. Da nisu u pitanju tek nagađanja, već da je transfer pred realizacijom, Ante Ćorić na temelju je mjera predostrožnosti propustio prošlotjedni prvenstveni ogled s Lokomotivom.
Prema posljednjim saznanjima Sportitalie, u petak navečer odrađen je sastanak koji je završen stiskom ruku obje pregovaračke strane. Liječnički pregled, kao i parafiranje višegodišnjeg ugovora, puka je formalnost i očekuje se u predstojećim danima.
Pretpostavlja se kako će Roma za transfer Dinamu isplatiti sedam milijuna eura te dodatnih milijun eura vezanih uz bonuse.
Dinamo se može tuc nogom u guzicu...
7 milja za momka koji ce propast brze od malog Halila je odličan posa!
Mislim, Mamić se može tuc nogom u guzicu, jer njemu ide lova...
;)
;)
Guest- Guest
Ovo je samo za 2 forumske lude iz zemlje Tovarije.
Zeko-
2015-08-26
Pretpostavlja sefridrih_niche wrote:Dinamo se može tuc nogom u guzicu...
;)
Nego, tko zna jeli Dinamu ide jedna lipa od Čorića, no to su njihova posla i njihovi problemi.
Sad će biti drugačije kad kinezi dođu i preuzmu klub kroz privatizaciju po modelu: mi ćemo vam dati klub, a vi ostavite nas u klubu.
Guest- Guest
Ako se ne varan, bila je ric o tomu da sva zarada od malog Corica ide firmi koja je dala Dinamu pozajmicu tj. kredit...
Doyen Sports ili kako se već zove...
:D
Guest- Guest
Kako ovi pokušavaju privatizirati Dinamo je ista stvar kako su se privatizirale brojne firme 90-ih, pa i kasnije u Hrvatskoj. Tipična privatizacija u Hrvatskoj.fridrih_niche wrote:Ako se ne varan, bila je ric o tomu da sva zarada od malog Corica ide firmi koja je dala Dinamu pozajmicu tj. kredit...
Podsjeća me na prodaju jednog poduzeća koje je bilo u vlasništvu lokalne zajednice iz mog kraja. Radili su namjerno dugove i troškove, da bi jedan moćnik i danas veliki poduzetnik (koji je za vrime rata muljao i švercao, ne nije Kerum nažalost nije jedini) kupio za smiješnu cifru. Kasnije je manji teren prodao za veću cijenu nego je kupio cijeli kompleks hotela i zemljišta hotela. Znači kupio je hotel i veliko zemljište za manju cijenu nego je kasnije prodao mali dio zemljišta pored hotela.
Zato im elaborat još uvijek nije prošao povjerenstvo jer muljaju.
Guest- Guest
Nije, Hajdučić Sirio-sport se zove firma.fridrih_niche wrote:Ako se ne varan, bila je ric o tomu da sva zarada od malog Corica ide firmi koja je dala Dinamu pozajmicu tj. kredit...
Zeko-
2015-08-26
Previše ti je ovih ? znakova u ovoj objavi. Ali, jebeš to, čestitke mojem Dinamu na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske. Istina je da se ne sjećam kad smo imali lošijeg prvaka države u nogometu, ali i to se broji. 12 naslova u 13 godina lijepo je vidjeti iako je ovo prvenstvo osvojeno u prvih 15-ak kola kad je Dinamo još nečemu ličio. Sad se možemo u potpunosti okrenuti finalu kupa u kojem igraju 2 naša najveća kluba koji, nažalost, nikada nisu imali lošiji igrački kadar i bit će to li-la utakmica. I nakon toga okrenuti se prijelaznom roku iliti prodati sve živo za koga netko nešto ponudi, ostaviti Gavranovića, Ademija, Olma i Moru, eventualno Livakovića, a ostatak nekome pokloniti ili im platiti samo da odu i da ih ne moramo više gledati.fridrih_niche wrote:Glupan voli bit glupan...
A nas Zekan je pravi glupan...
Zeko-
2015-08-26
čestitke najvećem hrvatskom klubu na zasluženom naslovu prvaka...
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50