Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
SN i istina oko Dinamovog transfera?
Ne budi naivan...
Ka sta su napisali da je odbijena ponuda od 20 milja za Benkovica...
:D
Ne budi naivan...
Ka sta su napisali da je odbijena ponuda od 20 milja za Benkovica...
Guest- Guest
I slazen se, mali Majer je bolji od Corica koji ima sjebaniju glavu od Halilovica...
;)
;)
Guest- Guest
Benkovića ja nebi ni prodavao sad. Mali je bolji nego su bili Ćorluka i Lovren u njegovim godinama. Da nije bio tako dugo ozlijeđen već sad bi vrijedio oko 25 milja.
Guest- Guest
Stari, Dinamo je u gadnim problemima...
Mislin da mogu zaboravit te iznose...
Nema vise prostora za manipulacijske manevre...
;)
;)
Guest- Guest
Pa morat će smanjit troškove svakako, previše je igrača na ugovorima i to bogatim. Gadi mi se Svetina sa svojim stavom, mogao je ispast heroj i odjebat Mamića totalno, a još mamić dođe na skupštini i hvali se kako Dinamo nije protiv njega podnio zahtjev za povrat pokradene love. Nisam za privatizaciju, ali je to možda jedini način da se raskrsti s takvim likovima.fridrih_niche wrote:Stari, Dinamo je u gadnim problemima...
;)
Guest- Guest
Ne može Svetina ništa Tatti...
Može samo pisat po forumu haha...
Vise od pada Tatte me veseli pad njegovih poltrona...
Ajme, već sad gustan...
;)
Ajme, već sad gustan...
;)
Guest- Guest
Mogao bi da ima muda.fridrih_niche wrote:Ne može Svetina ništa Tatti...
Ajme, već sad gustan...
;)
Guest- Guest
A tko je "stvorio" Svetinu nego Mamić, sve su to njegovi igrači.fridrih_niche wrote:Ne može Svetina ništa Tatti...
Ajme, već sad gustan...
;)
Bez Mamića, Svetina bi još uvik baulja po Splitu s bocom karlovačke i kleja život za Hajduka
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/dosao-je-i-taj-dan-veliki-hrvatski-suparnici-postaju-suigraci-bivsi-dinamov-kapetan-napusta-maksimir-i-pridruzuje-se-dojucerasnjem-velikom-rivalu/6867894/
Ajde da se i Antola proda već jednom.
Ajde da se i Antola proda već jednom.
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/hotsport/video-zdravko-mamic-naciji-uputio-emotivnu-bozicnu-videocestitku-rekao-sam-vam-nakon-varazdina-to-ste-vidjeli-sad-i-vise-nikad/6874464/
Smrad patetični. Kome je to namijenjeno? Vrati pare.
Smrad patetični. Kome je to namijenjeno? Vrati pare.
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/hotsport/video-dinamovci-rasturili-bozicnom-punk-rock-cestitkom-ovo-morate-cuti-angelo-henriquez-pjeva-na-hrvatskom-kao-da-je-roden-u-dubravi/6874266/
Angelo
Angelo
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/video-dinamo-u-lovu-na-pojacanja-upoznajte-napadaca-koji-je-na-radaru-modrih-izniman-je-strijelac-a-brz-je-kao-munja-najbrzi-u-klubu/6888888/
29 godina ima službeno. Izgleda mi ko mačak u vreći, ne znam što će nam taj. Ako su potrebna krila, kako to da se nije uzelo Grezdu ili Bočkaja.
29 godina ima službeno. Izgleda mi ko mačak u vreći, ne znam što će nam taj. Ako su potrebna krila, kako to da se nije uzelo Grezdu ili Bočkaja.
Guest- Guest
Sad jesu, ali bili su u Lokomotivifridrih_niche wrote:Grezda i Bočkaj su igrači Osijeka?
Ne smi uzimat od tamo, jer su sad oni #lijepaprica...
Guest- Guest
https://www.tportal.hr/sport/clanak/argentinci-ponudili-dinamu-svog-nogometasa-i-jos-milijun-dolara-foto-20180108
Guest- Guest
Legendarni Miura uskoro puni 51 godinu i još uvijek zabija, a zagrebačkoj Croatiji nije valjao s 32!
Japanska nogometna legenda i bivši igrač zagrebačkog Dinama 50-godišnji Kazuyoshi Miura produžio je ugovor s Yokohamom, klubu koji nastupa u drugoj japanskoj ligi, za koji je u prošloj sezoni odigrao 12 utakmica i postigao jedan pogodak te popravio rekord najstarijeg strijelca u profesionalnom nogometu, koji mu je već pripadao.
Miura će tako ući u svoju 33. profesionalnu sezonu svoje karijere koju je započeo 1986. godine u dresu brazilskog Santosa. Sve do 1990. godine Miura je igrao za brazilske klubove, a od 1990. do 1998. odigrao je 192 prvenstvene utakmice za japanski Yomiuri/Verdy Kawasaki i postigao 100 pogodaka. Sezonu 1994/95. proveo je na posudbi u talijanskoj Genoi za koju je odigrao 21 utakmicu u Serie A i postigao jedan pogodak.
U sezoni 1998/99. Miura je već kao 32-godišnji veteran stigao u zagrebački Dinamo, koji je tada nosio ime Croatia, za koji je japanski nogometaš odigrao 12 utakmica u Prvoj HNL, ali nije uspio postići pogodak. Tako je Dinamo ostao jedini klub za koji je 'Kralj Kazu' zaigrao, a u kojem se nije upisao među strijelce.
Miuru smatraju prvom istinskom japanskom nogometnom zvijezdom, a u 89 nastupa za reprezentaciju postigao je 55 golova.
Od 2005. godine Miura je stalni član Yokohame, za koju je u ožujku prošle godine, sedam dana nakon što je proslavio 50. rođendan, zaigrao u drugoj japanskoj ligi te srušio rekord koji je do tada držao Sir Stanley Matthwes.
Miura će 26. veljače proslaviti 51. rođendan.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50