Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Jedini pravi ,Krajišnici jašu kobile stare !!aben wrote:a i ti si srbo? bogati, ovo vode je ko u jugoslavijiSexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
aj bog:)
2017-07-30
jos gore od '95.?:DSexual Tyrannosaurus wrote:Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
Dobro je ista vise zivo tamo.
2014-04-12
Bojali smo se za našu nejačmaggie13 wrote:jos gore od '95.?:DSexual Tyrannosaurus wrote:Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
Nemaš pojma kakav je užaš kad ti povampireni ustaše predvođeni tonsonom zapevaju bojnu čavoglave .Mnoge eustahijeve tube su nepovratno prdnule u fenjer od tog terora.
2017-07-30
a,sto je sa zvukovodima bilo? @_@Sexual Tyrannosaurus wrote:Bojali smo se za našu nejačmaggie13 wrote:jos gore od '95.?:DSexual Tyrannosaurus wrote:Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:
Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinu
Nemaš pojma kakav je užaš kad ti povampireni ustaše predvođeni tonsonom zapevaju bojnu čavoglave .Mnoge eustahijeve tube su nepovratno prdnule u fenjer od tog terora.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aben wrote:a i ti si srbo? bogati, ovo vode je ko u jugoslavijiSexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
aj bog:)
i onda gnjec kaze: ustaski forum
Isto što i sa tubom uterinom, silovanje,zločin protiv čovječnostimaggie13 wrote:a,sto je sa zvukovodima bilo? @_@Sexual Tyrannosaurus wrote:Bojali smo se za našu nejačmaggie13 wrote:jos gore od '95.?:DSexual Tyrannosaurus wrote:Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:
ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)
A mislio sam da je Mica Trofrtaljka kazna božja što smo se spustili sa drveća.
2017-07-30
psihicke traume su jos i najteze..vidim, sve je jos svjeze u mislima, osjecajima..kao da je jucer vilo B-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Isto što i sa tubom uterinom, silovanje,zločin protiv čovječnostimaggie13 wrote:a,sto je sa zvukovodima bilo? @_@Sexual Tyrannosaurus wrote:Bojali smo se za našu nejačmaggie13 wrote:jos gore od '95.?:DSexual Tyrannosaurus wrote:
Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.
2014-04-12
Kad se sjetim suza krene,zamirišu uspomene ...M.P.T.
2017-07-30
maggie13 wrote:psihicke traume su jos i najteze..vidim, sve je jos svjeze u mislima, osjecajima..kao da je jucer vilo B-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Isto što i sa tubom uterinom, silovanje,zločin protiv čovječnostimaggie13 wrote:a,sto je sa zvukovodima bilo? @_@Sexual Tyrannosaurus wrote:Bojali smo se za našu nejačmaggie13 wrote:
jos gore od '95.?:D
a sve zbog požara iz devespete
Guest- Guest
ma,...napisao gore tri upisa za par sekundi i onda me drzalo izvan,misle da sam robot:)Noor wrote:dijagram wrote:
di si lega, šta ima ?
nisam mogao pisati na ovoj temi nekoliko minuta, pa pokusao na koncu svojim omiljenim znakicem i evo, probio led:)
dijagram-
2015-08-09
treba imat slonovsko sjecanje..bolje ukljucit selektivnu memoriju..zdravije B-)Noor wrote:maggie13 wrote:psihicke traume su jos i najteze..vidim, sve je jos svjeze u mislima, osjecajima..kao da je jucer vilo B-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Isto što i sa tubom uterinom, silovanje,zločin protiv čovječnostimaggie13 wrote:a,sto je sa zvukovodima bilo? @_@Sexual Tyrannosaurus wrote:
Bojali smo se za našu nejač
a sve zbog požara iz devespete
2014-04-12
ma zezaš, kaj ne?dijagram wrote:ma,...napisao gore tri upisa za par sekundi i onda me drzalo izvan,misle da sam robot:)Noor wrote:dijagram wrote:
di si lega, šta ima ?
nisam mogao pisati na ovoj temi nekoliko minuta, pa pokusao na koncu svojim omiljenim znakicem i evo, probio led:)
Guest- Guest
ne, nije mi isao upis nikako, provjera jesam li robot:)Noor wrote:ma zezaš, kaj ne?dijagram wrote:ma,...napisao gore tri upisa za par sekundi i onda me drzalo izvan,misle da sam robot:)Noor wrote:dijagram wrote:
di si lega, šta ima ?
vjerojatno sto sam tri brzo postao
eo sad ide normalno
dijagram-
2015-08-09
Chardakovi koalicijski partneri pale sopstveni Chardak koji ih hrani i oblaci.
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog-pozara-zatvorene-dvije-drzavne-ceste-na-autocesti-ogranicenje-od-60-kmh/989747.aspx
Mozda i u dogovoru. Halo partneri..aj sad, spremni smo gasit!Pinochet wrote:Chardakovi koalicijski partneri pale sopstveni Chardak koji ih hrani i oblaci.
Onda nas kao cardak spasi!:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Štetu naplatiti od piromana i njihovih obitelji.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Požari u Americi
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
Page 5 of 6