Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
Radije bih skocio u pozar nego trpio udruzeni udar gihta na stopu i upale.koljena.......ovo je za plakat...ovakav bol mogu podnijeti samo ja...obican smrtnik bj se vec onesvijestio....strasno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel to od trcanja il stoepikur37 wrote:Radije bih skocio u pozar nego trpio udruzeni udar gihta na stopu i upale.koljena.......ovo je za plakat...ovakav bol mogu podnijeti samo ja...obican smrtnik bj se vec onesvijestio....strasno
dijagram-
2015-08-09
ajme epi, pa uzmi analgetik neki, što trpiš?epikur37 wrote:Radije bih skocio u pozar nego trpio udruzeni udar gihta na stopu i upale.koljena.......ovo je za plakat...ovakav bol mogu podnijeti samo ja...obican smrtnik bj se vec onesvijestio....strasno
Guest- Guest
ja palim, on gasi..ili je obrnuto ('o')dijagram wrote:a ope, i seka i yoda, ...hm
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
2014-04-12
I alo puri nolmaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Uzeo indometacin...giht se povlaci ali upalni faktpr crp ilo kako se zove prenio na koljeno. Ludilo....nestalo mi analgetika. Pustit ce do jutra ali vristat ma svaki pokret...ma pomak
2015-08-06
Nije prvi put javlja se 2 puta u 3 godine procice....jwbwm mu searru i majku
2015-08-06
tek ako ne djeluju nesteroidalni antireumatici ili čak ni opioidimaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
Guest- Guest
daSexual Tyrannosaurus wrote:I alo puri nolmaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
2014-04-12
čardak efendija wrote:nigde sunca ni dalekovoda ali eto, možda su sunčeve baklje u pitanju!
Zaboravio si spomenuti da niti od željezničkog prometa i iskrenja kočnica po vagonima niti traga ni glasa.
Guest- Guest
koliki ti je CRP?epikur37 wrote:Uzeo indometacin...giht se povlaci ali upalni faktpr crp ilo kako se zove prenio na koljeno. Ludilo....nestalo mi analgetika. Pustit ce do jutra ali vristat ma svaki pokret...ma pomak
2014-04-12
i naplacujete i dijelite novcicemaggie13 wrote:ja palim, on gasi..ili je obrnuto ('o')dijagram wrote:a ope, i seka i yoda, ...hm
yoda uhljeb:)
dijagram-
2015-08-09
sve cesce skracuju put i idu direktno na kortikosteroide..samo se tesko skinuti poslijeNoor wrote:tek ako ne djeluju nesteroidalni antireumatici ili čak ni opioidimaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
2014-04-12
on skuplja, ja slazem 8-)dijagram wrote:i naplacujete i dijelite novcicemaggie13 wrote:ja palim, on gasi..ili je obrnuto ('o')dijagram wrote:a ope, i seka i yoda, ...hm
yoda uhljeb:)
2014-04-12
ja obicno pomognem oko skidanja,to nije problemmaggie13 wrote:sve cesce skracuju put i idu direktno na kortikosteroide..samo se tesko skinuti poslijeNoor wrote:tek ako ne djeluju nesteroidalni antireumatici ili čak ni opioidimaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
dijagram-
2015-08-09
javit ce ti se epi ako bude potrebe ;O)dijagram wrote:ja obicno pomognem oko skidanja,to nije problemmaggie13 wrote:sve cesce skracuju put i idu direktno na kortikosteroide..samo se tesko skinuti poslijeNoor wrote:tek ako ne djeluju nesteroidalni antireumatici ili čak ni opioidimaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
2014-04-12
istina megi...maggie13 wrote:sve cesce skracuju put i idu direktno na kortikosteroide..samo se tesko skinuti poslijeNoor wrote:tek ako ne djeluju nesteroidalni antireumatici ili čak ni opioidimaggie13 wrote:giht je zeznut..vrlo..treba kortikosteroide..
Guest- Guest
sigurno visok. Tramak je sad ici igdje jer bi me.gnjavili pretragAm a a znam sto je...otrpit. ovako jebem sve stoi pada na pamet...tu i tamo vris em i grabi dalje...
2015-08-06
nije dobro trpit bol..ni neuroloski.epikur37 wrote:sigurno visok. Tramak je sad ici igdje jer bi me.gnjavili pretragAm a a znam sto je...otrpit. ovako jebem sve stoi pada na pamet...tu i tamo vris em i grabi dalje...
2014-04-12
oca mu ocinjegepikur37 wrote:sigurno visok. Tramak je sad ici igdje jer bi me.gnjavili pretragAm a a znam sto je...otrpit. ovako jebem sve stoi pada na pamet...tu i tamo vris em i grabi dalje...
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Požari u Americi
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
Page 3 of 6