Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Požari ne staju u Dalmaciji, ima i krivaca?
oca mu ocinjegepikur37 wrote:sigurno visok. Tramak je sad ici igdje jer bi me.gnjavili pretragAm a a znam sto je...otrpit. ovako jebem sve stoi pada na pamet...tu i tamo vris em i grabi dalje...
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
Haha dijagram :D mggi skidaj me :) jednom sam pod gihtom uspio zadovoljiti al sad bojim se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ne mogu sve to zamislim šta su u stanju smisliti da opravdaju očiglednoslidingdoorsoperator wrote:čardak efendija wrote:nigde sunca ni dalekovoda ali eto, možda su sunčeve baklje u pitanju!
Zaboravio si spomenuti da niti od željezničkog prometa i iskrenja kočnica po vagonima niti traga ni glasa.
Spolni ud pocrvenio i natekao ..nekoliko brojeva veći i deblji nego inače ?epikur37 wrote:Haha dijagram :D mggi skidaj me :) jednom sam pod gihtom uspio zadovoljiti al sad bojim se
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
nabavi si par kutija Dorete ili Tramadola...i imaj u rezerviepikur37 wrote:sigurno visok. Tramak je sad ici igdje jer bi me.gnjavili pretragAm a a znam sto je...otrpit. ovako jebem sve stoi pada na pamet...tu i tamo vris em i grabi dalje...
Guest- Guest
Radis sklekove s gihtom? I koju si normu sebi zadao da bi zadovoljio? ;D
2014-04-12
to je ok, samo naprijed:) ne moze skoditiepikur37 wrote:Haha dijagram :D mggi skidaj me :) jednom sam pod gihtom uspio zadovoljiti al sad bojim se
barem se zagrijes
dijagram-
2015-08-09
seke, ne radi, on leti okolo, ja radinmaggie13 wrote:Radis sklekove s gihtom? I koju si normu sebi zadao da bi zadovoljio? ;D
dijagram-
2015-08-09
Da, takva je kod moje dalmatinke nakon sedme osme ture, ko dinja:)Sexual Tyrannosaurus wrote:Spolni ud pocrvenio i natekao ..nekoliko brojeva veći i deblji nego inače ?epikur37 wrote:Haha dijagram :D mggi skidaj me :) jednom sam pod gihtom uspio zadovoljiti al sad bojim se
dijagram-
2015-08-09
To ti je vijagra,a ne giht....jebeš bez osjećaja,da nisi možda Srbin iz Krajine?dijagram wrote:Da, takva je kod moje dalmatinke nakon sedme osme ture, ko dinja:)Sexual Tyrannosaurus wrote:Spolni ud pocrvenio i natekao ..nekoliko brojeva veći i deblji nego inače ?epikur37 wrote:Haha dijagram :D mggi skidaj me :) jednom sam pod gihtom uspio zadovoljiti al sad bojim se
2017-07-30
kažu da je giht bolest uhljeba, ništa ne rodu, idu, piju...
2014-04-16
Onda 85 odsto zaposlenih u BiH ima "debeli palac"aben wrote:kažu da je giht bolest uhljeba, ništa ne rodu, idu, piju...
2017-07-30
ča je to odsto i bih?
2014-04-16
%aben wrote:ča je to odsto i bih?
I
Trokutistan -bosna i hercegovnija
2017-07-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
2014-04-16
Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
2017-07-30
ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a i ti si srbo? bogati, ovo vode je ko u jugoslavijiSexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
aj bog:)
2014-04-16
Požar smo podmetnuli mi za vrijeme oluje i opšte bežanije.maggie13 wrote:ti bi pozar u Krajini?! Nemere 8-)Sexual Tyrannosaurus wrote:Znači da ovim razgraničenjem priznaješ moju Krajinuaben wrote:a, ne zun, nika ne razmišljun istočno dalje od benkovca, srbijanske zemlje me ne interesiraju
2017-07-30
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Požari u Americi
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
» Ljetni požari...
» U sjeni korone bukte pozari na Dinari
» Požari u Grčkoj postali su najveći u povijesti EU-a
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
Page 4 of 6