Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
kic wrote:
brend je najgori.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
kaja wrote:on je živ, ali na aparatima, nema vitalne funkcijeNoor wrote:ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:Stanojko wrote:Ovi bre gori od talibana. Samo bi nesto branili...dzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
Isilizacija bre- te spomenici se ruše, te banovi traže..
otkad toleriraš to?
pretpostavljam, pošto si ti cijeli dan na forumu i tražiš jebača
ako je mrtav bog mu dušu prosti
ma bezveze si, baš kao kad si nasrnula na mene na mojoj čardak temi..
forum je slobodno vrijeme i ne treba ga shvaćati tako ozbiljno kao što ti radiš...
i ja imam muža i šestero djece i bivam na forumu jer mi je zanimljivo ...
i sa svojih 60 godina ne tražim da prostiš osobu koja bi zadovoljavala moje sexualne potrebe..
daj se malo saberi....
Guest- Guest
metilda wrote:kaja wrote:on je živ, ali na aparatima, nema vitalne funkcijeNoor wrote:ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:Stanojko wrote:Ovi bre gori od talibana. Samo bi nesto branili...dzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
otkad toleriraš to?
forum je slobodno vrijeme i ne treba ga shvaćati tako ozbiljno kao što ti radiš...
i sa svojih 60 godina ne tražim da prostiš osobu koja bi zadovoljavala moje sexualne potrebe..
daj se malo saberi....
joj samo ti nemoj počet
kic wrote:metilda wrote:kaja wrote:on je živ, ali na aparatima, nema vitalne funkcijeNoor wrote:ako se banira zbog svađe onda baniraj obje, a ako se banira zbog neprimejrenog govora, psovanja majke, prijetnje metkom ili mrtvog muža, zna se tko treba biti outkic wrote:
otkad toleriraš to?
daj se malo saberi....
joj samo ti nemoj počet
šta ti smeta?
Guest- Guest
pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!kaja wrote:jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vaničardak efendija wrote:koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.kaja wrote:
a ne čardaka je malo sram a ja znam i zašto
čardak prca dok je inkognito
nulo.
ti se jedino možeš daskom opaliti po glavi , bar bi ja na tvom mjestu
a zašto, zadržati ću za sebe, ipak je ovo forum
objasni to i debeloj, čisto tako da ju braniš i zato jer nije normalna
Većina nas, vjerujem, nije ni mislila da ćeš pitat nekog Hrvata, dječače. Zato nikog ne pitaš kad mene baniraš zbog hrvatske "ikonografije", kako si naveo.kic wrote:...., evo pitat ću dzanga jel smijem banirati?
dzango je nepristran sudija.
Guest- Guest
He, he, he...tupko...čardak efendija wrote:pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!kaja wrote:jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vaničardak efendija wrote:koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.kaja wrote:a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?čardak efendija wrote:
pokrij tu šljivu na oku i ne pravi veću budalu od sebe nego što jesi, ja ti sigurno neću biti odskočna daska i neko ko će ti dodati peškir da se osvežiš. Utehu traži negde dalje.
kažeš mislio si hahahahaha koji humor, upišati ću se hahahhaStanojko wrote:He, he, he...tupko...čardak efendija wrote:pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!kaja wrote:jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vaničardak efendija wrote:koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.kaja wrote:
a za kaj da mi ti budeš odskočna daska molim te lijepo?
...tupko...čardak efendija wrote:kažeš mislio si hahahahaha koji humor, upišati ću se hahahhaStanojko wrote:He, he, he...tupko...čardak efendija wrote:pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!kaja wrote:jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vaničardak efendija wrote:
koja patetika, pokušavaš me ubaciti u igru jer si izgubila kontrolu i oćeš da se vadiš na meni, gde su ti mužjaci da te brane, valjda imaš nekoga da to uradi. ali ne ti si mačo ženka i tebi ne treba pomoć, zato stalno mene prozivaš iako nisam stao na ničiju stranu i samo gledam kako jadna možeš biti i dokle se u svojoj neiventivnosti možeš da spustiš. zakuvala si sad jedi što si kuvala a mene se okani u toj kuhinji.
jel si danas u tom modu da samo to umeš da kažeš, nije ni čudo što si reko da si mislioStanojko wrote:...tupko...čardak efendija wrote:kažeš mislio si hahahahaha koji humor, upišati ću se hahahhaStanojko wrote:He, he, he...tupko...čardak efendija wrote:pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!kaja wrote:
jok, sam si se ubacio, odi unatrag par postova a pošto si se ubacio tu si gdje jesi. e sad pošto više nisi čardak ja kužim da bi najrađe vani
i ti ces dobit:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:tako je, ali moraju smirit dozivljaje..:-odzango wrote:Kakvi bre banovi? Nema banova. Onda propade zabava.
Aj u šoping kad si krenula...:)
2014-04-12
t-u-p-k-očardak efendija wrote:jel si danas u tom modu da samo to umeš da kažeš, nije ni čudo što si reko da si mislioStanojko wrote:...tupko...čardak efendija wrote:kažeš mislio si hahahahaha koji humor, upišati ću se hahahhaStanojko wrote:He, he, he...tupko...čardak efendija wrote:
pa pronađi gde sam se ja to ubacio u igru i stao na stranu noor ili tebe? mašta radi svašta a ti si trenutno u sedmom nebu, ušlagirana do bola i do zadnje koske. Lepo sam ti reko ne pokušavaj anulirati batine koje dobijaš preko mene, kad mi se opet digne kurac ja ću bti se obratiti, za danas mi je više nego dosta tvojih govnarija!
opet si mislioStanojko wrote:t-u-p-k-očardak efendija wrote:jel si danas u tom modu da samo to umeš da kažeš, nije ni čudo što si reko da si mislioStanojko wrote:...tupko...čardak efendija wrote:kažeš mislio si hahahahaha koji humor, upišati ću se hahahhaStanojko wrote:
He, he, he...tupko...
tup-ko....
jesi i sad mislio opetStanojko wrote:tup-ko....
cassanowa wrote:Većina nas, vjerujem, nije ni mislila da ćeš pitat nekog Hrvata, dječače. Zato nikog ne pitaš kad mene baniraš zbog hrvatske "ikonografije", kako si naveo.kic wrote:...., evo pitat ću dzanga jel smijem banirati?
baš sam išao po nacionalnom ključu.. :^^
Pa tako si mi objasnio... Smetala ti je hrvatska ikonografija...Pa pljus - BAN!...A sad srbina za suca hoćeš...na hrvatskom forumu (ako je još). A što drugo da pomisim?kic wrote:cassanowa wrote:Većina nas, vjerujem, nije ni mislila da ćeš pitat nekog Hrvata, dječače. Zato nikog ne pitaš kad mene baniraš zbog hrvatske "ikonografije", kako si naveo.kic wrote:...., evo pitat ću dzanga jel smijem banirati?
Guest- Guest
nego šta bi s temom marokanac kozojeb silovanje radovanje i to
cassanowa wrote:Pa tako si mi objasnio... Smetala ti je hrvatska ikonografija...Pa pljus - BAN!...A sad srbina za suca hoćeš...na hrvatskom forumu (ako je još). A što drugo da pomisim?kic wrote:cassanowa wrote:Većina nas, vjerujem, nije ni mislila da ćeš pitat nekog Hrvata, dječače. Zato nikog ne pitaš kad mene baniraš zbog hrvatske "ikonografije", kako si naveo.kic wrote:...., evo pitat ću dzanga jel smijem banirati?
šta ja znam šta ćeš ti pomisit?
marcellus wrote:nego šta bi s temom marokanac kozojeb silovanje radovanje i to
ma da :bwi:
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce